×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени силиций забавяне на кулминацията

Обекти 33 до 64 от общо 126

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Превърнете партньора си в любимата си атмосфера на заек с Charged Ohare, уникален презареждаем пръстен с двоен петел, оформен като емблематичната секс играчка, на която се радват и обожават жените по света. Charged Ohare разполага с гъвкави „уши“, които изтръпват и треперят по целия път до върховете им за целенасочен масаж на клитора, различен от всичко, което някога сте усещали, а неговият дизайн с двоен пръстен помага да задържите заека на място: единият пръстен се простира около тялото и вторият се простира около тялото и тестисите, осигурявайки му плътно и сигурно изолиращо прилягане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Дайте тласък на тялото и тестисите си с този гладък силиконов пръстен за подобряване, който има двойна функция. Супер разтеглив за максимален комфорт, пръстенът здраво захваща члена и топките ви, за да помогне за подобряване на издръжливостта, като същевременно осигурява плътна опора на скротума. Вземете най-доброто от вашия пръстен за петел с лубрикант на водна основа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Този голям мек силиконов пръстен за член подобрява сексуалното представяне. Носен в основата на пениса, този пръстен може да се използва с презерватив. За него и за нейното удоволствие и плътно прилягане за по-дълги и по-здрави ерекции.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Поддържайте стила си с този еластичен, разтеглив и стилен пръстен за петел, който й дава ездата на живота й! С мощен куршум, бръмчащ между вас, тя усеща издатините на удоволствието точно там, където ги иска, а ерекцията ви е по-твърда и продължава по-дълго, което прави всеки удар от значение. Лесният за използване единичен бутон означава, че няма да се занимавате с управлението на мотора, така че фокусът остава там, където трябва. Почистете с почистващ препарат за играчки или изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Задоволете еротичните изисквания на вашия любовник с универсалния комплект първокласни силиконови пръстени. Комплектът от 3 части се състои от пръстени за пенис със среден, голям и XL размер, предназначени за увеличаване на обиколката и поддържане на издръжливостта по време на продължително интимно удоволствие.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring е пръстен, който стимулира тестисите и пениса едновременно. Пръстенът осигурява лек натиск върху пениса, което ще подобри ерекцията и ще доведе до забавяне на еякулацията. Flux ring е разтеглив пръстен, водоустойчив и удобен за носене.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Удоволствие и производителност с пръстен Renegade Infinity. Супер разтеглив силикон за вашия комфорт и удоволствие.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    Плъзнете перли за удоволствие около Lasso до желаната от вас позиция и се насладете на продължителни, по-твърди ерекции безопасно и просто по време на полов акт или соло игра!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Музика, звук и игри за дистанционно или локално управление на вибрациите

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Тази регулируема и следователно удобна халка за петел, изработена от висококачествен черен силикон, създава твърда като скала ерекция. Пръстенът се поставя и сваля по бърз и лесен начин. Възможността за регулиране на размера го прави подходящ за всеки размер! Усилвателят на ерекцията SHOTS е идеалният пръстен за петел за дълготрайно удоволствие!

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Този пръстен има четири пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 4 см, един с диаметър 2,5 см и два с диаметър 2 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (2,5 см) трябва да се носи около вала.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Регулируемо завъртане на класическата халка за петел, тази връзка ви позволява да изберете точния диаметър, който желаете, и разполага с текстурирана платформа за удоволствие за нея! Мощният 10 куршума гарантира, че и двамата ще изпитате мощни вълни от взаимна стимулация за двоен оргазъм! Насладете се на фантазията на вашата двойка под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема и оставете висящите връзки да вибрират магически между бедрата ви като допълнителен бонус. Почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Този пръстен има три пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 2 см, един с диаметър 3 см и един с диаметър 4 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (3 см) трябва да се постави около тестисите. Най-малкият пръстен (2 см) трябва да се постави около ствола на пениса. Използването на пръстен ще ограничи притока на кръв и ще осигури на потребителя по-пълна и по-здрава ерекция. Пръстенът около тестисите ги предпазва от свиване, което удължава оргазма.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    ROOSTER RAGNAR е здрав силиконов пръстен за петел, съчетаващ широка каишка и тънки струни в един дизайн, за да осигури динамични изживявания. Ласото може лесно да се регулира чрез плъзгане на шкафчето нагоре и надолу по струните. Можете да носите ласото около целия си пакет (пенис и скротум) или само около основата на еректиралия ви пенис в зависимост от това какво правите и колко твърди искате да бъдат ерекциите ви.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Elite Joel Black

    Вибриращият пръстен за пениси Joël от колекцията Elite на Dream Toys има стилен вибриращ куршум в златист цвят, който изглежда страхотно с мекия черен силикон на пръстена. Ръкавът, който държи куршума, има заек с две гъвкави уши и изпъкнала текстура за гъделичкане и стимулиране на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има стимулиращи ръбове, които гъделичкат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Maximize Ring

    Увеличете ефективността си и удължете ерекцията.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    От срамежливи начинаещи до еротични експерти, Ultra-Soft™ Dual Ring ще ви обгърне плътно в удоволствие с ултра плюшения, еластичен двоен усилващ пръстен. Еластичният, удобен усилвател е създаден, за да увеличи издръжливостта, да подобри чувствителността и да осигури превъзходна поддръжка на ерекцията.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Укрепете и удължете ерекцията си с този силиконов регулируем петел и топка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Изпитайте по-дълбока, по-удовлетворяваща връзка за вас и вашия партньор с мощния Link Up™ Edge. Двойният стимулиращ пръстен доставя интензивно удоволствие с 10 мощни вибрационни функции, добавен поддържащ пръстен Ultra-Soft™ и дразнеща оребрена текстура.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • COLT Weighted Ring Large

    Можете да поставите този голям утежнен пръстен COLT около члена си, топките си и да поставите утежнения край на места, където слънцето не огрява, ако искате!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Освободете оргазмичния си потенциал с играчката, специално създадена да обгръща топките ви с еротични вибрации – и никога повече да не се занимавате с импровизирани решения за бръмчене на топки! Плъзнете се в двойната примка – една за пениса, една за топките – и сгушете мотора точно зад семейните бижута, наслаждавайки се на кремообразната силиконова гъвкавост и текстура. Изберете от 9 модела на вибрация, за да намерите оптималния ритъм за соло или двойка игра, дори под вода, тъй като е напълно потопяема. Предайте дистанционното на партньора си за елемента на изненада!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Мощен и неустоим Cockring. 3 режима на вибрация. 1 Мощен мотор. Изработена от супер мек силикон. Ергономичен. Шепни тихо. Водоустойчив. Батериите не са включени.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Насладете се на върховното удовлетворение, претеглено за вашето чувствено удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Стремете се към по-силни ерекции и осигурявайте по-дълги сесии за правене на любов с лесната простота на A Perfect O.

    30,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag е стимулатор за тестисите и пениса, който подобрява ерекцията и забавя еякулацията. Вибриращият пръстен е супер разтеглив и удобен за носене. Ефективно стимулира тестисите, пениса и перинеума. Fun Bag е лесен за носене в основата на дръжката, която се увива около топките. Кръгът на пръстена е Ø 3,3 см.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel отива още по-далеч в задоволяването на сетивата и представя нова колекция от светещ в тъмното силикон. Цяла линия от 3 преосмислени бестселъра, които ще станат вашите нови най-добри приятели в тъмното.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 126

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули