×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вакуумни помпи

Обекти 65 до 96 от общо 231

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Отдайте се на помпане, близане и вибрации както никога досега! Тази мини играчка за засмукване се предлага с 2 чаши с различни размери, които пасват или на клитора, или на зърното. Прозрачната чаша има гладък силиконов пръстен, който поддържа уплътнението и натиска, докато засмуква автоматично. Играчката има и език за близане и вибрира с 10 режима на близане и вибрация, от които да избирате! Напълно презареждаем, идва с USB кабел за презареждане между употреби. Изработен от първокласен силикон без фталат.

    299 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate HydroXtreme 5

    Bathmate HydroXtreme 5 е най-новият продукт на Bathmate. Тази превъзходна помпа, проектирана да направи целия процес по-бърз със стабилно комфортно изживяване.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Изпитайте върховно дразнене на зърната и приятно действие с вакуумно завъртащите се смукатели Nipple Play. Дискретните и компактни смукатели за зърна за многократна употреба се отличават с уникален дизайн на вакуумно налягане за интензивна стимулация и усещане за оргазъм. За да изпитате удоволствието, просто го облечете, завъртете и се насладете.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Пенис/помпа за потентност и мастурбатор в едно! В зависимост от това как топката на помпата е прикрепена към тръбата (дължина 49 см) на цилиндъра, въздухът може или да бъде изсмукан от помпата на пениса (за да се създаде ефективен вакуум за тренировка на пениса/потентността), или може да потече вътре за невероятен ефект на засмукване на духане. За допълнителна стимулация можете също да включите многоскоростната вибрация на главичката, която преминава от нежна към мощна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Напомпайте страстта и гледайте как путенцето ви се издува с удоволствие! С всяко стискане на топката-помпа в медицински стил, супер засмукването с висок интензитет стимулира вашите срамни устни и вулва. Разширено и оформено, за да прилепне плътно върху котето ви, това е точно това, което сте търсили, за да постигнете плътни, красиви устни. За да облекчите налягането, просто натиснете бързо освобождаващия клапан и сте готови за забавление!

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Premium Rosebud Cylinder

    Този цилиндър BRUTUS Rosebud е ръчно изработен цилиндър с първокласно качество за вакуумно изпомпване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    Чашите Kiotos могат да се поставят върху всяка част от тялото. С въртеливо движение чашата се превръща в засмукващо устройство. Колкото повече се въртиш, толкова по-силно е гадно. Чудесно усещане, когато се постави върху зърната от безумно добрата всмукателна мощност на тези усукани черни чашки, които можете да регулирате сами, разбира се. и за други части на тялото.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Потопете се в блаженство на зърната с тези прозрачни вендузи за зърна! Тези бутала увеличават чувствителността и размера на зърната, за да можете да оцените по-добре вашите прекрасни зърна. Опростеният дизайн и първокласните материали създават надеждна играчка за зърна, на която можете да разчитате, когато настроението ви удари. Този комплект бутала с по-малък размер е идеален за тези с нипели от по-малката страна с диаметър на отвора от 1,2 инча и дълбочина на поставяне 1 инч.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Увеличете максимално удоволствието си с Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, масивна помпа за пенис, създадена за по-големи и по-добри резултати при всяка употреба. Увеличете издръжливостта, подобрете издръжливостта и усъвършенствайте пръчката си с 3 уникални режима на упражнения за подобряване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Съвети за постоянен характер на хидравличното налягане, създадени от гамата помпи Bathmate, пенисът на потребителя ще се увеличи в обиколката много по-бързо, отколкото в дължината. Това е така, защото повърхността около обиколката на пениса е по-голяма от дължината. Това ще доведе до докосване на пениса отстрани на помпата, което означава, че хидравличното налягане няма да може да разшири допълнително обиколката на пениса.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax7 е най-добрата хидротехнология за развитие и здраве на пениса. Hydromax произвежда 35% повече всмукваща сила от Bathmate благодарение на своята уникална, новоразработена система със силна помпа, която ви осигурява по-добри и по-бързи печалби.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Hydromax5 е нашата нова актуализация на помпите Bathmate Hydromax X-серия за размер на пениса около 10 см. Първоначално е най-важно да изберете правилната помпа за вашия размер, защото тя просто е проектирана точно за тези свойства. Това ще доведе до следващото ниво по-бързо и ще осигури комфортно изживяване.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Подобрете изживяванията след свечеряване и открийте повишаващата възбудата интензивност на леко фино засмукване с Nothing but Sensation, комплект от 2 закачки за зърна.

    45,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Тези вендузи за зърна butch от Mister B имат по-голям отвор от нашите класически вендузи за зърна, толкова идеални за игра с по-големи или пробити зърна.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Тези супер смукатели за зърна са направени от чист силикон и имат силно засмукване. Просто ги натискате и изкарайте малко въздух. Колкото повече въздух се изтласква, толкова по-силни са те. Ще изберете да използвате постоянното дърпане на щипките.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Finger Grip Penis Pump Clear

    Увеличете пениса си и същевременно се насладете на страхотна стимулация с тази пенис помпа от колекцията EasyToys. Помпата гарантира, че кръвта остава в пениса ви, така че пенисът ви ще се подуе и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Нека вашето цвете цъфти. Тази автоматична вендуза и вибратор има 4 различни по размер взаимозаменяеми глави с меки, силиконови ръбове, направени за стимулиране на клитора, вулвата и зърната на потребителя. Чашките са проектирани да следват естествената извивка на женското тяло, а дръжката е ергономично проектирана за удобна употреба.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Изпитайте силата на бързи и надеждни резултати, като същевременно разгърнете максималния си потенциал за по-силни, по-мощни и по-дълготрайни ерекции с Max Boost Penis Pump!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Идеален избор, ако започнете с увеличаване на пениса, Hydro7 беше първата хидропомпа, която създадохме. Изграждащите реално увеличават дължината и обиколката на пениса, като същевременно поддържат еректилната твърдост и трайната сила, Hydro7 не е жна, но ефективна опция за помпане на пениса, която осигурява реални резултати.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Комплектът помпа Optimum Series® Maximum Results™ включва 2 мощни смукателни помпи, подвижен маркуч и дръжка на помпата Master Grip™ за една ръка, за да осигури максимални резултати при всяка сесия на помпа. С всяко стискане на едноръчната помпа Master-Grip™ можете да очаквате мощно увеличаване на обиколката и дължината.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Представяме ви вибровъздушната помпа Optimum Series®, първата в света вибрираща помпа, активирана под налягане, предназначена да повиши вашето удоволствие и да ви осигури несравнимо изживяване.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    Стимулира пениса и тестисите!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    PUMPED LINE Е ТУК, ЗА ДА ВПЕЧАТЛИ С ФАНТАСТИЧЕН АСОРТИМЕНТ ОТ УСТРОЙСТВА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНИСА!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Dupper Clitoris & Nipple Manual Pump with 3 Cups

    Dupper е помпа за клитор, която има три чашки с различни размери. Dupper е създаден за стимулиране на клитора и зърната, две свръхчувствителни зони на тялото, винаги безопасно.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Shower Strap

    Въпреки че всяка от нашите опции за пенис помпа Bathmate може да се използва лесно под душа (или ваната), много от нашите потребители искат да могат да се концентрират върху вземането на душ, докато изпълняват своята рутина Bathmate, вместо да бъдат изцяло фокусирани върху помпата . Създадена да ги поддържа, лентата за душ Bathmate е удобно допълнение към вашата хидропомпа, което ви позволява да сте напълно свободни ръце под душа.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Кристално чиста, солидна вендуза за интимната зона с подходяща втулка за закрепване. Оборудван с бутална помпа с тръба и клапан, които могат да създадат до 600 Mbar отрицателно налягане и да осигурят интензивно засмукване. Включва тръба за вкарване FRÖHLE за допълнително увеличаване на удоволствието.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Сучене и вибрации, това означава повече вълнение и повече удоволствие за всеки, който обича усещането за твърди зърна! Меките смукатели са изработени от силикон и ще засмучат зърната стабилно чрез просто стискане на аспирационната тръба. Добавете вибрации към това с просто натискане на бутона на едноскоростния вибрационен куршум и се насладете на умопомрачителните усещания.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Изградете по-голяма и по-здрава ерекция с най-новата технология на помпата. Достигнете пълния си потенциал за ефективност, измерете напредъка си и настройте фино настройката на помпата, която е подходяща за вас! Плъзнете вътре в мекия силиконов ръкав и накарайте циркулацията да се движи във вашия ствол с лекота на натискане на бутон безопасно и постепенно.

    199,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Hydromax5 е нашата нова актуализация на помпите Bathmate Hydromax X-серия за размер на пениса около 10 см. Първоначално е най-важно да изберете правилната помпа за вашия размер, защото тя просто е проектирана точно за тези свойства. Това ще ви доведе до следващото ниво по-бързо и ще ви осигури комфортно изживяване.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Чувствено стимулиране с гъделичкащата и дразнеща интимна помпа с акумулаторна помпа с пълно покритие. С пълно покритие за интимна лъжичка, дразнещи гъделичкания и 12 синхронизирани вибрации и 3 функции за засмукване, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата от възможности за удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Penispump Deluxe

    За ефективна тренировка за потентност! Черната, лесна за използване дръжка за изпомпване помага за бързо и ефективно създаване на мощен вакуум вътре в прозрачния цилиндър (до 76 cm Hg), като по този начин кара пениса ви да расте до невероятни размери. Вакуумът може да се контролира и използва чрез манометъра, а индикаторната скала показва точно колко вече е нараснал пениса ви.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Тренировка, забавление и сила за пениса!

    199,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 231

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули