×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вакуумни помпи за мъже

Обекти 33 до 64 от общо 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

    PUMPED LINE Е ТУК, ЗА ДА ВПЕЧАТЛИ С ФАНТАСТИЧЕН АСОРТИМЕНТ ОТ УСТРОЙСТВА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНИСА!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Увеличете максимално удоволствието си с автоматичната интелигентна помпа от серията Optimum™, елегантна, издръжлива секс играчка с помпа за пениса за мъже, създадена за превъзходно засмукване и подобряване на ефективността. Увеличете издръжливостта, подобрете издръжливостта и усъвършенствайте пръчката си с 3 уникални режима на упражнения за подобряване.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Готови ли сте за ултра-удобна сесия на помпане или предпочитате да се отдадете на сензационна солова игра? Каквото и да желаете, резервният маншон за автоматична интелигентна помпа Optimum™ Series е готов да издигне вашето удоволствие на следващото ниво. Този ултра-еластичен, ултра-стегнат ръкав има отворен край и интензивно оребрена камера за интензивно изживяване при поглаждане с наистина експлозивни резултати.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Вземете ГО в топ състояние!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Този революционен патентован дизайн ви позволява да персонализирате удоволствието си с разтегателна тръба, която се заключва на място на точната дължина, която желаете. Вибриращата помпа Extender Pro има прогресивна IST технология с невероятно реалистично периодично засмукване, за да осигури реалистични усещания за „доене“ за най-добрия духан в живота ви!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

    Открийте плътни, пулсиращи ерекции, които продължават и продължават с тази професионална помпа Max-Precision Power Pump.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Pump Up The Volume

    Увеличете дължината и обиколката с тази голяма мощна пенисна помпа, която ви позволява да проследявате напредъка си с измервания от външната страна на камерата за уголемяване. Увеличете максимално притока на кръв с натискането на един бутон, докато помпате, наслаждавайки се на здравия, удобен захват на текстурирания цилиндър. Мекият и еластичен безопасен за тялото силиконов входен ръкав се сваля за почистване, а отделението за изпомпване разполага с бързо освобождаващ се клапан за вашата безопасност.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    Bathmate HydroMax9 е най-добрата хидротехнология за развитие и здраве на пениса. Той е с 15% по-голям от Hydromax7 и предлага всичко, което прави Hydromax7 и повече.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Boost Automatic Penis Pump PSX10 Crystal

    Създадена от и за мъжко удоволствие, марката Boost Pumps ще ви помогне да получите ерекцията, която винаги сте искали, и връзките, които заслужавате. Получете по-удовлетворяващи сексуални отношения с Boost Pumps.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

    Увеличете размера и увереността си без опасни лекарства или скъпи операции с този безопасен и лесен за използване уред за уголемяване на пениса с максимална ширина.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    Bathmate HydroMax9 е най-добрата хидротехнология за развитие и здраве на пениса. Той е с 15% по-голям от Hydromax7 и предлага всичко, което прави Hydromax7 и повече.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Увеличете максимално вашето удоволствие с усъвършенстваната автоматична интелигентна помпа от серията Optimum™, елегантна, издръжлива помпа за пениса, създадена за превъзходно засмукване и подобряване на производителността. Увеличете издръжливостта, подобрете издръжливостта и усъвършенствайте пръта си с това множество персонализирани режими на упражнения. Използвайте лесните за докосване бутони и LED екрана, за да се насладите на ръчно изпомпване или да зададете налягане и продължителност за до 20-минутна тренировка.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Накарайте вашия A-дуп да се издуе, тъй като мощното засмукване увеличава циркулацията. Аналното надуване се съчетава с проникване в този уникален аксесоар за помпане. Просто напълнете дупката на дупката си с гъвкавите силиконови мъниста, прикрепете вашия съвместим маркуч и помпа и започнете да стискате, за да създадете налягане в цилиндъра. Анусът ви ще бъде засмукан, ще се набръчка като разцъфнала розова пъпка!

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Get Bigger Premium Universal Penis Enlargement Pump

    Тази вакуумна помпа е висококачествена метална ръчна помпа, която пасва на всички марки луксозни помпени системи за уголемяване на пениса, като Dr. Kaplan, LAPD и Boston Pumps. Той лежи удобно в ръката ви и е лесен за работа с една ръка, така че да държите другата си ръка свободна, за да държите цилиндъра си на място - или да правите други неща.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerfull Automatic Penis Pump with 3D Texture Sleeve Brown

    Помпата за пениса създава вакуумно засмукване, ритмични флуктуации на отрицателно налягане, които надуват пениса, разширяват кавернозните съдове и увеличават притока на кръв, като по този начин насърчават по-голям, по-силен и по-силен пенис. Мек и реалистичен мъжки мастурбатор за вакуумно смучене на путка, мощната автоматична вакуумна помпа засмуква въздушния поток в чашата, изстисква и разширява вътрешността и засмуква пениса.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate HydroXtreme 5

    Bathmate HydroXtreme 5 е най-новият продукт на Bathmate. Тази превъзходна помпа, проектирана да направи целия процес по-бърз със стабилно комфортно изживяване.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Premium Rosebud Cylinder

    Този цилиндър BRUTUS Rosebud е ръчно изработен цилиндър с първокласно качество за вакуумно изпомпване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Увеличете максимално удоволствието си с Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, масивна помпа за пенис, създадена за по-големи и по-добри резултати при всяка употреба. Увеличете издръжливостта, подобрете издръжливостта и усъвършенствайте пръчката си с 3 уникални режима на упражнения за подобряване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Съвети за постоянен характер на хидравличното налягане, създадени от гамата помпи Bathmate, пенисът на потребителя ще се увеличи в обиколката много по-бързо, отколкото в дължината. Това е така, защото повърхността около обиколката на пениса е по-голяма от дължината. Това ще доведе до докосване на пениса отстрани на помпата, което означава, че хидравличното налягане няма да може да разшири допълнително обиколката на пениса.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax7 е най-добрата хидротехнология за развитие и здраве на пениса. Hydromax произвежда 35% повече всмукваща сила от Bathmate благодарение на своята уникална, новоразработена система със силна помпа, която ви осигурява по-добри и по-бързи печалби.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Hydromax5 е нашата нова актуализация на помпите Bathmate Hydromax X-серия за размер на пениса около 10 см. Първоначално е най-важно да изберете правилната помпа за вашия размер, защото тя просто е проектирана точно за тези свойства. Това ще доведе до следващото ниво по-бързо и ще осигури комфортно изживяване.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Finger Grip Penis Pump Clear

    Увеличете пениса си и същевременно се насладете на страхотна стимулация с тази пенис помпа от колекцията EasyToys. Помпата гарантира, че кръвта остава в пениса ви, така че пенисът ви ще се подуе и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Изпитайте силата на бързи и надеждни резултати, като същевременно разгърнете максималния си потенциал за по-силни, по-мощни и по-дълготрайни ерекции с Max Boost Penis Pump!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Идеален избор, ако започнете с увеличаване на пениса, Hydro7 беше първата хидропомпа, която създадохме. Изграждащите реално увеличават дължината и обиколката на пениса, като същевременно поддържат еректилната твърдост и трайната сила, Hydro7 не е жна, но ефективна опция за помпане на пениса, която осигурява реални резултати.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Комплектът помпа Optimum Series® Maximum Results™ включва 2 мощни смукателни помпи, подвижен маркуч и дръжка на помпата Master Grip™ за една ръка, за да осигури максимални резултати при всяка сесия на помпа. С всяко стискане на едноръчната помпа Master-Grip™ можете да очаквате мощно увеличаване на обиколката и дължината.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Представяме ви вибровъздушната помпа Optimum Series®, първата в света вибрираща помпа, активирана под налягане, предназначена да повиши вашето удоволствие и да ви осигури несравнимо изживяване.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    Стимулира пениса и тестисите!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    PUMPED LINE Е ТУК, ЗА ДА ВПЕЧАТЛИ С ФАНТАСТИЧЕН АСОРТИМЕНТ ОТ УСТРОЙСТВА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНИСА!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Shower Strap

    Въпреки че всяка от нашите опции за пенис помпа Bathmate може да се използва лесно под душа (или ваната), много от нашите потребители искат да могат да се концентрират върху вземането на душ, докато изпълняват своята рутина Bathmate, вместо да бъдат изцяло фокусирани върху помпата . Създадена да ги поддържа, лентата за душ Bathmate е удобно допълнение към вашата хидропомпа, което ви позволява да сте напълно свободни ръце под душа.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Изградете по-голяма и по-здрава ерекция с най-новата технология на помпата. Достигнете пълния си потенциал за ефективност, измерете напредъка си и настройте фино настройката на помпата, която е подходяща за вас! Плъзнете вътре в мекия силиконов ръкав и накарайте циркулацията да се движи във вашия ствол с лекота на натискане на бутон безопасно и постепенно.

    199,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Hydromax5 е нашата нова актуализация на помпите Bathmate Hydromax X-серия за размер на пениса около 10 см. Първоначално е най-важно да изберете правилната помпа за вашия размер, защото тя просто е проектирана точно за тези свойства. Това ще ви доведе до следващото ниво по-бързо и ще ви осигури комфортно изживяване.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Penispump Deluxe

    За ефективна тренировка за потентност! Черната, лесна за използване дръжка за изпомпване помага за бързо и ефективно създаване на мощен вакуум вътре в прозрачния цилиндър (до 76 cm Hg), като по този начин кара пениса ви да расте до невероятни размери. Вакуумът може да се контролира и използва чрез манометъра, а индикаторната скала показва точно колко вече е нараснал пениса ви.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули