×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Халки за пениси

Обекти 33 до 64 от общо 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Ball Spreader Black

    Удължете екстаза си с лесния за използване разпръсквач за силиконови топки. Дискретният усилвател на ерекцията има минималистичен дизайн и е удобен за носене по време на любовна игра, както и при интимност. Мекият, еластичен и супер разтеглив пръстен осигурява тройна опора за повишено чувствено удоволствие и максимално удовлетворение.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    Детайлите правят този пръстен за пенис готин, пръстен за нос на стилизираната муцуна и гладки рога в горната част, двоен заключващ пръстен във формата на глава на бик от силиконов пенис, с два пръстена, един голям и един малък, и два рога на бик за работа.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Супер разтеглив пръстен, създаден за максимално удоволствие за Вас и Вашия партньор.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    RINGER е дебел пръстен от желе, който раздува месото ви и избутва боклуците ви нагоре и навън за по-тежък пакет.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Transparent

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно взехме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    3 халки с различни размери. Перфектен за начинаещи, които са нови в света на изключително еластичните халки за петли. Могат да се носят поотделно или всички наведнъж, като някои от пръстените имат стимулиращи вдлъбнатини.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    DONUT-2 FATTY избутва това, което сте получили, избутва топката ви напред...напълва месото ви...нашият най-дебел, най-здрав пръстен с желе...разкоства ви и ви държи твърди...

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos The Strangler Red

    Червеният удушвач е перфектен силиконов пръстен за петел, който може да бъде изтеглен според размера около пениса или чантата ви. Вие решавате колко стегнато искате да бъде и с натискането на един бутон отново ще се разхлаби. Идеален за бързо вземащите решения, защото винаги пасва и не струва много.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Ballstretcher от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен дизайн, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Тази солидна носилка с топка е вълнуващо допълнение към всяка колекция играчки и ще позволи някои палави БДСМ игри. Ballstretcher е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    116,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Искате максимална производителност. Пръстенът Stay Hard Silicone Loop Cock Ring е мек, гладък и напълно регулируем. Разполага със заключващ се плъзгач в стил ласо. Натиснете бутона на плъзгача, за да отворите пръстена си. Поставете примката си в основата на члена или зад топките.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Този комплект пръстени за петел от 3 части е идеален за всеки мъж, който знае какво иска. Без безсмислени функции или опции, само качествени халки за петли в три различни размера. Пръстените са изработени от силикон без мирис, който е непорест и много издръжлив. Силиконовите пръстени за пенис са меки на кожата ви и са гъвкави и еластични, така че винаги пасват идеално. Пръстените се почистват лесно след употреба с вода и почистващ препарат за играчки.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Red Tripple Strangler е перфектен за любителите на петелите, които искат да имат по-мек материал около члена си, но все пак искат да могат да разхлабят или затегнат каишката, когато пожелаят. Вие решавате колко стегнат искате да бъде и след като просто плъзнете възела надолу, той отново ще се разхлаби. Идеален, защото винаги пасва. Използвайте втория отвор за повече забавление, например за вашите топки или част от тялото на партньора.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Комплект от 3 монтажни пръстена, изработени от здрав, но гъвкав материал. Те са лесни за разтягане, така че прилягат удобно, а текстурата им обещава разнообразие от любящи изживявания. Носете само един или всички наведнъж!

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Защитете и стимулирайте вашите мъжествени форми с тази носилка за топка от течен силикон. Играчката разтяга топките и ги държи здраво. Това осигурява приятно усещане, както и по-голяма издутина. Носете го по време на интензивна нощ в спалнята или го скрийте под дрехите си, за да привлечете допълнително внимание с издутината си. Носилката за топка е изработена от много мек и гъвкав силикон за перфектно прилягане и страхотен комфорт при носене.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Power Ring M

    Силно въображаем и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, Ø 4,0см.

    24,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Лесният за използване Neo Ring е един от най-удобните пръстени за петли на пазара. С четири отделни закопчалки можете лесно и сигурно да регулирате размера на пръстена, когато членът ви стане по-голям.

    36,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Пръстените за петли се плъзгат към основата на пениса, за да създадат по-силни, по-дълготрайни ерекции, а в този универсален комплект получавате четири различни форми и текстури, от които да избирате. Опитайте класическите дебели пръстени или пръстени с диамантена форма или погъделичкайте партньора си с издатините за удоволствие във формата на колело или с висящите уши във формата на зайче. Насладете се на тези играчки под вода безопасно и почистете за миг с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    След една година тестване и оразмеряване на нашата дизайнерска концепция, ние почти се счупихме, когато тестваме окончателната версия на нашата нова секс играчка!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    TOYJOY е марката за цветни, модерни и достъпни интимни играчки. Марката разполага с разнообразни качествени колекции за перфектно съвпадение!

    16,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Комплект пръстени с диамантено петле, съставен от 3 пръстена с различни размери (Ø 2,6 cm, 3,0 cm и 3,5 cm) и изключително въображаем и ергономичен дизайн, изработен от силикон. Мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати.

    32,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Насладете се на най-експлозивните еякулации досега с Ass-Gasm Cockring Plug.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно взехме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Разширете своето удовлетворение от съблазняването с издръжливия силиконов поддържащ пръстен за скротум с три щраквания. Пръстенът за чувствена ерекция е предназначен да поддържа издръжливостта, да поддържа твърда ерекция и да удължава интимното удоволствие. Изключително еластичният, напълно регулируем пръстен за кран е лесен за използване, удобен за носене и е идеален за начинаещи и опитни потребители.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Този силиконов сплитер за топчета от колекцията Boners гарантира, че вашите мъжествени форми са готови за действие във всеки един момент. Разделителят на топчета избутва пениса напред, издърпва топчетата надолу и разтваря тестисите. Това осигурява уникален и провокативен вид и предлага приятно усещане. Секс играчката е изцяло изработена от мек и еластичен материал, който перфектно обгръща най-чувствителните части на тялото.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Луксозен аксесоар за пенис и тестиси.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадохме повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчки, които правим взети заедно.

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Сбруя, изработена от черни кожени каишки с шипове и стоманени свързващи пръстени. Може да се регулира благодарение на катарамите. Пръстенът за петел/топка (Ø 5 см) държи ИТ под контрол. Висококачествено, издръжливо качество.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Двойният вибриращ монтажен пръстен Ohare XL го превръща в любимата ви заешка атмосфера с комфортен монтажен пръстен и супермощен 4-функционален мотор, подобрен с меки, гъвкави заешки уши!

    57,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Cockring RVS от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен пръстен за петел, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Този солиден пръстен висока издръжливостта и издръжливостта на ерекцията. Cockring RVS е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    41,90 лв.

    26,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Насладете се на прекрасна и уникална стимулация, като носите тази чанта за топка BRUTUS!

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Открийте перфектния захранващ PR11 за използване между тестисите и пениса, валиден и за основата на пениса. Удължете забавлението и направете удоволствието дълго с този хипоалергенен TPE пръстен за пенис от Powering. Пръстените за ерекция POWERING са безопасни за тялото, със сигурност ще увеличат ефективността ви и ще засилят удоволствието ви.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Large Cock Ring Set

    Насладете се на интензивно сексуално изживяване с този комплект пръстени за петел от 3 части! Пръстените са изработени от мек и гъвкав силикон за добро и удобно прилягане. Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ограничава притока на кръв за по-твърда и дълготрайна ерекция. Това също кара оргазмите да се чувстват по-интензивни.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули