×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки приложението се контролира

Обекти 161 до 192 от общо 311

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 е проектиран за чисто удоволствие, насочен към G-точката и вагиналния отвор със задоволителни вибрации за интензивен кулминационен момент. Неговата усукана форма за удоволствие, гладък силикон и регулируема кройка осигуряват незабравимо изживяване.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифициран за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HS25-APP Mini Love Machine Black

    Създадохме Hismith, за да направим върховното удоволствие достъпно за всеки, навсякъде, с едно натискане на бутон. Гордеем се със създаването на нашите първокласни секс машини. Изживейте по-силен, по-добър, по-бърз и по-дълъг секс, отколкото всеки човек може да ви предложи.

    1 999 лв.

    1 249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Flapping & Vibrating Prostate Massager Anal Lock with Remote & App Red

    Тази секс играчка 3 в 1 за възрастни е с многофункционален и иновативен дизайн, предназначен да предостави на мъжете мъже цялостно и богато секс изживяване. Може да стимулира секрецията, тестисите, перинеума и простатата. P*nis пръстенът не само помага за увеличаване на твърдостта, но и удължава продължителността; вибрациите в перинеума носят допълнително удоволствие в областта на тестисите; стимулацията на простатата прави дейностите по-пълноценни и удовлетворяващи.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Аса Акира е всичко, което можете да си представите... и още! Тя е звезда на над 500XXX филма, публикуван автор, поет, носител на множество награди и е обявена за жена изпълнител на годината от XBIZ и AVN.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit е революционното решение за лечение на таза и силови тренировки. Отчасти приложение, отчасти упражняващо устройство, Perifit дава на вашите кегел упражнения модерно надграждане, използвайки вълнуваща геймифицирана технология.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Tantaly USB Heating Rod

    Нагревателната пръчка Tantaly затопля тунела на куклата като истински човек! Топлият и опакован тунел ще ви донесе по-реалистично изживяване. Насладете се на по-реалистичен тунел за по-реалистично сексуално изживяване.

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HSA101 Male Masturbator & Thrusting Stroker with App for Intelligent Interaction KlicLok

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Sync е оригиналният вибратор на двойката, който промени играта за споделено удоволствие. Регулируемата кройка максимизира удоволствието и комфорта, като насочва към G-точката и клитора. Sync остава удобно на място, дори когато сменяте позициите по време на секс.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    Sync Go е лек вибратор за двойки за двойки, които искат да опознаят света – и един друг. В удобството си калъф за пътуване, Sync Go ви позволява да споделяте вибрации без ръце, където и да сте.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ е проект за използване с партньор по време на секс. Тя получава мощна стимулация на клитора и G-точката си и заедно вие двамата споделяте настроението.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Най-технологично напредналият в света носител на награди вибратор за G-точка току-що получи подобрение на мощността и времето за използване на батерията. Pearl3 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Трите издатини на Pearl3 стимулират по-интензивно G-точката, когато се поставят в тялото.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Plug Black

    Чук-чук! Някой ви чака на задната врата... Щепселът за захранване пристигна, за да достави тези силни анални вибрации, за които жадувате. Не е обикновеният анален щепсел, Power Plug оправдава името си с дълбоки вибрации, за да стимулира вашата задна врата.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Горната му част действа като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително зададени интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да стимулирате всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Уредът Perifit Care+ Kegel е предназначен за всеки с вагина на всеки етап от живота, който иска да възстанови, регенерира и укрепи тазовото си дъно. Този анатомично интелигентен тазов тренажор се движи заедно с тялото ви, като предлага повече възможности за движение, укрепва тазовите мускули и ги подготвя за реални ситуации. Нашата патентована технология с двоен сензор ви предоставя най-прецизните измервания от всички Kegel тренажори на пазара.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Приложение Intensity Plug Connect – щепсел вибратор

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Търсете нещо, с което да подправите връзката от разстоянието? Приложението за смартфон на Irena 1 позволява на вашия партньор да контролира вашия играч, независимо колко далеч е!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Управляван дистанционно чрез FeelConnect3.0 APP, откажете се от силата и оставете партньора си да ви поведе на пътешествие на удоволствие, отвсякъде и по всяко време.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 311

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули