×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори вибриращ

Обекти 97 до 128 от общо 293

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Създаден със силата да влияе, CONTROL…¡ предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. Модерна мастурбация със съвременен дизайн, CONTROL Power-Bator предлага тласкане без ръце, успокояваща топлина и секси говорене и стенене едновременно или независимо. Акумулаторният мотор предлага мощна производителност със 7 интензивни режима на тласък, позволяващи персонализирано удоволствие. Вътрешният ръкав обгръща тялото с гъвкави, провокативни текстури, за да подсили това мощно мастурбационно изживяване.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Играчките, направени за пениси, често са огромни, грозни и неудобни за използване с партньор. Елегантният, лесен за управление MANTA е проектиран да бъде перфектен за партньорски секс, както и за самостоятелна игра, плъзгайки се между телата ви и на практика превръща пениса ви във вибратор. Освен това е невероятен аксесоар за свирка, който обикаля задната част на пениса за усещане за дълбоко гърло. Не забравяйте за соло играта! Гребените на MANTA задържат смазка за по-добро усещане при поглаждане.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Един от най-популярните и най-гледаните, печелили награди артисти за възрастни в света, е не кой да е, а Лиза Ан. Тя също така е режисьор, ментор, радио личност и дизайнер, която има множество мейнстрийм изяви през кариерата си.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Търсите повече? Създаден за превъзходство, изпитайте чисто блаженство чрез стимулация на пениса с Power Masturbator.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Топлина, вибрации и усещане за засмукване за перфектно соло забавление!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Изпитайте интензивно удоволствие точно там, където го искате! Мощна вибрация и невероятно засмукване обгръщат главичката на пениса ви в чисто удовлетворение!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Пенис/помпа за потентност и мастурбатор в едно! В зависимост от това как топката на помпата е прикрепена към тръбата (дължина 49 см) на цилиндъра, въздухът може или да бъде изсмукан от помпата на пениса (за да се създаде ефективен вакуум за тренировка на пениса/потентността), или може да потече вътре за невероятен ефект на засмукване на духане. За допълнителна стимулация можете също да включите многоскоростната вибрация на главичката, която преминава от нежна към мощна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    The Perfect Fuck, Двойна текстура с редици от гъделичкащи закачки и издънки за удоволствие.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Получаването на симулиран орален секс при поискване никога не е било по-лесно! Това е необходимост за мъж, който внезапно изпитва сексуален интерес, каквото и да гледате или спите, натиснете продължително бутона, за да включите и като високоговорител или тип "Alexa" нещо има за цел да погали главата на...

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Създаден със силата да влияе, CONTROL предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. Silicone Twin Turbo Stroker е проектиран за върховна самостоятелна стимулация чрез плътно обгръщане на пениса с приятна топлина и мощни вибрации от двойни куршуми, стратегически разположени както в горната, така и в долната част.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Секс в кутия Вибриращ мастурбатор с тунел за издръжливост на вагината

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Харесвате ли плътно, мокро и реалистично мастурбиращо действие? Тогава ще харесате Super Wet Tight Twat Vibrating от колекцията Bangers на Hidden Desire! Този ръчен, вибриращ мастурбатор е направен от ултра-реалистичен Waterskin: уникален TPR материал, който се чувства супер гладък и хлъзгав, когато добавите вода.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Насладете се на усещането за свирка с вибриращия симулатор за свирка от колекцията Boners. Този стилен мастурбатор е снабден с мощен мотор с 10 различни настройки на вибрациите. Настройките се управляват лесно с бутоните в основата.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Има само няколко неща, които наистина имат значение в живота и всички знаем, че едно от тях е здравето. Не само физическото здраве като такова, но и психическото здраве, което върви ръка за ръка със сексуалното удовлетворение. Този чифт играчки от престижната марка Fun Factory ще ви даде вълнение, невероятни оргазми и ще поддържа психическото ви благополучие. Играйте с тях самостоятелно или по двойки, а когато сте готови, ги поставете в калъфа, който също е включен в пакета.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Това е третото поколение автоматичен прибиращ се, телескопичен мъжки мастурбатор на Leten и ви предлага най-добрата механична ръчна работа досега.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Масажорът Cock Ring с RC топка от Rebel е анатомично оформен вибратор с топка, който също пасва перфектно. Пръстен за петел и пръстен за топка държат луксозния вибратор на място. Играчката е много еластична и гъвкава за перфектно прилягане и максимален комфорт. Вълнуващото стегнато прилягане поддържа ерекцията ефективно за силно представяне по време на секс. Дълбоките вибрации стимулират топките, а малкото, гъвкаво рамо стимулира перинеума за силни кулминации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Продукт с истински стил; размерът и текстурата са почти идентични с истинско дупе.

    539 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Мастурбаторът за смучене на главичката NINJA осигурява фантастична орална стимулация и също така се самовъзстановява. Функцията за затопляне ще ви осигури максимална температура от 45 градуса по Целзий и може да се включва и изключва отделно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Изпитайте върховно удоволствие с Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, напълно самостоятелен акумулаторен мастурбатор, предлагащ както вибрации, така и възможности за тласкане. С 10 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, както и 10 независими функции за поглаждане, това устройство доставя широка гама от усещания за персонализирано удоволствие.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Подарете на топките си приятно бръмчене с този силиконов пръстен за петел с Taint Stim! С дистанционно управление, можете да промените настройките, без да се налага да коригирате гениталиите си. Предайте дистанционното на партньор, за да може да се забавлява още повече, карайки ви да се гърчите и гърчите!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Бъдете един от първите, които навлизате в интерактивния свят с най-мощния автоматизиран мастурбатор за мъже.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Четири, три, две, едно... обратното броене приключи и Ракетата излита със скоростта на светлината, за да ви отведе право във вселените на удоволствието!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Този невероятно автентичен мастурбатор със сигурност ще запали всичките ви сетива с еротично изживяване. Оборудван с 3 настройки на засмукване и 12 режима на вибрация за стимулиране на най-чувствителните части на пениса с различна интензивност и ритъм. Ще ви зарадва с плътно текстуриран ръкав с ултра меки гънки за удоволствие. И когато отново сте готови, функцията за интелигентна памет запомня любимата ви настройка. Лесен за почистване с подвижна втулка, дайте шанс на този мощен мастурбатор да преживеете вашите солови моменти.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Fap-O-Matic повишава мастурбацията с мощно интермитентно засмукване за най-доброто изживяване на удара. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно тласкане без ръце около пениса ви с ултра меко автоматично поглаждане! Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Точкова вибрация директно към главата на пениса!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Споделете вашето интерактивно изживяване с най-злото момиче, jessica drake™. Суперзвездата на This Wicked Pictures е носителка на множество награди за възрастни актриса, сценарист, режисьор и сексуален педагог. Тя ще ви научи на няколко неща как да се справяте в спалнята.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Играчките, направени за пениси, често са огромни, грозни и неудобни за използване с партньор. Елегантният, лесен за управление MANTA е проектиран да бъде перфектен за партньорски секс, както и за самостоятелна игра, плъзгайки се между телата ви и на практика превръща пениса ви във вибратор. Освен това е невероятен аксесоар за свирка, който обикаля задната част на пениса за усещане за дълбоко гърло. Не забравяйте за соло играта! Гребените на MANTA задържат смазка за по-добро усещане при поглаждане.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Първият нагряващ мастурбатор за орален секс в света. С устойчив на плъзгане матиран дизайн, определено страхотен подарък за физическа годност.1. [функция играчки за мъжка мастурбация] 6 вида вибрация + отопление + водоустойчив + заглушаване, звукът е по-малък от 60 dB, може да бъде погълнат от ежедневния шум.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Почти толкова добър, колкото свирка!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Открийте Emma Olsen, ултрареалистичен мастурбатор за несравнимо изживяване на реалистични усещания! Този мастурбатор е щателно проектиран, за да възпроизведе точно външния вид и усещането на истинското нещо. Текстурите, контурите и силиконовият материал осигуряват усещане, което ще ви остави без думи.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    За мъжете мастурбатори текстурата е всичко, което има значение. Това е, което движи Девън. Изработен е от много безопасен силикагел и ABS материал, който е удобен и екологичен. 6 честотни режима на вибрация могат да бъдат избрани според търсенето. Можете да изберете различни начини на отопление според сезона. Водоустойчив клас IPX6 е лесен за използване и почистване. С живот на батерията от повече от 60 минути, наслаждавайте му се дълго време.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 293

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули