×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Автоматични мастурбатори

Обекти 97 до 128 от общо 234

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Представяме ви Orgastobator 02, следващото вълнуващо допълнение към изящната гама продукти за удоволствие от Rimba Toys. Като част от нашата разнообразна колекция от чувствени устройства, Orgastobator 02 носи своя собствен уникален чар и вълнуващи характеристики на преден план.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Пенис/помпа за потентност и мастурбатор в едно! В зависимост от това как топката на помпата е прикрепена към тръбата (дължина 49 см) на цилиндъра, въздухът може или да бъде изсмукан от помпата на пениса (за да се създаде ефективен вакуум за тренировка на пениса/потентността), или може да потече вътре за невероятен ефект на засмукване на духане. За допълнителна стимулация можете също да включите многоскоростната вибрация на главичката, която преминава от нежна към мощна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – масажор за пенис. Чувствителен, иновативен, мощен. COBRA LIBRE II е секс играчката, създадена за главата на пениса!

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Alex Neo 2

    Готов да задоволи всичко отначало. Alex Neo 2 взема всичко, което обичате в оригинала, и добавя всичко, за което копнеете. Включващ мощни режими на тласък, интерактивни възможности, контрол на приложения и други – Alex Neo 2 е мастурбатор, който просто трябва да опитате.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    TENGA ВАКУУМНО ЖИРО РОЛКОВО ИЗСМУКВАНЕ x ВЪРТЕНЕ

    1 249 лв.

    999 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Великолепната латино звезда Виктория Джун е една от най-ярките звезди в индустрията за възрастни, благодарение на изгарящите си горещи изпълнения, които привличат вниманието от момента, в който се появи на екрана.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 е нова DIY секс играчка за мъже от OTOUCH! Този луксозен мастурбатор „Направи си сам“ има хубав, дискретен калъф.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Heating Suck Machine е мастурбатор с 6 режима на засмукване и 9 ритъма на вибрация. За да направи изживяването още по-завладяващо и реалистично, той има функция за нагряване, така че каналът ще се чувства приятно и топъл като телесна температура, когато проникнете в него. Мастурбаторът Heating Suck Machine от Mr Pleasure е водоустойчив, така че почистването след употреба е лесно. Управлението на вибрациите, засмукването и функцията за затопляне могат да се извършват удобно с 3 бутона. Включен е USB кабел за презареждане на мастурбатора.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Вибриращи свирки със здраво стискане и секси стонове!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Алтернатива на мастурбацията е този фантастичен мастурбатор SM360 с USB зареждане! Плъзнете пениса си с малко лубрикант в ствола и се оставете да бъдете поглезени от магическата функция за засмукване в комбинация с вибрация за максимално удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB акумулаторният мастурбатор SM400 ви дава напълно ново мастурбационно изживяване. Плъзнете пениса си, с малко лубрикант, в ствола и се оставете да бъдете поглезени от телескопичното движение и въртеливото движение.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    PDX ELITE® MOTO-MILKER™ повдига мастурбацията с мощно интермитентно тласкане за най-доброто изживяване на удара. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно напъване без ръце около пениса ви с изключително меко автоматично поглаждане! Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Електронен супер мастурбатор Leten A380 PRO с функция за въртене и тласкане

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Този мъжки мастурбатор има телескопична функция, която ви уверяваме, че не сте виждали досега в играчките за мъжка стимулация.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Върти се, масажира и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Създаден със силата да влияе, CONTROL…¡ предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. Модерна мастурбация със съвременен дизайн, CONTROL Power-Bator предлага тласкане без ръце, успокояваща топлина и секси говорене и стенене едновременно или независимо. Акумулаторният мотор предлага мощна производителност със 7 интензивни режима на тласък, позволяващи персонализирано удоволствие. Вътрешният ръкав обгръща тялото с гъвкави, провокативни текстури, за да подсили това мощно мастурбационно изживяване.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Един от най-популярните и най-гледаните, печелили награди артисти за възрастни в света, е не кой да е, а Лиза Ан. Тя също така е режисьор, ментор, радио личност и дизайнер, която има множество мейнстрийм изяви през кариерата си.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Мастурбатор с топка стимулатор Fuck-O-Matic 2 от PDX Elite в реалистична форма на вагина. С функция за ритмично засмукване (5 режима) и вибрация (10 режима) за много стимулиращ масаж на пениса. Той също така масажира топките със своята вълнуваща функция Hyper Pulse Massage. Двата мощни мотора – един във върха и един в стимулатора на топката – могат да се управляват лесно с натискане на бутон и техните функции също могат да се комбинират.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Изпитайте интензивно удоволствие точно там, където го искате! Мощна вибрация и невероятно засмукване обгръщат главичката на пениса ви в чисто удовлетворение!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Twerks, Shakes И Gyrates Like Crazy! Доенето е добро за твърдия член! Надяваме се, че сте готови, защото ви предстои да се насладите на най-интензивното и реалистично доене в света с Milk Me Silly! Този гигантски мастурбатор за дупе с мехурчета е готов да издое члена ви до сухо с два мега мощни въртящи се двигателя, които вибрират и масажират едновременно. Можете да избирате от 5 различни ротационни функции и 5 различни вибрационни функции за безкрайна комбинация от забавление при доенето.

    2 669 лв.

    1 669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Мастурбаторът CRUIZR CM05 е дискретен пенис стимулатор, който предлага 3 различни настройки за сукане и 3 скорости на избутване. И двете функции могат да се използват отделно. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия, гъвкав ръкав с вагинален отвор. Има интериор с шипове и се чувства реалистичен. Ръкавът може да се сваля, така че е лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP01 е луксозен и дискретен мастурбатор с 10 въртящи се и 5 сучещи функции. Можете да се насладите на вкусна стимулация на пениса и можете лесно да избирате между всички опции. Мастурбаторът прави спирално въртеливо движение и има функция за затопляне, така че да изпитате още по-реалистично усещане. Мекият еластичен силиконов ръкав има вагинален отвор и множество шипове и ръбове от вътрешната страна.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Pyro пристига в Intoyour, нов мъжки мастурбатор с 2 мотора.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Добавете малко изискана текстура към изживяването си при доене! Този цилиндър за закрепване е надстройка за вашата автоматична машинка Milker, с редове от текстурирани перли за допълнително удоволствие. Облицован с еластична гума за плътно уплътнение и реалистични удари, този цилиндър побира цялата дължина на вашия вал, докато го засмуква. Дразнете се към кулминацията или играйте с партньор. Използвайте само с лубриканти на водна основа и почиствайте с мек сапун и топла вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Тази автоматична играчка е оборудвана с двигател с по-интензивно въртене, който въвежда мощна и регулируема сила, за да ви отведе толкова далеч, колкото искате, а LED дисплеят на мастурбатора със свободни ръце показва режима и зареждането на батерията при всяка употреба е нов шанс за изследвайте най-съкровените желания на мъжете мастурбатори.

    299 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Това е третото поколение автоматичен прибиращ се, телескопичен мъжки мастурбатор на Leten и ви предлага най-добрата механична ръчна работа досега.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Тази малка, но мощна ръчна доилка е перфектна като дискретна и мощна играчка за мастурбация! Използвайте малко лубрикант на водна основа и нахлузете прозрачния, еластичен TPE ръкав и издърпайте ремъка на топката около тестисите си, за да го задържите на място. Свържете тръбата към главата на ръкава и пъхнете мощния куршумен вибратор в джоба на ръкава.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Четири, три, две, едно... обратното броене приключи и Ракетата излита със скоростта на светлината, за да ви отведе право във вселените на удоволствието!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Оставете този сучещ мастурбатор да свърши работата вместо вас! Насладете се на избора от 3 скорости и 5 модела на вибрация, 3 режима на изстискване и добавена функция за нагряване за чувствена и удовлетворяваща сесия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Изпитайте върховно удоволствие с Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, напълно самостоятелен акумулаторен мастурбатор, предлагащ както вибрации, така и възможности за тласкане. С 10 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, както и 10 независими функции за поглаждане, това устройство доставя широка гама от усещания за персонализирано удоволствие.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Автоматично издухване – без нужда от ръце!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 234

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули