×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени силиций по-добра ерекция

Обекти 129 до 160 от общо 215

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Оборудвайте пакета си с мощен силиконов пръстен, предназначен да подобри тласъка ви с кадифен пръстен, в който любовникът ви да се блъска и търка! Този пръстен за петел разполага с мощна вибрираща сърцевина, покрита с копринен силикон отвън за луксозно усещане - оборудвайте този пръстен и приложете удобно ограничение към тялото и сачмата, за да увеличите продължителността и твърдостта на ерекцията.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Този двойно задвижван вибриращ пръстен за петел Zeus ще направи ерекцията ви по-дълга, по-силна и ще ви осигури свръхестествена способност да угаждате. Два мотора в горната и долната част на този пръстен осигуряват чувствени вибрации, които ще доведат вас и вашия партньор до по-интензивни оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Регулируемият пръстен на петела, изработен от черен силикон, създава твърда като скала ерекция. Пръстенът се поставя и сваля лесно и бързо. Пръстенът е регулируем, така че става за всеки размер. Перфектният пръстен за дълготрайна ерекция!

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този много разтеглив пръстен за петел, изработен от силикон, ще се насладите на дълготрайна ерекция, така че да можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор с подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да има прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Без значение тези евтини крехки халки, които се чупят само след няколко употреби, Ribbed Ring е новият стандарт за превъзходни дълготрайни издръжливи халки, които няма да се счупят.

    57,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Увеличете удоволствието и еректилната си сила с тази гладка, удобна силиконова лента за петел и топка. Лесен за поставяне и лесен за освобождаване. Прокарайте члена си през пръстена и просто щракнете каишката около основата на члена и топките. Плоският, гладък, удобен, безопасен за тялото силикон остава там, където сте го поставили, и задържа подуването ви.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Този щепсел и вибриращ C-пръстен с високомощен едноскоростен куршум предлага комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk ™ Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Trap Black

    Красив пръстен за пенис за любителите на секса. Капанът е гъвкав и разтеглив, изработен от супер мек силикон. Има много интензивен вибратор, който разпределя вибрациите в целия пенис и на свой ред поддържа ерекцията за по-дълго време. Този пръстен се доставя с вътрешен вибриращ куршум, който може да бъде отстранен и използван за любовна игра, стимулация на клитора или зърното.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    От свенливи начинаещи до еротични експерти, Alpha™ Liquid Silicone Dual Support Magnum Ring ще ви обвие плътно в удоволствие с ултра плюшения, ултра разтеглив усилващ пръстен. Игривият пръстен е направен от ултра-еластичен течен силикон със смел дизайн с двоен пръстен.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Представяме ви линията Fusion от Sport Fucker!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Armor Tug е по-тънка и по-тънка версия на най-продаваната Cock Armor за по-големи издутини, подобрена ерекция и по-интензивни оргазми!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Проектиран да съответства на формата на вашето тяло, всяка извивка на Revolution Ring е прецизно поставена, за да увеличи максимално това, което вече имате. Носен като пръстен или носилка за топка, или и двете, този универсален пръстен е създаден, за да ви поддържа!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Double Booster Black

    Регулируемият пръстен на петела, изработен от черен силикон, създава твърда като скала ерекция. Пръстенът се поставя и сваля лесно и бързо. Пръстенът е регулируем, така че става за всеки размер. Перфектният пръстен за дълготрайна ерекция!

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Мечтаете ли за по-твърди и по-дълготрайни ерекции и още повече стимулация? Възможно е с вибриращия пръстен на Нептун! Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ще ограничи притока на кръв в пениса, което осигурява по-твърда и по-дълготрайна ерекция.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Увеличете удоволствието и еректилната си сила с тази гладка, удобна силиконова двойна каишка за крак и топка. Лесен за поставяне и лесен за освобождаване. Прекарайте топките си през пръстена и просто захванете късата лента около тялото си и по-дългата около основата на члена и топките.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Този малък пръстен с ласо на Mister B е най-лесният начин да се вкарате в куп, по добър начин! Удобно освобождаване с бутон ви позволява незабавно да отваряте и затваряте пръстена, за да отговаря на вашите нужди. Този регулируем пръстен е толкова удобен и лек, че вероятно ще забравите, че го носите, освен че пенисът ви ще пулсира, напълно изправен, тъй като върши основната си работа.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Представяме ви линията Fusion от Sport Fucker!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има допълнителни ръбове, които гълтат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Пръстен за пенис, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 2 мотора с 10 мощни вибрационни функции осигуряват допълнителна стимулация на клитора, но този пръстен е идеален и за стимулиране на тестисите. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Проектиран да съответства на формата на вашето тяло, всяка извивка на Revolution Ring е прецизно добавена, за да увеличите максимално това, което вече имате. Носен като пръстен или носилка за топка, или и двете, този универсален пръстен е създаден, за да ви поддържа!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Изработен от супер еластичен силикон, този пръстен за петел без фталати е универсален размер за всички и е перфектният акомпанимент за интимна игра с партньор.

    28,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Пръстен за пенис с два пръстена за тестисите (Ø всеки около 3 см, гъвкав). Пръстенът на пениса може да се регулира с помощта на плъзгащото се перло. Пълна дължина прибл. 13 см. черен. Материал: силикон, ABS.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Силиконовият презареждаем French Kiss™ Enhancer използва перфектната комбинация от 12 функции на вибрация с трептящ пръстен за закачка, за да достави двойно по-голямо удоволствие от треперене на коленете. Еластичният двоен поддържащ пръстен е направен да засили удоволствието както за начинаещи, така и за еротични експерти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Пръстенът Hero е регулируем пръстен, който може да бъде закрепен в основата на пениса или тестисите. Това ще осигури лек натиск, който ще поддържа кръвообращението, за да подсили ерекцията и да забави еякулацията. Пръстенът е мек на допир, удобен е за носене и се регулира за всички размери.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секс сила на пръстена за петел, тогава ще харесате този пръстен за петел със заек. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Страстният комплект силиконови пръстени със стоманени мъниста е направен да подобрява, ескалира и засилва екстаза. Еластичните, но здрави силиконови пръстени се притискат за силна опора, докато мънистата от неръждаема стомана засилват удоволствието

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секса сила на пръстена за петел, тогава това ще ви хареса. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    О, мамо! Знаем, че има няколко неща по-добри от добрия оргазъм и значението на поддържането на добро сексуално здраве заради многобройните му удобства: подпомага притока на кръвта, повдига настроението, помага за съня, поддържа здравето на мозъка, естествен аналгетик е, намалява стреса, в допълнение към осигуряването на благополучие и подобряване на емоционалното здраве.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 215

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули