×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори TPE вибриращ

Обекти 33 до 64 от общо 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Този невероятно автентичен мастурбатор със сигурност ще запали всичките ви сетива с еротично изживяване. Оборудван с 3 настройки на засмукване и 12 режима на вибрация за стимулиране на най-чувствителните части на пениса с различна интензивност и ритъм. Ще ви зарадва с плътно текстуриран ръкав с ултра меки гънки за удоволствие. И когато отново сте готови, функцията за интелигентна памет запомня любимата ви настройка. Лесен за почистване с подвижна втулка, дайте шанс на този мощен мастурбатор да преживеете вашите солови моменти.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Fap-O-Matic повишава мастурбацията с мощно интермитентно засмукване за най-доброто изживяване на удара. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно тласкане без ръце около пениса ви с ултра меко автоматично поглаждане! Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Почти толкова добър, колкото свирка!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ПЛЯСКАЙТЕ задника ми! Плячката ми е размазваща, че може да я сбъркате с истинската! Загрейте ме в гореща вода, за да стимулирате реалистично усещане, плъзнете вибратора с куршум в една от моите 2 реалистични дупки за вашето допълнително многоскоростно и вибриращо удоволствие. Путката и дупето ми са направени от революционен реалистичен материал X5 и дупките ми са задоволително плътни; и двете имат оребрен канал и са готови за лубрикант, защото аз наистина мога да понеса удари. Без фталат за безопасно забавление и лесно почиствам с любимия ви почистващ препарат за играчки или сапунена вода. В началото или в края на деня ви ще ви чакам, когато искате да ме яхнете. Необходими са ми 2 AA батерии, които не са включени.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Игриви ли сте и искате само най-доброто от мастурбацията? Дясната ръка не може сама! Оборудвайте я с този спиращ дъха мастурбатор, който е много удобен и многофункционален в същото време. Създаден е с оглед на нуждите на мъжете и доставя едно наистина вълнуващо изживяване. Снабден е с приятна текстура за невероятни масажи и има няколко режима на вибрация, изберете!

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Кой не се наслаждава на оралния секс? Ами ако ви кажем, че има друго по-високо ниво? Hurricane от Jamyjob идва направо от бъдещето, за да ви покаже как се правят нещата там. Този стимулатор е не само симулатор на орален секс, но дори го подобрява!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Секси, едрогърдата Playboy Playmate и Instagram модел @playmateiryna се присъединява към гамата Pocket Pussy на Doc Johnson с мека, плътна ръчна гладилка, излята директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, @playmateiryna Pocket Pussy разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо. Тя може да има 8 милиона последователи (и расте!), но тази вечер е изцяло твоя.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Hot Chocolate Heather осигурява мека и еластична уста, която чака да погълне тялото ви. Този реалистичен ударник е стегнат, гъвкав и изпълнен със сензационни текстури. Доставя се с многоскоростен вибриращ куршум, за да подобри усещането при удар.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Стимулаторът Pulsar има 3 режима на засмукване и 4 режима на пулсираща вибрация, за да изпитате интензивни движения на засмукване. Изработена е от ABS и TPE, а вътрешната втулка може да се сваля за лесно почистване. Работата е лесна с 3 бутона. Има и бутон за освобождаване на въздушното налягане. За удобство Pulsar се зарежда с включения USB-кабел.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Тази палава 3D кукла ManQ Threesome Play Tonight е готова да ви зарадва по какъвто и да е начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер-горещата задна част или тръпката на реалистичната вагина!

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Засмуква и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Тази джобна количка има супер мека и реалистична текстура отвътре за вълнуващи усещания. Изработен е от дълготраен, истински TPE, Tracey има разтеглива вагина и отворен край от другата страна, за да побере всички дължини на пениса или за вмъкване на едноскоростния вибриращ куршум, който е включен. Ако обичате вибрациите по време на вашите мастурбационни сесии, Трейси е тук, за да ви угоди.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Стиснете времето си за игра с мощния ударник, който не само засмуква и вибрира – но също така ви позволява да стискате, когато пожелаете с ергономични ръкохватки за стискане!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Лесен за хващане мастурбатор с отрицателно налягане от WYNE, който съчетава своята функция за засмукване и вибрации. 10-те режима на вибрация и 3 режима на засмукване осигуряват приятно разнообразие и могат лесно да се контролират с помощта на бутоните на играчката.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Мастурбаторът AIRTURN3 е удобен за хващане и разполага с изцяло силиконова външност. AIRTURN 3 включва 3 модела на засмукване и 6 модела на вибрации (всеки с 3 интензитета). Много е лесно да превключвате между различните функции с 4-посочния джойстик отгоре. Свалящият се мек силиконов ръкав за пенис включва шипове и ръбове, които осигуряват оптимална стимулация за вашия пенис. Винаги използвайте малко лубрикант върху пениса за допълнителен комфорт. Почистете играчката след употреба с хладка вода и препарат за почистване на играчки.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Мастурбаторът CRUIZR CM06 е дискретен пенис стимулатор с 10 различни настройки на вибрация. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия гъвкав ръкав с вагинален отвор. Има интериор с шипове и оребрения и се усеща като реалистичен. Ръкавът може да се сваля, така че можете да го почистите лесно. Натиснете бутона за гласов активатор и се насладете на зноен женски глас, който ясно ви уведомява, че тя се наслаждава толкова, колкото и вие! Има и удобен отделен жак за слушалки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Hannes Neo

    Доминирайте над тялото и ума си с Hannes Neo. Част от серията Connexion - изследвайте света на 2D интерактивно съдържание и поддържайте близки връзки по целия свят. Изживейте уникалните пулсиращи усещания, които ви тласкат към увърдрайв.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Едновременно засмукване и вибриране!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Новият GoodHead Vibrating Helping Head Pro на Doc Johnson е 3-инчов мини stroker и bullet vibe, специално проектиран за ръчна употреба, за да засили усещанията и удоволствието по време на фелацията. Мека отвън и със стимулиращи масажиращи перли отвътре, тази еластична гладилка с уникална форма е направена от нашия прозрачен, ултрареалистичен ULTRASKYN, а вибраторът пасва точно, за да осигури по-интензивно усещане. Превърнете GoodHead в страхотна глава тази вечер!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Най-новото устройство за мастурбация на Leten за мъже, SM 330, е оборудвано с функция за вибриране, смучене и стенене: всичко това с цел да ви осигури интензивен оргазъм! Превключвайте между 10 различни предавки, вариращи от слаба - средна - силна сила и 7 честотни преобразувания. В допълнение, SM 330 е оборудван с 30 различни звука, които могат да се превключват произволно и подобряват изживяването от използването на мастурбатор.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Мастурбатор 02 от WYNE с 4 мотора, 10 режима на вибрация и 3 режима на засмукване за интензивна стимулация на пениса. Леките и секси стенания (3 звука) през включените слушалки ще възбудят още повече човека, използващ мастурбатора. Всички функции могат да се управляват отделно или комбинирани с бутоните на лесната за използване секс играчка.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    ПЛЯСКАЙТЕ задника ми! Плячката ми е размазваща, че може да я сбъркате с истинската! Загрейте ме в гореща вода, за да стимулирате реалистично усещане, плъзнете вибратора с куршум в една от моите 2 реалистични дупки за вашето допълнително многоскоростно и вибриращо удоволствие.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Подарете си истинска закачка за петел с този двоен закачка за петел! Еластичният, TPE ръкав има изпъкнала вътрешност, която реагира на мощните вибрации на куршума, за да дразни и дразни тялото ви! Двойните вибриращи куршуми се плъзгат в успоредни джобове от двете страни на ръкава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Този изключителен и много лесен за използване Donut Masturbator от 40 Years превръща всеки масаж на пениса в истинско удоволствие, независимо дали се използва сам или с партньор, у дома или в движение!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ Geminate Lady Masturbator

    Този палав мастурбатор ManQ Geminate Lady е готов да ви угоди по всеки начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер-горещата задна част или тръпката на реалистичната вагина!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Това тяло има супер мека и реалистична текстура отвътре за вълнуващи усещания. Изработен е от дълготраен TPE с истинско усещане, Lisa има разтеглива вагина и отворен край от другата страна, за да побере всички дължини на пениса или за вмъкване на едноскоростния вибриращ куршум, който е включен. Ако обичате вибрациите по време на вашите мастурбационни сесии, Lisa е тук, за да ви угоди.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Грабнете шепа Hannah – нейното меко, но еластично усещане ще ви накара да се замислите дали тя е истинската! От единия край намерете нейното реалистично зърно, което крещи да бъде стиснато, докато от другата изпитайте реалистично стегнатия й вагинален отвор. От галенето на любовната игра до основното събитие, Хана прави всичко. Като допълнителен бонус Хана идва с бонус куршум за прекомерни вибрации при всеки удар.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ Sophia Titty Fuck

    Този палав ManQ SophiaTitty Fuck е готов да ви угоди по всеки начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер горещите цици или тръпката от реалистичната вагина! Не просто нормално вагинално удоволствие, ще напипате два големи цици и ще ги обхванете. Вагиналният тунел има уникална вътрешна текстура с невероятно усещане, в което да поставите члена си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Този реалистичен мастурбатор за дупе се усеща като този на човешкото тяло. Той е супер мек, еластичен и бързо се затопля до температурата на тялото. ManQ също е супер издръжлив и устойчив на разкъсване, така че наистина може да понесе удари.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    Super Soft Masturbator & Vibration от Stroker се състои от ръкав за масаж на пениса с пръстен за тестисите. Включеният вибро-куршум може да бъде вкаран в ръкава за ритмично и интензивно ръчкане със сигурен захват и вълнуващо издърпване на тестисите.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Лесен за хващане мастурбатор с ръкав и 2 функции от Rebel. Той разклаща и пулсира и масажира целия пенис много интензивно. Освен това има мощни пулсиращи и туптящи импулси, които стимулират главичката и чувствителния френулум. Перфектна тренировка на пениса за повече сексуална издръжливост!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Stimulation Ball Sleeve with Vibration

    Осигурява специфична стимулация на тестисите!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 64 от общо 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули