×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори специален

Обекти 33 до 64 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Чухме, че нещата между вас се нажежават. Загрейте още повече с вашия Main Squeeze™ с тази собствена затопляща пръчица, създадена, за да подобри удоволствието от нашата популярна линия Main Squeeze™ мастурбатори с твърда кутия с променливо налягане. Аксесоарът за затопляне Main Squeeze™ се включва удобно във всяко USB устройство или порт за зарядно устройство, за да го включи, и напълно загрява вътрешността на ULTRASKYN™ до 98°F (37°C) само за 8 минути.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Tarra White е истинска частна легенда! Тази чешка MILF има всички правилни извивки, на всички правилни места. Пропорциите на Тара, които се противопоставят на гравитацията, са я превърнали в порно легенда, която е днес, участвайки в стотици умопомрачителни видеоклипове. Тази палава червенокоса не бяга от предизвикателствата и харесва всичко в порно директорията! Групов банда, каубойка, момиче с момиче, букаке, двойно проникване и хардкор анален: Тара не може да се насити!

    216,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Това дупе не получава много действие, така че знаете, че е стегнато и нетърпеливо да бъде проникнато. Fleshjack на Diego Sans се отличава със стегнат отвор с вълни от гънки за удоволствие, последвани от серия от интензивни възли, неравности и ръбове, които ще изведат всяка джърк сесия на следващото ниво.

    269 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Мастурбаторът CRUIZR CM04 е дискретен стимулатор на пениса, който се характеризира с въртеливо, спираловидно движение. Можете да избирате от 3 скорости и функцията за въртене да се върти наляво и надясно. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия, гъвкав вагинален отвор. Ръкавът е с шипове и оребрена вътрешност и изглежда реалистичен. Подвижен е и се почиства лесно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Shona River е истинска частна порнозвезда! Това ново момиче в квартала има всички умения и тръпка, за да стане емблематично. Частният дебют на палавата блондинка, интензивен междурасов секс тройка, я накара да избухне на сцената. Пронизващите сини очи, стегнатото тяло и жаждата за член на Шона обещават дълга, интензивна и приятна частна кариера и ние нямаме търпение да видим повече от този безсрамен, похотлив пристрастен към секса!

    216,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Три мъжки мастурбатора в един, уста, вагина и гърди. Има меки и пухкави материали, така че можете да стискате и да се наслаждавате без ограничения.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Тази мека на допир голяма тапа за дупе Masterbator е 2 играчки в 1.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Този изключителен комплект е перфектната комбинация от преработени детайли в мек гел и горещо удоволствие. Плътните детайли са подредени така, че да пасват една за друга за пълно обгръщане, работейки с топлина, подобна на топлината на тялото, за потапящо удоволствие.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Feel Rae Lil Black Stroker беше формована от реалните й части на тялото. Можете да почувствате всеки изящен детайл от нейната анатомия, възпроизведен в нашия невероятно мек материал, подобен на кожа, съчетан с ръкав, който е пълен с ребра и издатини за ваше лично удоволствие.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand е първият BodyWand, специално проектиран за мъже. Компактният мощен USB акумулаторен масажор разполага с гъвкава шия, която помага за прилагане на повече или по-малко натиск върху желаните зони. Гладките силиконови крилца на включената многофункционална приставка обгръщат тялото и могат да се използват за соло игра, любовна игра или като допълнение към оралния секс. Захранвайте чрез 8 скорости и 20 модела на вибрации, за да се насладите на стимулиращото докосване на леко текстурираната вътрешност на приставката.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    FeelApolonia е единственият stroker, създаден след най-интимните части на тялото на Apolonia Lapiedra. Почувствайте всичко, което някога сте си представяли, когато сдвоите нейния джоб с Keon от KIIROO за едно наистина потапящо, интерактивно изживяване.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Fap-O-Matic повишава мастурбацията с мощно интермитентно засмукване за най-доброто изживяване на удара. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно тласкане без ръце около пениса ви с ултра меко автоматично поглаждане! Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Дистанционното управление вече не е само за жени, изпратете линк, оставете партньора си да контролира вашето устройство, където и да сте - от хиляди мили разстояние или дори публично! оставете вашия мъж да се наслади на върховната тръпка.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Мастурбаторът за смучене на главичката NINJA осигурява фантастична орална стимулация и също така се самовъзстановява. Функцията за затопляне ще ви осигури максимална температура от 45 градуса по Целзий и може да се включва и изключва отделно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Харесвате ли стегнати, удобни и реалистични задни действия? Тогава ще харесате Big Dick Dipper от колекцията Bangers на Hidden Desire! Този ръчен анален мастурбатор е направен от ултра-реалистичен TPR, който се чувства копринено гладък на допир.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP01 е луксозен и дискретен мастурбатор с 10 въртящи се и 5 сучещи функции. Можете да се насладите на вкусна стимулация на пениса и можете лесно да избирате между всички опции. Мастурбаторът прави спирално въртеливо движение и има функция за затопляне, така че да изпитате още по-реалистично усещане. Мекият еластичен силиконов ръкав има вагинален отвор и множество шипове и ръбове от вътрешната страна.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Twerks, Shakes И Gyrates Like Crazy! Доенето е добро за твърдия член! Надяваме се, че сте готови, защото ви предстои да се насладите на най-интензивното и реалистично доене в света с Milk Me Silly! Този гигантски мастурбатор за дупе с мехурчета е готов да издое члена ви до сухо с два мега мощни въртящи се двигателя, които вибрират и масажират едновременно. Можете да избирате от 5 различни ротационни функции и 5 различни вибрационни функции за безкрайна комбинация от забавление при доенето.

    2 669 лв.

    1 669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Мастурбаторът CRUIZR CM05 е дискретен пенис стимулатор, който предлага 3 различни настройки за сукане и 3 скорости на избутване. И двете функции могат да се използват отделно. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия, гъвкав ръкав с вагинален отвор. Има интериор с шипове и се чувства реалистичен. Ръкавът може да се сваля, така че е лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World Vagina

    Позната от ролите си на Рейчъл в "Момчето среща света" и бляскавата блондинка Британи в "Бели пилета", Мейтланд има дълга кариера пред камерата. Без да иска да бъде изобразявана като сладко и невинно момиче, тя също откри страст към ролевите игри.

    249 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Използвайки нашите най-добри материали досега и най-новата технология, Tenga с гордост представя най-новата технология за мъжко удоволствие, Flip Zero. Tenga извежда своята уникална серия Flip до нови висоти на удоволствието.

    529 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Създаден със силата да влияе, CONTROL…¡ предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. Модерна мастурбация със съвременен дизайн, CONTROL Power-Bator предлага тласкане без ръце, успокояваща топлина и секси говорене и стенене едновременно или независимо. Акумулаторният мотор предлага мощна производителност със 7 интензивни режима на тласък, позволяващи персонализирано удоволствие. Вътрешният ръкав обгръща тялото с гъвкави, провокативни текстури, за да подсили това мощно мастурбационно изживяване.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Heating Suck Machine е мастурбатор с 6 режима на засмукване и 9 ритъма на вибрация. За да направи изживяването още по-завладяващо и реалистично, той има функция за нагряване, така че каналът ще се чувства приятно и топъл като телесна температура, когато проникнете в него. Мастурбаторът Heating Suck Machine от Mr Pleasure е водоустойчив, така че почистването след употреба е лесно. Управлението на вибрациите, засмукването и функцията за затопляне могат да се извършват удобно с 3 бутона. Включен е USB кабел за презареждане на мастурбатора.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Private Personal Trainer Tube

    The Personal Trainer Tube от Private е сензационен мастурбатор, готов да ви отведе на пътуването на живота ви. Този задължителен дизайн е предназначен да тренира издръжливостта ви, като същевременно доставя най-доброто удовлетворение от поглаждането. Отличаващ се с похотлива реалистична текстура и удобна ергономична ръкохватка, той е първокласен избор за доставяне на удоволствие.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Мъжки торс Perfect Ride от PDX Plus с пенис, който може да се движи във всяка посока, големи тестиси и гостоприемен анус. Мастурбаторът с мускулест гръден кош и шест пакета има по-високи бедра в новия дизайн EZ Bang за по-удобно каране. Анусният отвор също е в малко по-висока позиция от обикновено и следователно под идеален ъгъл за удобно проникване. Стегнатият канал за удоволствие има различни стимулиращи текстури отвътре и се усеща почти като истински анус.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Открийте своята най-фетишистична и палава страна с колекцията Fetish by Intoyou.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Използвайки нашите най-добри материали досега и най-новата технология, Tenga с гордост представя най-новата технология за мъжко удоволствие, Flip Zero. Tenga изведе своята уникална серия Flip до нови висоти на удоволствието.

    529 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Private Jolee Love Pornstar Ass

    Jolee Love е истинска частна порнозвезда! Това извратено момиче винаги е в настроение да бъде прецакано, силно, дълбоко и за предпочитане в невероятния си задник. Анален експерт, Джоули знае точно как да накара мъжете да жадуват за повече, като им дава неограничен задник достъп в нейните сензационни частни сцени. Тази тъмнокоса красавица е истинска забавница и често се среща на групови партита, суинг партита или показва едрото си, извито тяло в клубове като гоу-гоу танцьорка. Дайте й това, което наистина иска, и я оставете да ви забавлява лично, насаме!

    216,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush M for Men The Torch Pussy Vanilla

    Започнете деня си или завършете късните си нощи с Torch! Смажете, хванете кутията с диамантена дръжка и оставете тези супер меки, чувствени устни да бъдат вашата врата към оребрено, дълбоко удоволствие от гърлото. Вие контролирате дълбочината и скоростта, докато завъртате крайната капачка, за да контролирате засмукването.

    82,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Ние в Action не оставяме настрана мъжката мастурбация и създадохме Action Man, мъжката линия в Action за съвременния мъж, който иска да се наслаждава на своята сексуалност.

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Friend with Benefits Amelia Harper Masturbator

    Мастурбаторът Amelia Harper превръща вашите желания в реалност и винаги е до вас. Този реалистичен модел има копринено меко и реалистично усещане. Интериорът е проектиран със стимулираща структура, която добавя това допълнително ниво на стимулация. Материалът се огъва и се движи лесно в ритъма ви по време на проникване. Мастурбаторът се почиства лесно след това.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Изпитайте интензивните усещания и достигнете върха на личното, сексуално удовлетворение с Milker Pro. Позволете си да изследвате да бъдете издоени от всяка мокра капка, която идва от вас, докато усещате текстурирания, еластичен ръкав с неговите вдлъбнатини и издатини, които трият вашия фалос с всяко засмукване и удар.

    1 199 лв.

    749 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Hot Octopuss Pulse Solo Interactive е вашата врата към изцяло нов свят на мъжка мастурбация. Оригиналният Pulse Solo Essential беше наречен първият в света Guybrator, а сега е интерактивен! Многократно награждаваната мъжка секс играчка на Hot Octopuss може да ви накара да свършите без ръце, без необходимост от галене. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули