×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Пениси гладкo

Обекти 129 до 160 от общо 255

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 74

    неговият Amazing Animal Dildo BEAST от Kiotos Monstar изглежда като истински животински петел с двуцветен ефект. Този Dildo Beast има невероятни характеристики, които го карат да се чувства много приятно, когато го поставите във вагината или задника си. С красива комбинация от червени, сиви и бели цветове, този вибратор е с дължина 21 см и диаметър 5,3 см и е изработен от безопасен за тялото медицински силиконов материал.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Този вибратор с извита пръчка е изработен от боросиликатно стъкло, което е много здраво, непоресто, хигиенично и безопасно за тялото. Извитата форма е отлична за прецизна стимулация, краищата във формата на топка са перфектни за достигане до G-точката и за промяна на натиск и усещания. Наистина многофункционален и наистина вълнуващ, с бляскав външен вид и цветове на сапунени мехури.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size S Black

    Оставете се да бъдете очаровани от новата хибридна гама "dildo plug", предназначена за промяна на удоволствията, възможностите и специално проектирана за пасне на извивките на тялото.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Beige

    Удвоете удоволствието си с нашия 16-инчов двоен вибратор. Перфектен за лесбийски двойки, които и двамата се наслаждават на проникване, този двоен вибратор ви позволява да бъдете доволни едновременно. С 16 инча обща дължина за споделяне, това оставя 8 инча за всеки от вас.

    82,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Steel Climber Ball Stick е идеален за потупване върху тази простата, но всички тези гладки, твърди топчета също се чувстват невероятно, докато влизат във вас, като разтягат дупката ви повече, докато влизат. Лесни за задържане, със здрава дръжка, всеки може да се хване върху нашите стоманени играчки!

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Icicles No. 66

    Топло или студено удоволствие!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Au Naturel 7-инчов крик с вендуза обединява FlexiShaft™ и Sensa Feel® технологии с двойна плътност за максимален реализъм! С мек външен слой, твърда вътрешна сърцевина и гъвкав гръбнак, Au Naturel 7 Inch Slim винаги се чувства изправен, но се огъва с движенията на тялото ви. Насладете се на допълнителната дължина на 7 Inch Slim без ръце, като залепите здравата основа на вендузата към всяка гладка, равна повърхност!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ella Black

    Ella е обект за удоволствие с най-класически дизайн - самото гледане на нея предизвиква най-интимните възможности. Гладка и безпроблемна на допир, нейната плавна форма е пригодена за индивиди и двойки, за да изследват най-съкровените си фантазии.

    140,90 лв.

    111,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crackstuffers Curved Depth Trainer 50mm

    Depth Trainers са категоричен фаворит за играчите. Проектирани от екипа за игра на дупе в Crackstuffers, те са предназначени забавно да разтягате по-дълбоко с времето, като в крайна сметка можете да поемете по-големи играчи или цяла ръка.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black XL

    Създаване на огъващ се дилдо с външен слой, за да предложим най-реалистичното докосване, правено някога, за да предоставим най-възхитителните усещания!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Съживете и подсилете вагиналните мускули с контурирания комплект вагинален дилататор She-Ology™ от 5 части за носене. Уникално проектираните дилататорни комплекти от 5 части са ергономично извити и постепенно оразмерени, за да позволят нежна дилатация. Първокласните силиконови сонди имат извита основа за нежно поставяне и стимулация, в комбинация с мини куршум за засилено усещане!

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Колекцията Dillio® Platinum е направена от полимеризиран с платинов силикон за НАЙ-ВИСОКА степен на чистота. Този ултра-чист силикон показва здрава, издръжливост, еластичност и не реагира на телесни течности и кожа. Често е предпочитаният материал за медицински продукти поради многото си изключителни характеристики.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chrystalino G-Rider Blue

    Уникалната форма на тази красиво ръчно изработена пръчка „G-Rider“ е проектирана както за вагинална, така и за анална игра! Поставете пръчката под струя хладка или студена вода и първокласният боросиликатен материал ще се нагрее или охлади за подобрена игра на температурата. Тази красива пръчица е нечуплива, непореста, безопасна за тялото и ще доставя удоволствие цял живот!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Limba Flex L Velvet Blue

    Знаем, че разнообразието е част от страхотния секс. Знаем, че всяко тяло е различно. Ето защо направихме вибратори с огъваща се тел отвътре, за да се огъват във всеки предпочитан ъгъл – и да останат там.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos COX 038 Extra Long Black 40cm

    Този вибратор има удължена гладка форма, за да помогне по-дълбоките части на червата. Здравата вендуза ви позволява да закрепите вибратора върху гладка повърхност, като врата, стена на баня или ръб на вана!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Luxe Cici Dildo Purple

    Ако търсите изключително добре изработен аксесоар за сбруя или просто този перфектен вибратор, не търсете повече, това скоро ще бъде най-горещата играчка в кутията ви! Директно от Blush Novelties Luxe Line, Cici е проектирана да ви достави най-голямото удоволствие!

    82,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Avant D3 Summer Fling

    С любов изработена малка партида занаятчийски вибратор. Ръчно изваяна, за да бъде елегантна и модерна. Формата е съобразена с вашето тяло. Avant D3 е перфектен за тези с тежка обиколка. Той е пълен с извивки и ръбове, които осигуряват стимулация. Съвместим с колан. Разполага с дълбока, здрава вендуза.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Подарете любимата си половинка с 8 инча грижовни коитални връзки с нашия Sweetheart Glass Dildo. Чувствено извит за сърцепулсиращи усещания, този стъклен вибратор разполага с 6 инча дължина за вмъкване и прекрасна сърцевидна дръжка, която добавя малко сладост към извивката ви.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size S Metallic Lilac

    Оставете се да бъдете очаровани от новата хибридна гама "dildo plug", предназначена за промяна на удоволствията, възможностите и специално проектирана за пасне на извивките на тялото.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    6,9" силиконов дилдо за Hismith Sex Machine с конектор за бърз въздух, 5,3" дължина за поставяне, малък размер

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Dildoll Fantasia

    Открийте Dildolls: цветни вибратори, изработени от 100% силикон. Имат извита форма, за да осигурят удобно проникване при вагинална и анална употреба. Вибраторът има залепваща вендуза, така че може да се прикрепи към всяка гладка, твърда повърхност за използване със свободни ръце. За още по-приятно изживяване препоръчваме лубрикант на водна основа. След употреба почистете вибратора с топла сапунена вода и с подходящ почистващ препарат за секс играчки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Комплект 3 вибратора от силикон с различни размери. Благодарение на извитата си форма осигурява допълнително удоволствие в G-точката или P-точката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strap U Secret G 21X Liquid Silicone Dildo with Remote Control

    Насочете се към G-точката или P-точката! Перфектно проектиран да се побира в стандартни колани за използване с презрамки, този луксозен вибратор е направен от течен силикон, за да създаде кадифено гладко покритие с много гъвкавост. Отдайте се на 3 скорости и 7 режима на мощна вибрация, лесно управлявани от безжичното дистанционно за повече удобство и вълнение.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alive Valiant Jelly Dildo

    Valiant е направен от 100% хипоалергенно желе, меко и без фталат. Той е напълно водоустойчив.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crackstuffers Curved Depth Trainer 40mm

    Depth Trainers са категоричен фаворит за играчите. Проектирани от екипа за игра на дупе в Crackstuffers, те са предназначени бавно да ви разтягат по-дълбоко с времето, като в крайна сметка могат да поемат по-големи играчки или цяла ръка.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • No-Parts Avery Strapless Strapon Vibrating Dildo 22cm Black

    Серията No-Parts включва богата колекция от вибратори с каишки и подходящи колани от висок клас. Изживейте ново приключение соло или с партньор и намерете любимата си комбинация. NO-PARTS е идеален както за начинаещи изследователи, така и за по-опитни потребители и разполага с модерен, достъпен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Colours Pride Edition 8 Inch Dildo Rainbow

    Pride Edition донги - донги в цвят на дъгата, изработени от твърд, сатенено гладък, платинен силикон. Смукателна основа. В разнообразни размери. Подходящ за всички лубриканти. Покажете вашите цветове и вашата гордост.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Back End Chubby Pink

    От свенлив начинаещ до еротичен експерт, Back End Chubby е създаден за всеки, който търси чувствено реалистично удоволствие. Реалистичният донг е изработен от гъвкав материал с вендуза за сензационно реалистична стимулация.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Революционният материал Bioskin на Gvibe се усеща и реагира като плът. Почти невъзможно е да се повярва колко реалистичен е материалът на тази секс играчка. Достигнахме нова висота в еволюцията на материалите за масажори, когато създадохме “BIOSKIN”. Това е възможно най-близо до човешкото тяло.

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Avant D6 Electra

    С любов изработена малка партида занаятчийски вибратор. Ръчно изваяна, за да бъде елегантна и модерна. Формата е съобразена с вашето тяло. Avant D6 има прав ствол с фина текстура. Съвместим с колан. Разполага с дълбока, здрава вендуза.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Icicles No. 43

    Този изключителен вибратор от ръчно издухано стъкло е идеален за масажи. Вибраторът може да се затопли или охлади във водата и да направи изключително вълнуващи моменти за удоволствие. Стъклото е напълно безшевно и се отличава с хипоалергенните си характеристики.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Тази супер здрава вендуза, включваща патентования Vac-U Plug на въртяща се сферична става, пасва на всяко приспособление от колекцията Vac-U-Lock и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 255

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули