×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори TPE

Обекти 161 до 192 от общо 345

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Стимулаторът Pulsar има 3 режима на засмукване и 4 режима на пулсираща вибрация, за да изпитате интензивни движения на засмукване. Изработена е от ABS и TPE, а вътрешната втулка може да се сваля за лесно почистване. Работата е лесна с 3 бутона. Има и бутон за освобождаване на въздушното налягане. За удобство Pulsar се зарежда с включения USB-кабел.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    Feel Alexis Fawx Stroker беше формована от реалните й части на тялото. Можете да почувствате всеки изящен детайл от нейната анатомия, възпроизведен в нашия невероятно мек материал, подобен на кожа, съчетан с ръкав, който е пълен с ребра и издатини за ваше лично удоволствие.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Секси, едрогърдата Playboy Playmate и Instagram модел @playmateiryna се присъединява към гамата Pocket Pussy на Doc Johnson с мека, плътна ръчна гладилка, излята директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, @playmateiryna Pocket Pussy разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо. Тя може да има 8 милиона последователи (и расте!), но тази вечер е изцяло твоя.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Streetgirl's #1 Skin

    Красив дизайн с хубава разперена вагина и секси розови срамни устни. Тази реалистична лична част е излята от красив модел за най-автентичното изживяване.

    116,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Pop & Toss

    Свалете горнището от тази мека и еластична гладилка, за да намерите реалистичен вход и текстуриран канал, който винаги ще ви разтрива по правилния начин! Оставете ръката си да се отпусне върху лесния за хващане дизайн с крушка и вдлъбнатина, след това стиснете външната страна на кутията, за да получите това допълнително усилване на натиска, когато го искате най-много. Отстранете втулката за лесно почистване и поставете предпазната капачка за съхранение. Готови, когато сте винаги!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Тази палава 3D кукла ManQ Threesome Play Tonight е готова да ви зарадва по какъвто и да е начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер-горещата задна част или тръпката на реалистичната вагина!

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Иновативната технология на въздушната възглавница е проектирана да надува и издува, докато обгръща тялото ви със стимулиращо стискане и освобождаване на удоволствието. Множество въздушни възглавници с много функции, комбинирани с мощно херметично засмукване за издояване на всеки сантиметър от члена ви, ще ви дадат най-доброто мастурбационно изживяване в живота ви!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Чашата M for Men Soft & Wet е пълно забавление! Тази джобна количка се самосмазва. Добавете малко вода или слюнка и всичко става хлъзгаво. Точно като истински! Стиснете чашата и отворите или затворете въздушния клапан за повече засмукване и удоволствие. Мастурбаторите M for Men са меки, гъвкави и изпълнени със сензационни текстури.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Feel Rae Lil Black Stroker беше формована от реалните й части на тялото. Можете да почувствате всеки изящен детайл от нейната анатомия, възпроизведен в нашия невероятно мек материал, подобен на кожа, съчетан с ръкав, който е пълен с ребра и издатини за ваше лично удоволствие.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Насладете се на най-доброто от двата свята със стегната, възбуждаща путка и най-доброто орално секс изживяване с дълбоко гърло! Уникално извита, за да се усеща точно като реалистично гърло и путка, Double Penetration Vibrating Stroker е облицована с ултра-реалистична Fanta Flesh за възможно най-реалистичното мастурбационно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Реалистичен stroker с изтеглени филми за възрастни суперзвезда Саша Грей.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Hot Chocolate Heather осигурява мека и еластична уста, която чака да погълне тялото ви. Този реалистичен ударник е стегнат, гъвкав и изпълнен със сензационни текстури. Доставя се с многоскоростен вибриращ куршум, за да подобри усещането при удар.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Hedy Ice-cream Pink

    Hedy е изработен от ултра мек TPE материал със супер истинска вътрешна структура. Прилича на сладолед, това е за дискретно носене и междувременно ще се чувствате толкова сладки. Можете да го носите навсякъде със себе си, без да бъдете забелязани. Супер истинската вагина ще ви помогне да прекарате самотните часове.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Комбинирайки меките камери с въздушна възглавница и структурата на въздушния поток на серията AIR-TECH с нов ковък калъф, ние създадохме удоволствие за многократна употреба, което можете да контролирате с хватката си!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    За мъжа в движение, не забравяйте да вземете The Super Stroker, преди да тръгнете! Със своето еластично, чувствено меко, реалистично усещане и 4 реда перли за удоволствие в оребрения канал, всички заедно те масажират тялото ви за най-голяма интензивна стимулация.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy X-Basic Pocket Pussy Flesh

    Джобен мастурбатор X-Basic

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Girl Next Door Stacey

    Това тяло има супер мека и реалистична текстура отвътре за вълнуващи усещания. Изработен е от дълготраен TPE с истинско усещане, Stacey има разтеглива вагина и отворен край от другата страна, за да побере всички дължини на пениса и за лесно почистване.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Тази мека на допир голяма тапа за дупе Masterbator е 2 играчки в 1.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Благодарение на гъвкавия материал, мини мастурбаторът е изключително разтеглив и стимулира целия пенис. Яйцата са направени изцяло от хидроактивен TPE - което позволява на потребителя просто да навлажни яйцето с пръскане на вода за гладко изживяване. Мини мастурбаторите са предназначени за еднократна употреба и могат лесно да се изхвърлят след удоволствие.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Feel Stroker е първият stroker на KIIROO, проектиран с мисъл за най-реалистичните усещания. Патентованият материал RealFeel ви дава възможно най-приятното изживяване. Толкова е близо до истинската сделка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Колекцията Stroke It™ ви предлага ръкава за галене Tight Pussy, създаден да вълнува с всяко изключително стегнато поглаждане; Гмурнете се дълбоко в над 1 килограм тежко удоволствие от поглаждането с еротично детайлни устни и анатомично правилна камера. Нашият пухкав ръкав е страхотен за всеки, който иска малко повече блясък в своята соло игра. Над 1 паунд материал InvisiSkin® увеличава вашия инструмент за удоволствие и доставя тежкото, разтърсващо удоволствие, за което жадувате.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Brown

    Време е да изпълните всичките си сексуални фантазии с нашия мастурбатор Perfect Ass XL!

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Мастурбаторът Opus E е истински шедьовър във всяко едно отношение. Доста занижена на пръв поглед, аналната версия по-специално има какво да предложи. Неговият привлекателен анус буквално чака да бъде инспектиран. С Opus E истинските любители на изкуството спонтанно посягат към инструментите си и се впускат с наслада в чувствено пътешествие на открития в по-дълбоки сфери.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Комбинирайки меките камери с въздушна възглавница и структурата на въздушния поток на серията AIR-TECH с нов ковък калъф, ние създадохме удоволствие за многократна употреба, което можете да контролирате с хватката си!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush M for Men All In Clear

    Не правете нищо наполовина – отидете ALL IN! Тази секси струйка разполага с 3 камери за засмукване и усещане, имитирайки най-горещите устни, уста и гърло, които можете да си представите. Изработен от мек X5 и създаден с множество камери.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Тази джобна количка има супер мека и реалистична текстура отвътре за вълнуващи усещания. Изработен е от дълготраен, истински TPE, Tracey има разтеглива вагина и отворен край от другата страна, за да побере всички дължини на пениса или за вмъкване на едноскоростния вибриращ куршум, който е включен. Ако обичате вибрациите по време на вашите мастурбационни сесии, Трейси е тук, за да ви угоди.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Мастурбаторът CRUIZR CM04 е дискретен стимулатор на пениса, който се характеризира с въртеливо, спираловидно движение. Можете да избирате от 3 скорости и функцията за въртене да се върти наляво и надясно. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия, гъвкав вагинален отвор. Ръкавът е с шипове и оребрена вътрешност и изглежда реалистичен. Подвижен е и се почиства лесно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Jameson ULTRASKYN Pocket Pussy

    Добавете пикантност към тези интимни моменти с ULTRASKYN Pussy на Jenna! Този прилягащ към дланта мастурбатор е излят директно от собствената секси малка путка на Джена Джеймсън, така че е точен във всеки детайл на размер, форма и цвят. И е направен от ULTRASKYN на Doc Johnson, най-модерната виртуална кожа на пазара. Без фталат и безопасен за тялото.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Нашите яйца за мастурбатор SF имат текстура, подобна на кожата, и доставят удоволствие както на пениса, така и на върха. Различните вътрешни форми изненадват и радват с нюансирани усещания. А благодарение на иновативната Cyberskin не е необходимо добавяне на лубрикант.

    32,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Adam's Stroker Trio

    Това палаво трио е готово да ви зарадва по всякакъв начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер горещ гръб, копринената гладкост на гладна уста или тръпката на реалистична вагина.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Засмуква и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Най-доброто изживяване при засмукване

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 345

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули