×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори пенис черно

Обекти 65 до 96 от общо 212

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment Black

    Приставката за пръчици е устройство за масаж, което ще ви позволи да изпитате нови нива на удоволствие и радост. Възможностите са безкрайни!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Наслаждавайте се на сукане при поискване с тази вибрираща лостче, която осигурява незабавно засмукване, докато натискате – и бързо освобождаване, когато не го натискате. Отделен бутон предлага опция за автоматично засмукване, докато вътрешната камера бръмчи със силата на два вибриращи куршума, омекотени зад изящно текстуриран канал.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Представяме Ви Boundless™ FTM Stroker 2.75"/7 cm, първокласна количка от течен силикон, предназначена да повиши удовлетворението. Изработена от висококачествен течен силикон, тази количка предлага по-меко, гладко и по-издръжливо изживяване.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Pyro пристига в Intoyour, нов мъжки мастурбатор с 2 мотора.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Насладете се на усещането за свирка с вибриращия симулатор за свирка от колекцията Boners. Този стилен мастурбатор е снабден с мощен мотор с 10 различни настройки на вибрациите. Настройките се управляват лесно с бутоните в основата.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Бъдете един от първите, които навлизате в интерактивния свят с най-мощния автоматизиран мастурбатор за мъже.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Създаден със силата да влияе, CONTROL предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. Silicone Twin Turbo Stroker е проектиран за върховна самостоятелна стимулация чрез плътно обгръщане на пениса с приятна топлина и мощни вибрации от двойни куршуми, стратегически разположени както в горната, така и в долната част.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Изпитайте върховно удоволствие с Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, напълно самостоятелен акумулаторен мастурбатор, предлагащ както вибрации, така и възможности за тласкане. С 10 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, както и 10 независими функции за поглаждане, това устройство доставя широка гама от усещания за персонализирано удоволствие.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X повдига мастурбацията с мощно избутване с бутално действие за най-доброто изживяване. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно напъване без ръце, обграждащо пениса ви с редове и редици меки издатини за удоволствие. Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Три функции, които няма да искате да пропуснете!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Първият в света Guybrator™ с патентована PulsePlate Technology™. PULSE е мъжки стимулатор, носител на множество награди, който използва трептения, за да стимулира мъжа. Докато PULSE III SOLO е проектиран за соло употреба от мъже, PULSE III DUO с дистанционно управление и вибрираща долна част е специално проектиран за двойки.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Споделете вашето интерактивно изживяване с най-злото момиче, jessica drake™. Суперзвездата на This Wicked Pictures е носителка на множество награди за възрастни актриса, сценарист, режисьор и сексуален педагог. Тя ще ви научи на няколко неща как да се справяте в спалнята.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Неговата здрава вендуза означава, че можете да го залепите към всяка равна повърхност и ще ви позволи да се насладите на собственото си изживяване на удоволствие без ръце, тъй като функцията му за нагоре и надолу ще свърши останалото. Нанесете малко лубрикант на водна основа (Jamyjob препоръчва използването на лубриканти Aqua Quality за ефективно и дълготрайно плъзгане) и плъзнете надолу вътрешния му ръкав с мека текстура. Сега остава само да изберете между неговите 5 модела и 3 интензитета, задвижвани от неговия мощен най-съвременен мотор и оставете Milker да направи всичко вместо вас.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Вземете у дома PULSE SOLO ESSENTIAL и открийте цял нов свят на мъжката мастурбация. Наречен първият в света Guybrator™, нашата многократно награждавана мъжка секс играчка може да ви накара да свършите без ръце, без да е необходимо да го галите. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Manta Black

    Играчките, направени за пениси, често са огромни, грозни и неудобни за използване с партньори. Елегантният, лесен за управление MANTA е проектиран да бъде перфектен за партньорски секс, както и за самостоятелна игра, плъзгайки се между тялото ви и на практика превръща пениса ви във вибратор. Освен това е невероятен аксесоар за свирка, който обикаля задната част на пениса за усещане за дълбоко гърло. Не сте сигурни за соло игра! Гребените на MANTA съдържат смазка за по-добро усещане при поглаждане.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Прозрачният дизайн на прозореца ви носи диво и вълнуващо визуално изживяване. Кристално прозрачен ваг*на сладък канал е напълно разгънат пред вас! Можете да наблюдавате как писалката ви се притиска в очарователната дупка, как десетки меки издатини гъделичкат върха ви по време на натискане, както и как пълните ребра нежно смучат и целуват братчето ви.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Почти толкова добър, колкото свирка!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand е първият BodyWand, специално проектиран за мъже. Компактният мощен USB акумулаторен масажор разполага с гъвкава шия, която помага за прилагане на повече или по-малко натиск върху желаните зони. Гладките силиконови крилца на включената многофункционална приставка обгръщат тялото и могат да се използват за соло игра, любовна игра или като допълнение към оралния секс. Захранвайте чрез 8 скорости и 20 модела на вибрации, за да се насладите на стимулиращото докосване на леко текстурираната вътрешност на приставката.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Насладете се на страхотна стимулация с този ръчен мастурбатор от колекцията Boners. Мастурбаторът е с отворен дизайн и затова е подходящ за всеки мъж. Мъжете с еректилна дисфункция също могат да използват този мастурбатор.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Нашият многократно награждаван луксозен Guybrator™, секс играчката за всеки пенис.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Стъпете отвъд върховното удоволствие с FLIP ZERO EVR!

    1 599 лв.

    999 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy End Game Black

    Насладете се на пътуването и End Game с този мощен Stroker, създаден за изискано дълготрайно удоволствие. Изпитайте изцяло ново царство от усещания благодарение на гъвкавия, текстуриран вътрешен ръкав, който гали, вибрира и затопля до вкусните 100+F градуса. С елегантен дизайн и лесна за използване UV стойка за дезинфекция след почистване можете да сте сигурни, че винаги сте готови за следващото си приключение.

    429 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Аса Акира е всичко, което можете да си представите... и още! Тя е звезда на над 500XXX филма, публикуван автор, поет, носител на множество награди и е обявена за жена изпълнител на годината от XBIZ и AVN.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Принципът на Thrust Blow се основава на автоматично и редовно движение напред-назад за автентично изживяване, близко до реалността. Този нов мастурбатор от Dorcel се отличава с мощната си вендуза, която позволява здраво захващане върху всяка гладка повърхност.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Иновативната технология на въздушната възглавница е проектирана да надува и издува, докато обгръща тялото ви със стимулиращо стискане и освобождаване на удоволствието. Множество въздушни възглавници с много функции, комбинирани с мощно херметично засмукване за издояване на всеки сантиметър от члена ви, ще ви дадат най-доброто мастурбационно изживяване в живота ви!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump Един мъжки мастурбатор

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Издръжлива външна обвивка от гел силикон включва два мощни вибратора с 9 уникални режима за изпращане на стимулация до екстаз, докато луксозната вътрешност е облицована с гел силикон с двойна плътност, мек гел силикон, който бързо адаптира топлината на тялото към температурата на тялото. Jamyjob.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Насладете се на най-доброто от двата свята със стегната, възбуждаща путка и най-доброто орално секс изживяване с дълбоко гърло! Уникално извита, за да се усеща точно като реалистично гърло и путка, Double Penetration Vibrating Stroker е облицована с ултра-реалистична Fanta Flesh за възможно най-реалистичното мастурбационно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Обгърнете се в най-модерното удоволствие с мощния тласкащ мастурбатор Bionic™. Този напълно самостоятелен тласкащ мастурбатор е направен да обгръща сетивата с напълно персонализирано изживяване при галене. Камерата с ултра стегната текстура ви обгръща плътно, докато 7 функции за интензивно изтласкване и бутон за турбо зареждане доставят несравнимо удоволствие с всеки удар.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Автоматична помпа за глава на пениса със 7 режима на вибрация

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Дайте си ръка, като не се налага да използвате своята! С този уред Lovebotz Auto Milker можете да се насладите на 3 скорости и 6 модела на поглаждане!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Feel Stroker е първият stroker на KIIROO, проектиран с мисъл за най-реалистичните усещания. Патентованият материал RealFeel ви дава възможно най-приятното изживяване. Толкова е близо до истинската сделка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 212

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули