×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени презареждаща вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Силиконовият презареждаем French Kiss™ Enhancer използва перфектната комбинация от 12 функции на вибрация с трептящ пръстен за закачка, за да достави двойно по-голямо удоволствие от треперене на коленете. Еластичният двоен поддържащ пръстен е направен да засили удоволствието както за начинаещи, така и за еротични експерти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Подобрете споделеното си удоволствие с тази закачлива играчка за двойки, която доставя тласък на усещане за него – и за нея! Той ще остане по-твърд, по-дълго – благодарение на супер-разтегливия пръстен на пениса, плътно прилепнал в основата на тялото му. В същото време, целенасоченото бръмчене от клиторна вибрация ще я изпрати през ръба с всеки тласък!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Малка играчка за разнообразни забавления!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Той е прост, елегантен и могъщ! Нашият класически Sport Fucker Universal Cockring (един от нашите най-продавани година след година) вече има мотор! Допълнен с 10 вибрационни функции, този супер мек силиконов пръстен ще бръмчи заедно с вашите удари, създавайки стимулиращо изтръпване за вас (и вашия партньор, когато е приложимо). Батерията може да се зарежда с помощта на включения USB кабел за зареждане и всичко е достатъчно тънко, за да го носите където и да отидете и се активира с помощта на безжичното дистанционно управление.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Превъзходна секс играчка за двойки, щастливият заешки вибриращ заешки пръстен за петел включва два супер-разтегливи пръстена за подобрена устойчивост и заешки уши за интензивна стимулация на клитора. Разгледайте неговите 12 режима на вибрация за споделени удоволствия.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Проправете своя път към върха с Cockring Dante на Magic Motion!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Представяме Pussy & The Knight. Вибриращият пръстен за двойки Pussy & The Knight е проектиран с мисълта за двойките. Можете да разместите двойния пръстен в зависимост от позицията, в която се намирате, за да сте сигурни, че играчката винаги повдига както неговия, така и нейния дух. Pussy & The Knight е лек и има 10 различни режима, за да отговаря на нуждите на всеки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    RRRING е вълнуващо, приключенско и забавно в същото време. Представете си вълнението от първата среща и тръпката да излезете от зоната си на комфорт, когато опитвате нещо ново. Гмурнете се дълбоко, кой знае, че може дори да ви хареса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекция по-трудна, за по-дълго. Насладете се на най-добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    За повече издръжливост и едновременен оргазъм!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    И двамата можете да се насладите на една вълнуваща играчка с този уникален вибратор за двойки от колекцията Cala Azul! Кръглата страна може да се използва като мастурбатор чрез плъзгане на пръстена около пениса.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Двойният вибратор Multi-Function Couple's Vibrator от Couples Choice има пръстен (петле) и подвижни вибро рамена. 3-те мотора (един в средата и един във всяко рамо) имат 10 режима на вибрация в 3 скорости. Режимите и скоростите могат да се управляват поотделно с дистанционното управление (обхват: 10 метра) – идеално за игри на двойки!

    191,90 лв.

    69,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Пръстен за петел The Crown Jewels - Вибриращи люлеещи се топки от King Cock Elite с утежнени люлеещи се вибро-топки. Топките са реалистични копия, изработени от силиконов материал с двойна плътност и имат мека и подобна на кожа текстура. От вътрешната страна има 2 топки с тежести. Вибриращите топчета се люлеят реалистично при всеки тласък и се удрят в интимната зона за допълнително удоволствие.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са еластични и меки, с размери, за да паснат удобно на всички. Play With Me Pleaser има мощна вибрация за партньорска игра.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Вибриращият пръстен, който сте искали да имате, и върху любимата ви марка еротични играчки.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Удвоете удоволствието си, когато поставите силиконовия акумулаторен пръстен Maximus® с 10 зърна. Еластичният пръстен е облицован с дръзки мъниста за удоволствие и покрит с изпъкнал тийзър, който се разклаща в ритъма на 12 функции на вибрация.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi е вибриращ пръстен за пенис, изработен от мек силикон и ABS. Гъвкавият пръстен е безопасен за тялото, не съдържа латекс и фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма може да предложи стимулация, която варира от фина до пламенна.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Пръстен за пенис/тестиси, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 10 мощни вибрационни функции осигуряват изключителна стимулация на клитора или тестисите, лесно управление с един пръст чрез бутона за включване/изключване. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Плюшеният безопасен за тялото силиконов пръстен подобрява издръжливостта и обиколката, за да накара любовника ви да стене за още, още, още. Разтегливият пръстен е подплатен с 5 мъниста, за да увеличи максимално чувствителността и да повиши усещането в целия пенис, за да позволи на мъжете да се насладят на по-дълго, по-мощно удоволствие. Докато достигате следващо ниво на удоволствие, 12-те вибрационни функции и украсената закачка ще оставят вашата дама в състояние на оргазмено блаженство. Дами, докато неговото удоволствие нараства, вашето ще расте! Стимулаторът с чувствени шипове доставя точно удоволствие на най-интимните ви сладки точки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Насладете се заедно на този вълнуващ вибриращ пръстен за петел от колекцията Cala Azul! Поставете пръстена върху пениса и лесно завъртете пръстена на петела с бутона.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    Повече подробности за този продукт очаквайте скоро Robin е перфектен вибриращ пръстен за двойки благодарение на интелигентната си и гъвкава глава, текстурирания стимулатор, който съдържа, и пръстена. Перфектен за трио.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Силиконовият презареждаем Taurus™ Enhancer смесва 10 интензивни функции на вибрация с трептящи тийзъри и двойни мотори за двойно по-голямо разтърсващо удоволствие. Стимулаторният пръстен е страхотен за начинаещи, които искат да подправят нещата с универсалната форма, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към арсенала си с тътнещи вибрации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Incredible Duo

    Изработен от еластичен силикон, Satisfyer Incredible Duo възбуждащо ограничава притока на кръв в пениса и тестисите. Текстурирани детайли и обемен, широк клиторален стимулатор осигуряват допълнително вълнение.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Нов дизайн за взаимно удоволствие. Достигнете общи акценти с този супероргазмен, люлеещ се пръстен със заек. Ергономично оформеният пръстен се плъзга към основата на неговата мъжественост, което може да подобри силата на ерекцията, докато изтръпващите уши и трептящите закачки удрят по клитора, за да създадат още повече тръпка.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Hot Octopuss Atom Plus Lux Cock Ring with Remote Control

    Вижте, няма ръце! Благодарение на въвеждането на универсалното дистанционно управление на ATOM PLUS LUX, сега можете безпроблемно да превключвате между настройките, без изобщо да е необходимо да докосвате играчката. Неговият легендарен дизайн продължава да доставя дълбока стимулация на перинеума, както и интензивни вибрации до върха на ствола, което води до невероятно кулминационно изживяване.

    459 лв.

    279 лв.

    Неналичен

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Пръстен за петел/топка Вибриращ пръстен за двойки от Sweet Smile с вибро-клиторален стимулатор. Пръстенът на петела поддържа ерекцията поради ефекта на кръвосъсирването – това му помага да има по-дълготрайна ерекция. Топчестият пръстен означава, че той пасва сигурно и клиторният стимулатор доставя удоволствие на горещата й точка с изтръпващи вибрации по време на секс.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Вибраторът Eros двойка е супер универсален. Двойките могат да използват тази играчка по толкова много начини и да интегрират настроението на двойката в много различни позиции. Те могат да го използват заедно по време на любовно правене или соло за мастурбация и може да стимулира всички чувствителни части на тялото. Eros се предлага с лесно за използване дистанционно управление и ръководство за потребителя.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Защо да ги молите да ви люлеят топките, когато можете да го направите сами? Тази красота започва със супер мека чаша от течен силикон, за да побере „момчетата“ и се държи на място с разтеглив пръстен с диаметър 1,25 инча. Само с няколко щраквания върху безжичното дистанционно управление, презареждаемият NutSack (включен USB кабел за зареждане) започва да действа, създавайки стимулиращи вибрации точно там, където са важни. Изберете своя любим от 10-те предварително програмирани режима на вибрация и се облегнете удобно.

    279 лв.

    174,90 лв.

    Неналичен

Обекти 65 до 96 от общо 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули