×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Пениси с вендуза

Обекти 193 до 224 от общо 892

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Pretty Love Sliding Skin Series Realistic Dildo 26cm Skin

    Този нов смукателен вибратор е достатъчно твърд, за да достави мултиоргазмо удоволствие и достатъчно истински, за да примами!

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Mr. Marcus Cock & Balls FIRMSKYN Vac-U-Lock 9" Chocolate

    Това е петелът, който е пуснал хиляди товари. Формован директно от изправения член на г-н Маркъс, този 9-инчов член и топки улавя всеки детайл перфектно, с подвижна съвместима с Vac-U-Lock™ вендуза за гладко каране. Изработен от нашия Realistic® материал, което го прави възможно най-реалистичен!

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    Този красив и реалистичен вибратор с топчета може да се огъне във всяка позиция и след това остава на място. Това означава, че може да се използва под всякакъв ъгъл – дори ъглите, които изглеждат невъзможни. Вендузата може да се залепи за всяка гладка повърхност. Този вибратор също е добър спътник във ваната или под душа, защото е водоустойчив. Страхотен е и като страпон.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Captain Cock 20cm

    Капитан Кок 20 см Донг

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 8" Cock Tan

    Искате ли първия ви вибратор да изглежда и да се усеща точно като твърдата като скала шпилка, за която винаги сте мечтали? Спрете да мечтаете и слезте с краля! Всяка вена, всеки ствол и всяка глава са изключително изработени ръчно с изящни детайли, за да ви осигурят най-реалистичното изживяване, което всякога сте представили. Мощната основа на вендузата се придържа почти към всяка плоскостна повърхност и прави всеки колан за вибратор съвместим.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy 13" Dual Layered Silicone Cock XXL Brown

    Повече подробности за този продукт очаквайте скоро. Създаден, за да достави най-реалистичното удовлетворение, двуслойният силиконов естествен петел Love Toy е невероятно реалистичен с двуслоен ствол, изпъкнала глава и текстурирани топки, които създават автентично усещане както отвътре, така и отвън.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HSD22 Huge Riesiger Arthropod Dildo 26cm Brown

    Този силиконов вибратор с дебелина 26 см, изработен от висококачествен течен силикон с богати изпъкнали вени.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 8 Inch with Balls

    Dual Density Cock 8 Inch Balls е превъзходен, реалистичен вибратор от колекцията Get Real от TOYJOY, предназначен да удари всички ваши интимни горещи точки. Този сензационен вибратор е в телесен цвят и има естествен силует с основа с вендуза: предоставя ви вълнуващо реалистично изживяване.

    66,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Girthy Vibrating Dong 7 Inch Light Flesh

    Красиво изработен, за да изглежда като истински, този вибриращ вибратор има дефиниран връх със задоволителен дебел ръб на короната - и реалистични вени и текстури. Контролирайте 10 скорости и модели на вибрации от нежни до интензивни с един прост бутон на мощната основа на вендузата – и вземете играчката си под вода, тъй като е напълно потопяема. Презареждаем, висококачествен силикон, лесен за почистване.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Flesh

    Like True е хипер реалистична марка, замислена и проектирана за най-интензивното удоволствие. Текстурирани тела, перфектни извивки, уникални детайли, това е, което ще намерите вътре в Like True.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 7" Purple

    Реалистичен вибратор със силиконово покритие със сърцевина от Siexpan и мемори ефект: при стискане или огъване вибраторът остава в това състояние за определено време! Материалът също реагира на висока температура (става по-мек) и ниски температури (става по-твърд). Перфектен за всекикъв вид дива любов! С вендуза.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 15" Black

    Реалистичен вибратор със силиконово покритие със сърцевина от Siexpan и мемори ефект: при стискане или огъване вибраторът остава в това състояние за определено време! Материалът също реагира на висока температура (става по-мек) и ниски температури (става по-твърд). Перфектен за всекикъв вид дива любов! С вендуза.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Pierce Paris ULTRASKYN Vac-U-Lock 9" Vanilla

    Звездата на Men.com Пиърс Парис е толкова гъвкав, колкото и да идва, грабвайки множество номинации и награди на GAYVN за своите гей сцени и сцени с превключване. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, дилдото с двойна плътност на Pierce's Signature Cocks улавя всеки твърд като скала инч от неговия изпъкнал инструмент.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Този висококачествен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY е изработен от висококачествен силикон, усеща се много реалистично и осигурява реалистично изживяване с уникалното си магнитно пулсиращо тласкащо движение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Ryde Grinding Dildo Black

    Постигате ли оргазъм чрез външна стимулация? Или търсите усещане за пълната? RYDE предлага и двете. Играчката се отличава с уникален дизайн, с приятни канали и основа с възможност за засмукване, за безкрайни възможности за игра. RYDE доставя удоволствие на всякакви горещи точки, независимо дали на вулвата, клитора или ануса. Нашият шлифовъчен вибратор ви дава толкова много за изследване.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Pink

    THE BOSS STUB със своята величествена дължина и мощен диаметър от 4,2 см не крие своите предимства.

    115,90 лв.

    111,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    Dual Density Cock 6 Inch Balls е първокласен, реалистичен вибратор от колекцията Get Real от TOYJOY, предназначен да удари всички ваши интимни горещи точки. Този приятен вибратор е в телесен цвят и има естествен силует с основа с вендуза: предоставя ви вълнуващо реалистично изживяване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 63 Squirt

    Този специален Squirting Dragon Dildo BEAST от Kiotos Monstar изглежда като истински драконов петел с двуцветен ефект. Този Dildo Beast има невероятни характеристики, които го карат да се чувства много приятно, когато го поставите във вагината или задника си.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon е реалистичен вибратор с 20 режима на вибрация, който можете да управлявате с безжичното дистанционно управление бързо и лесно. Има добавка за допълнителна стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Beautiful Encounter Zebulon Realistic and Flexible Dildo 19,4cm Flesh

    Този донг е проектиран с мек, подобен на кожа TPR отвън и твърда вътрешна сърцевина за играчка, която се усеща точно като при истинска ерекция!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Този вибратор с топки преминава границата, когато става въпрос за истински изглеждащи вибратори и секс играчки за двойки. Уникалният външен вид на тази 7-инчова секс играчка, с нейната ясно изразена оребрена текстура върху вече силно препасана играчка, определено прави това очарователно! Използвайте това с вендуза или без или го използвайте в колан. Оребрени за повече умопомрачително удоволствие, с лека извивка нагоре в тялото за оптимално стимулиране на g-точката. този донг не е от този свят!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Представяме ви Admiral® 8” Vibrating Captain, невероятно мек и реалистичен донг, който винаги е готов за действие. Неговата твърда и гъвкава конструкция е подсилена от превъзходна основа с вендуза, осигуряваща стабилност и наслада със свободни ръце по време на игра.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7" 18 cm Size M Purple

    Гамата вибратори на Action се предлага в 3 различни размера и в два атрактивни и женствени цвята. Всички те са с най-висококачествени материали, с висока гъвкавост, идеални за вас, за да намерите идеалната поза за вас.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    SilexD предлага гама от вибратори с изключително мека висококачествена силиконова кожа с пълна SILEXPLAN с двойна плътност и вътрешна твърда сърцевина, за изключително реалистично усещане и несравнимо удоволствие. Революционната патентована формула на материала SILEXPLAN, използвана за пълнене на нашите продукти, позволява по-добра плътност и по-голяма гъвкавост на вибратора. Придава великолепно усещане и по-голяма еластичност. За вашите най-големи оргазмени удоволствия SilexD добавя към вашата колекция функцията за вибрация, ще задоволи най-дълбоките ви сексуални фантазии. Няма включена термореактивна функция.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HSD19 Silicone Tower Shape Anal Plug Dildo Suction Cup 10.2" Gold

    Дилдо във формата на гигант и кула - Гладка винтова резба с меки текстури, като всеки инч изглежда като забавно каране. Огромният пенис със заоблени върхове и повдигнати ръбове е лесен за уцелване на g-точката и най-дълбоката точка, изпълвайки цялата вагина или анала. 10,20-инчовият вибратор с G-точка и 9,30-инча дължина на вмъкване ви дава супер пълно усещане и постигане на оргазъм по-бързо. Нетно тегло на вибратора: 1,32 LBS

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 23

    Този невероятен животински дилдо BEAST от Kiotos Monstar изглежда като истински животински петел с двуцветен ефект. Този Dildo Beast има невероятни характеристики, които го карат да се чувства много приятно, когато го поставите във вагината или задника си. С красива комбинация от червени, сиви и бели цветове, този вибратор е с дължина 23,5 см и диаметър 6,5 см и е изработен от безопасен за тялото медицински силиконов материал.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 6" 15 cm Transparent

    Този модел REALROCK CRYSTAL CLEAR е проектиран с реалистични топки за подобрено реалистично изживяване. Всички се доставят със здрава вендуза, така че можете да го залепите на практически всяка гладка повърхност.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Safaree Samuels Anaconda ULTRASKYN Vibrating Cock 12" Chocolate

    Анакондата на Safaree е на свобода! Риалити звездата и звукозаписен артист Safaree Samuels направи заглавия, когато неговите голи тела бяха позорно изтекли в обществеността и оттогава феновете му настояваха за реалистичен вибратор на Doc Johnson.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Истинско удоволствие – с вибрации от дистанционно!

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Като истински: Мека кожа - твърдо ядро!

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy King Sized Sliding Skin Dual Layer Dong 12" Flesh

    Изработен от реалистичен двуслоен материал с плъзгаща се кожа за усещане, подобно на живота, със специална технология с двойна плътност за симулиране на усещането за еректирал пенис, този вибратор разполага с мека външна кожа и задоволително твърда вътрешна.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cloneboy Dildo & Suction Cap

    След успеха на първата серия, екипът на Cloneboy разработи изцяло новата серия Cloneboy, която включва пръстен и допълнителен формовъчен материал за допълнителна репродукция, която гарантира висококачествена силиконова 3D-репликация на вашия пенис. Нашият комплект е подходящ за пениси от всекикъв размер. Дори и огънати.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 892

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули