×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори презареждаща

Обекти 97 до 128 от общо 170

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Този изключителен комплект е перфектната комбинация от преработени детайли в мек гел и горещо удоволствие. Плътните детайли са подредени така, че да пасват една за друга за пълно обгръщане, работейки с топлина, подобна на топлината на тялото, за потапящо удоволствие.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Стимулаторът Pulsar има 3 режима на засмукване и 4 режима на пулсираща вибрация, за да изпитате интензивни движения на засмукване. Изработена е от ABS и TPE, а вътрешната втулка може да се сваля за лесно почистване. Работата е лесна с 3 бутона. Има и бутон за освобождаване на въздушното налягане. За удобство Pulsar се зарежда с включения USB-кабел.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Херметичното засмукване гарантира, че наклонът навътре или топката е дълбок, PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker ще ви даде най-доброто мастурбационно изживяване в живота ви!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Мастурбаторът CRUIZR CM04 е дискретен стимулатор на пениса, който се характеризира с въртеливо, спираловидно движение. Можете да избирате от 3 скорости и функцията за въртене да се върти наляво и надясно. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия, гъвкав вагинален отвор. Ръкавът е с шипове и оребрена вътрешност и изглежда реалистичен. Подвижен е и се почиства лесно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Автоматична помпа за глава на пениса със 7 режима на вибрация

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Чухме, че нещата между вас се нажежават. Загрейте още повече с вашия Main Squeeze™ с тази собствена затопляща пръчица, създадена, за да подобри удоволствието от нашата популярна линия Main Squeeze™ мастурбатори с твърда кутия с променливо налягане. Аксесоарът за затопляне Main Squeeze™ се включва удобно във всяко USB устройство или порт за зарядно устройство, за да го включи, и напълно загрява вътрешността на ULTRASKYN™ до 98°F (37°C) само за 8 минути.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Cuper е повече от мъжки мастурбатор, изработен от първокласен силикон, който има усъвършенствана технологична система, предназначена за мъже. Този мастурбатор има 4 функции за завъртане на 360º, с които ще достигнете до места, които не сте смятали за възможни.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Пригответе се за най-невероятния, най-интензивния, най-модерния въртящ се мастурбатор, който някога сте си представяли!

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Засмуква и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Gonex е автоматичен мъжки мастурбатор с ротационна функция и движение нагоре и надолу. Но не само това, той има идеална функция за стенене, за да увеличи удоволствието.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Идеален мъжки мастурбатор за тези нощи, когато не искате да решите. Има отвор във формата на вагина и друг във формата на уста. Насладете се на 7 режима на вибрация и 3 скорости. Той има полутвърд калъф за удобен захват.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Подобрете вашето мастурбационно изживяване с този невероятен мастурбатор. Този мастурбатор разполага с функция за тласкане и въртене с 10 скорости и гласова интеграция с 4 езика: това ви носи най-доброто реалистично изживяване! Lorelei прави всичко - въртящата се вътрешност ще осигури 10 различни нива на интензивност.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Пригответе се за най-доброто гладко изживяване в живота си! PDX Elite Hydrobator е създаден за невероятна водна стимулация с иновативния си дизайн с двоен отворен край, позволяващ на водата да тече през тунела, докато технологията за едновременно автоматизирано поглаждане ви дава пълно изживяване при поглаждане. Създаден с кух тунел, за да пасне на ствола с всякаква дължина, достъпната форма на Hydrobator позволява мокро или сухо автоматизирано поглаждане и вибрация - което го прави идеален за сесии за мастурбация под душа!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Създаден със силата да влияе, CONTROL предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. CONTROL Vibrating Silicone Edging Trainer е проектиран за върховна соло стимулация, като обгражда целия ствол с гъвкави FlexFit крила и мощна вибрация. И двете FlexFit крила се увиват и позволяват персонализирано прилягане и персонализиран натиск, докато акумулаторният мотор винаги е готов да усили удоволствието. Водоустойчивият дизайн може да се ползва във всяка мокра среда.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Дизайн, мощност и елегантност. За безпрецедентно изживяване открийте MAN.WAND За да можете винаги да отивате по-далеч в преследването на удоволствието, този чисто нов вид мастурбатор поддържа 8 различни скорости и 20 режима на вибрация. Неговата гъвкава глава и ултра мощен мотор ще ви предложат уникални усещания. Просто възприемете революционната ергономичност на MAN.WAND... Гарантиран оргазъм.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Стиснете времето си за игра с мощния ударник, който не само засмуква и вибрира – но също така ви позволява да стискате, когато пожелаете с ергономични ръкохватки за стискане!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Загряващо вибро забавление!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Мастурбаторът AIRTURN3 е удобен за хващане и разполага с изцяло силиконова външност. AIRTURN 3 включва 3 модела на засмукване и 6 модела на вибрации (всеки с 3 интензитета). Много е лесно да превключвате между различните функции с 4-посочния джойстик отгоре. Свалящият се мек силиконов ръкав за пенис включва шипове и ръбове, които осигуряват оптимална стимулация за вашия пенис. Винаги използвайте малко лубрикант върху пениса за допълнителен комфорт. Почистете играчката след употреба с хладка вода и препарат за почистване на играчки.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Ние в JAMYJOB продължаваме да правим иновации всеки ден, за да предложим максимално удоволствие от мъжката мастурбация. Нашият мастурбатор Novax има за цел да ви накара да се насладите на елегантен мастурбатор за стимулиране на целия пенис. Подобният на кожа материал има много реалистично усещане и триумфира благодарение на дискретния си дизайн.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Водоустойчив мастурбатор с вибрация и затопляща функция (до 40 °C). 6 режима, 3 нива на интензивност. С 4 бутона (включване/изключване, температура, плюс и минус). Зарежда се с включения USB кабел. Черно/розово. Пълна дължина 13 см, дълбочина на вмъкване 7 см, Ø 3 см (гъвкав). Материал: силикон, ABS, без фталат съгласно Регламента на ЕС REACH. Време за зареждане 3 часа, живот на батерията 1 час.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Мъжки мастурбатор със 7 режима и 3 скорости на телескопична функция и въртене. Има кръгъл отвор с текстуриран канал. Много практичен и лесен за съхранение благодарение на кутията с капак.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    INSCUP 2 има красив, дискретен калъф. Неговата функция за затопляне ще ви доведе до максимална температура от 43 градуса и може да се включва и изключва отделно. INSCUP 2 разполага с 5 свиващи и 7 вибрационни модела, които могат да работят отделно.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Hannes Neo

    Доминирайте над тялото и ума си с Hannes Neo. Част от серията Connexion - изследвайте света на 2D интерактивно съдържание и поддържайте близки връзки по целия свят. Изживейте уникалните пулсиращи усещания, които ви тласкат към увърдрайв.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Подобен на черупка мастурбатор със стимулиращи бразди и 10 режима на вибрация. Пенисът просто трябва да бъде поставен вътре в черупката и след това да бъде стимулиран от мощните вибрации. Лесно се държи и може да се презарежда с включения USB кабел.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Мастурбатор с въображение и интелигентен дизайн със стимулиращи вдлъбнатини, стимулиращи издатини и стимулиращи крилца за интензивно стимулиране на тялото на пениса и главичката. Мастурбаторът, който може да се използва с една ръка, съдържа 2 мощни мотора с 10 вибрационни функции, които могат да се управляват лесно с помощта на бутоните за режим.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Пригответе се за телескопични и вибрационни честоти около пениса ви. Моторът за мъжки мастурбатори предлага мощна производителност със 7 телескопични честоти и 7 честоти на вибрация.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Мастурбаторът CRUIZR CM06 е дискретен пенис стимулатор с 10 различни настройки на вибрация. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия гъвкав ръкав с вагинален отвор. Има интериор с шипове и оребрения и се усеща като реалистичен. Ръкавът може да се сваля, така че можете да го почистите лесно. Натиснете бутона за гласов активатор и се насладете на зноен женски глас, който ясно ви уведомява, че тя се наслаждава толкова, колкото и вие! Има и удобен отделен жак за слушалки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Krone е мастурбатор, предназначен за много по-концентрирана стимулация. Този мастурбатор е малък по размер, идеален за стимулиране на главичката и има форма на цвете, идеален за стимулиране на пениса или друга част от тялото.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Най-новото устройство за мастурбация на Leten за мъже, SM 330, е оборудвано с функция за вибриране, смучене и стенене: всичко това с цел да ви осигури интензивен оргазъм! Превключвайте между 10 различни предавки, вариращи от слаба - средна - силна сила и 7 честотни преобразувания. В допълнение, SM 330 е оборудван с 30 различни звука, които могат да се превключват произволно и подобряват изживяването от използването на мастурбатор.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Едновременно засмукване и вибриране!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Лесният за използване Blow Job Masturbator с 3 функции от Rebel е идеален за интензивни оргазми – дори при еректилна дисфункция. Мекият ръкав има вълнуващи канали, които, благодарение на специалната си форма, създават реалистични усещания за смучене при проникване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 170

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули