×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори 20 - 24,9 cm пенис

Обекти 65 до 91 от общо 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Shequ Male Masturbator Vagina Nick

    Класически мъжки мастурбатор в кутия с отвор във формата на вагина.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Идеален мъжки мастурбатор за тези нощи, когато не искате да решите. Има отвор във формата на вагина и друг във формата на уста. Насладете се на 7 режима на вибрация и 3 скорости. Той има полутвърд калъф за удобен захват.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Private Slutty Senorita To Go

    Private Slutty Senorita To Go е компактен, устойчив на пътуване мастурбатор, готов да ви достави удоволствие, където и когато пожелаете! Този компактен и дискретен дизайн е проектиран да доставя най-доброто удовлетворение от гладене и засмукване. С мека реалистична текстура и удобен захват, той е чувствен избор за интимно удовлетворение. Част от колекцията Private, Slutty Senerota To Go е изработена от качествени материали, за да гарантира издръжливост, реалистично изживяване и лесно почистване. Ако искате най-високия стандарт в палавите забавления, Private ще ви покрие - и вашата мъжественост!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Дизайн, мощност и елегантност. За безпрецедентно изживяване открийте MAN.WAND За да можете винаги да отивате по-далеч в преследването на удоволствието, този чисто нов вид мастурбатор поддържа 8 различни скорости и 20 режима на вибрация. Неговата гъвкава глава и ултра мощен мотор ще ви предложат уникални усещания. Просто възприемете революционната ергономичност на MAN.WAND... Гарантиран оргазъм.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Добре дошли в най-сговорчивата дупка в цялото гей порно! Топлият стегнат Fleshjack на Johnny Rapid се завърта и завърта за разлика от всеки друг наличен ръкав. Определено ще искате да се поровите наоколо, докато стигнете до края на Johnny's Man Cave – там се случва истинското забавление!

    269 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Лесен за хващане мастурбатор с отрицателно налягане от WYNE, който съчетава своята функция за засмукване и вибрации. 10-те режима на вибрация и 3 режима на засмукване осигуряват приятно разнообразие и могат лесно да се контролират с помощта на бутоните на играчката.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Изключително детайлна и експертно ръчно изработена с ергономично проектиран тунел, тази реалистична лична част на извънземното е създадена за автентично изживяване извън света. Неговият маншон лесно се справя с годините на бутане ден и нощ.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Най-новото устройство за мастурбация на Leten за мъже, SM 330, е оборудвано с функция за вибриране, смучене и стенене: всичко това с цел да ви осигури интензивен оргазъм! Превключвайте между 10 различни предавки, вариращи от слаба - средна - силна сила и 7 честотни преобразувания. В допълнение, SM 330 е оборудван с 30 различни звука, които могат да се превключват произволно и подобряват изживяването от използването на мастурбатор.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Едновременно засмукване и вибриране!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Направете мастурбацията още по-добра с stroker ръкав, който ви доставя както текстури на удоволствието, така и интензивна вибрация! Тази силиконова мъжка секс играчка разполага с висококачествена обвивка, която е текстурирана отвън за сигурно захващане и съдържа десетки меки, меки ребра, които ще масажират пениса ви.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    ПЛЯСКАЙТЕ задника ми! Плячката ми е размазваща, че може да я сбъркате с истинската! Загрейте ме в гореща вода, за да стимулирате реалистично усещане, плъзнете вибратора с куршум в една от моите 2 реалистични дупки за вашето допълнително многоскоростно и вибриращо удоволствие.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Бриджит Би, секси испанската звезда се присъединява към гамата Main Squeeze с твърд калъф с променливо налягане, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Bridgette's Main Squeeze разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Оборудван със своята нова и революционна технология за самосмазване, този вагинален мастурбатор Deluxe Easy Grip наистина има всичко необходимо, за да се открои в пренаселения свят на устройства за самозадоволяване. Този SLT мастурбатор е винаги готов, когато и вие сте. Не е необходимо смазване, когато сте готови! Просто отворете чашата и добавете малко вода или дори слюнка върху гостоприемната вътрешност и сте готови!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Соло забавление с двойна стимулация!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Лесен за хващане мастурбатор Penis Trainer с 3-точкова стимулация от Rebel с гъвкави крила, които държат сигурно ствола на пениса. Гъвкавите сегменти нежно покриват главичката и тестисите.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Lumino Play Masturbator Ribbed

    Мастурбаторите Lumino play предлагат много вълнуващо забавление, след като светлините се затворят. Неговият разтеглив материал се плъзга нагоре и надолу по тялото ви, като масажира вашата мъжественост с проектирани вътрешни текстури. Обогатен с нетоксичен светещ прах, той излъчва цветна видима синя светлина след свечеряване, страхотно за всяко нощно поглаждане!

    91,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    Дребничката Джена Фокс се присъединява към гамата Main Squeeze с твърд калъф с променливо налягане, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Jenna's Main Squeeze разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо. Всеки Main Squeeze разполага с различна вътрешна текстура и контролирана от потребителя плоча за стискане, което прави вашето изживяване толкова уникално, колкото всяко от нашите секси момичета Main Squeeze. Дизайнът с твърда обвивка с двойна капачка служи и като дискретен калъф за пътуване и съхранение, поддържайки вашия Main Squeeze свеж и готов за всяко настроение.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Изключително детайлна и експертно ръчно изработена с ергономично проектиран тунел, тази реалистична лична част на извънземното е създадена за едно световно автентично изживяване. Неговият маншон лесно се справя с годините на бутане ден и нощ.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Тя е винаги на една ръка разстояние. Серията Main Squeeze на Doc Johnson от твърди калъфи за мастурбатори с участието на нашите най-популярни форми за порнозвезди е проектирана да постави силата в ръцете ви, включваща свиваща се ръкохватка, която ви позволява да променяте стегнатостта на всеки удар и крайна капачка за регулиране на засмукването. Изработена директно от тялото на русата бомба Мия Малкова, тази ULTRASKYN™ гладилка изглежда и се усеща като да се напъхате в идеалната й путка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Течният силикон, по-нежно докосване, защитава по-добре вашите чувствителни нерви и деликатните интимни части. Цялото тяло е изработено от медицински силиконов материал, мек и приятен за кожата. Изработен от медицински силикон, той е безопасен и хигиеничен, безвреден за кожата и приятен на допир.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rebel Man Wand Black

    Масажор и мастурбатор в едно!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 3 Functions

    Лесният за използване мастурбатор с 3 функции от Rebel има стимулиращи бразди вътре. Освен това има функция за затопляне до 41°C, 10 режима на вибрация и функция Smart Shaking – всички тези неща правят възможно разнообразното, горещо забавление. Всички функции могат лесно да се контролират с бутона на играчката.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Много дискретен мастурбатор. С реалистична форма на вагината и меки и твърди материали от медицински клас никой няма да знае какво имате благодарение на формата на бирена бутилка. Има набразден и текстуриран тунел за допълнителна стимулация. Много е liguero и за да го почистите, ще трябва само да махнете ръкава.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Dash Stroker Black

    ROMP Dash е ръчен мастурбатор – мека като кожа гладилка, която се чувства толкова добре, когато добавите точното количество движение. Използвайки естествено засмукване – не са необходими батерии – ROMP Dash засмуква толкова силно, колкото искате. Лесен е за използване, повторно използване и почистване. Лесно идва, лесно си отива.

    124,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Sex in a Can: Lady Lager

    Sex In A Can™ Lady Lager. Lady Lager разполага с ексклузивен мини вагинален отвор и вътрешна текстура на мини лотос, които не се срещат при никой друг продукт на Fleshlight.

    157,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker предлага пълно сетивно удоволствие с отзивчива еротична комуникация. В допълнение към страстните стонове, 20 съблазнителни директни реакции и 10 секси реакции, предизвикани от движение, ще възбудят ума ви и ще осигурят уникално, повишено ниво на интензивно удоволствие за всяка сесия на мастурбация.

    399 лв.

    249 лв.

    Неналичен

  • You2Toys Waver Masturbator

    Мастурбатор с форма на вагина със сензационната технология за вълнообразен масаж (патентована - немско изобретение!) в набраздения тунел за удоволствие. Три въртящи се пръчици с мъниста и малки пластини се движат спираловидно и създават уникалния ефект на вълната с натискането на един бутон. Освен това можете да избирате между три скорости на вибрация и промяна на посоката, която може да се регулира с помощта на контролния панел - какво повече можете да искате?

    269 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 65 до 91 от общо 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули