×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени гладкo черно по-добра ерекция

Обекти 33 до 64 от общо 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Пръстенът Strong One cock, изработен от приятен за тялото силикон, ще ви даде повече издръжливост и твърдост и ще забави еякулацията. Дълбоките вибрации също така стимулират и двамата партньори и могат да се контролират чрез приложение.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Готови ли сте за екстремно удоволствие? Тогава трябва да опитате тези пръстени! Той ще даде на пениса ви желаната твърда сила и ще избегне преждевременната еякулация! Ще харесате простите форми на тези пръстени, а благодарение на силиконовия материал те ще се приспособят към телесната ви температура много бързо. Предлага се в 3 различни размера и се предлага в черни цветове.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Black

    Свийте, обуздайте и се насладете на Vitality Rings на Renegade. Удължете времето си за игра, като съблазните члена и топките си с 4 различни по размер халки за петел по неограничен брой начини. Изработени от гъвкав TPE без мирис и налични в 3 цвята, Vitality Rings със сигурност ще умножат вашето изживяване. Подходящ за употреба с всички лубриканти.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Реализирайте своя върхов потенциал по време на споделени срещи с Again and Again, плъзгащ се регулируем пръстен, предназначен да помогне за подобряване на ерекцията и оптимизиране на издръжливостта, за продължителни сесии на страстта и пълно удовлетворение.

    45,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Legendary Duo

    Този вибратор е перфектен за укрепване и поддържане на ерекцията, като същевременно повишава и намалява удоволствието. Всеки вибратор Duo cockring е оборудван с мощен мотор за предаване на 12 настройки на вибрации през силиконовите ленти и главата на мотора, като едновременно с това възбужда вашия партньор по време на проникване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Вълнуваща стимулация за двойки!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Screaming O RingO му помага да го задържи по-здраво по-дълго с по-силни, по-пълни и по-твърди ерекции и сега феновете могат да се насладят на три уникални супер-разтегливи размера в два цвята, за да намерят перфектния им размер! Просто разтегнете пръстена около пениса и тестисите и го носете в основата на тялото, за да позволите на плътно прилепналия пръстен да свърши работата си.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Удължете екстаза си с лесния за използване разпръсквач за силиконови топки. Дискретният усилвател на ерекцията има минималистичен дизайн и е удобен за носене по време на любовна игра, както и при интимност. Мекият, еластичен и супер разтеглив пръстен осигурява тройна опора за повишено чувствено удоволствие и максимално удовлетворение.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    TRI-SPORT е новият футуристичен слинг от ATOMIC JOCK.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    RingO Biggies са по-дебела версия на една от нашите най-популярни халки за петли и се отличават с по-стегнато и по-здраво прилепване, което прави огромно впечатление.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Performance Silicone Camo Cock Ring е мек, еластичен пръстен, изработен за максимален комфорт. Плоският дизайн пасва около вашия вал за работа без приплъзване. Безопасният за тялото, хипоалергенен силикон Camo Cock Ring се отличава със сатенено гладък камуфлажен дизайн. Почиства се лесно: просто измийте със сапун и вода и оставете да изсъхне на въздух.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    Ако сте фен на класическия бестселър SCREWBALLS cockring, ще ви хареса тази нова и подобрена версия… The Oxballs Atomic Jock HUMPBALLS.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Комбиниран пръстен за петел/топка Triple Ball/Coc Ring с анални мъниста от Rebel с 2 здраво закрепени анални мъниста на каишка. Регулируемият пръстен на петела и двата гъвкави сферични пръстена захващат здраво най-добрите му активи и могат да поддържат ерекцията му ефективно благодарение на ефекта на кръвосъсирването.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos The Strangler Red

    Червеният удушвач е перфектен силиконов пръстен за петел, който може да бъде изтеглен според размера около пениса или чантата ви. Вие решавате колко стегнато искате да бъде и с натискането на един бутон отново ще се разхлаби. Идеален за бързо вземащите решения, защото винаги пасва и не струва много.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Red Tripple Strangler е перфектен за любителите на петелите, които искат да имат по-мек материал около члена си, но все пак искат да могат да разхлабят или затегнат каишката, когато пожелаят. Вие решавате колко стегнат искате да бъде и след като просто плъзнете възела надолу, той отново ще се разхлаби. Идеален, защото винаги пасва. Използвайте втория отвор за повече забавление, например за вашите топки или част от тялото на партньора.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този силиконов пръстен за петел и двамата можете да се насладите на дълготрайна ерекция, което означава, че можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор със заешки уши и подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да достигне прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR е високомощен, тих, акумулаторен и водоустойчив накрайник с елегантен дизайн за безсмислено, сериозно удоволствие.

    182,90 лв.

    148,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Запознайте се с халката за петел и носилката за топка Oxballs Atomic Jock Unit-X Stretch Sling от изобретателите на оригиналния Cocksling и Nuttsling.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring е пръстен, който стимулира тестисите и пениса едновременно. Пръстенът осигурява лек натиск върху пениса, което ще подобри ерекцията и ще доведе до забавяне на еякулацията. Flux ring е разтеглив пръстен, водоустойчив и удобен за носене.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    Плъзнете перли за удоволствие около Lasso до желаната от вас позиция и се насладете на продължителни, по-твърди ерекции безопасно и просто по време на полов акт или соло игра!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Удоволствие и производителност с пръстен Renegade Infinity. Супер разтеглив силикон за вашия комфорт и удоволствие.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Тази регулируема и следователно удобна халка за петел, изработена от висококачествен черен силикон, създава твърда като скала ерекция. Пръстенът се поставя и сваля по бърз и лесен начин. Възможността за регулиране на размера го прави подходящ за всеки размер! Усилвателят на ерекцията SHOTS е идеалният пръстен за петел за дълготрайно удоволствие!

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Този пръстен има четири пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 4 см, един с диаметър 2,5 см и два с диаметър 2 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (2,5 см) трябва да се носи около вала.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    POWERSLING е ограничено издание на петела, моделирано след нашия прекратен, най-продаван NUTTSLING.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Регулируемо завъртане на класическата халка за петел, тази връзка ви позволява да изберете точния диаметър, който желаете, и разполага с текстурирана платформа за удоволствие за нея! Мощният 10 куршума гарантира, че и двамата ще изпитате мощни вълни от взаимна стимулация за двоен оргазъм! Насладете се на фантазията на вашата двойка под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема и оставете висящите връзки да вибрират магически между бедрата ви като допълнителен бонус. Почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Този пръстен има три пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 2 см, един с диаметър 3 см и един с диаметър 4 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (3 см) трябва да се постави около тестисите. Най-малкият пръстен (2 см) трябва да се постави около ствола на пениса. Използването на пръстен ще ограничи притока на кръв и ще осигури на потребителя по-пълна и по-здрава ерекция. Пръстенът около тестисите ги предпазва от свиване, което удължава оргазма.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Увеличете удоволствието и еректилната си сила с тази проста, гладка силиконова каишка за петел с 3 щраквания. Лесен за поставяне, лесен за освобождаване; просто го щракнете около основата на члена си. Плоският, еластичен, удобен, безопасен за тялото силикон остава там, където сте го поставили, и задържа подуването ви.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има стимулиращи ръбове, които гъделичкат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули