×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори 15 - 19,9 cm

Обекти 97 до 128 от общо 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance The Vortex

    Това е щрихът, който стяга точно там, където имате нужда! Развихрете въображението си с реалистичния захват на централния пръстен за удоволствие, който се стиска точно като истински! С два хубави и стегнати канала, от които да избирате, и текстури, които ще ви хвърлят през ръба, супер мекият TPE се разтяга, за да посрещне всеки ваш удар.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Херметичното засмукване гарантира, че наклонът навътре или топките е дълбок, PDX Elite Air-Tight Oral Stroker ще ви даде най-доброто орално секс изживяване в живота ви!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kokos Dream Masturbator

    Сбъднете мечтите си с мастурбатора Dream! Този уникален ръкав за мастурбатор няма един, а два вагинални отвора: един отпред и един отгоре.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Toro Hannx1 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.9"

    Hannx е мъжки мастурбатор за мъже, които няма да се примирят. Този мастурбатор е произведен от премиум материал, което го прави гъвкав и супер удобен.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Мастурбатор с въображение и интелигентен дизайн със стимулиращи вдлъбнатини, стимулиращи издатини и стимулиращи крилца за интензивно стимулиране на тялото на пениса и главичката. Мастурбаторът, който може да се използва с една ръка, съдържа 2 мощни мотора с 10 вибрационни функции, които могат да се управляват лесно с помощта на бутоните за режим.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Мастурбаторът CRUIZR CM06 е дискретен пенис стимулатор с 10 различни настройки на вибрация. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия гъвкав ръкав с вагинален отвор. Има интериор с шипове и оребрения и се усеща като реалистичен. Ръкавът може да се сваля, така че можете да го почистите лесно. Натиснете бутона за гласов активатор и се насладете на зноен женски глас, който ясно ви уведомява, че тя се наслаждава толкова, колкото и вие! Има и удобен отделен жак за слушалки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Мастурбаторът Deep Blow е съвместим и с тези 3 допълнителни ръкави, които са подвижни и взаимозаменяеми с мастурбатора. Можете да използвате със или без калъф Deep Blow, за да умножите изживяването си от мастурбация. Всеки ръкав е прозрачен, така че потребителят няма да пропусне никакво визуално удоволствие.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Отворете капачката и нанесете няколко капки лубрикант за най-добри резултати. Презервирайте не са необходими, но се препоръчват за по-добра хигиена.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Херметичното засмукване гарантира, че наклонът навътре или топката е дълбок, PDX Elite Air-Tight Anal Stroker ще ви даде най-доброто изживяване за анален секс в живота ви!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    Вземете своя мастурбатор Mystim бързо до пълна работна температура. Електрическият нагревател Hot Rod USB е силно препоръчителен за тази цел.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Original Vacuum Cup Soft

    Най-доброто изживяване при засмукване.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Premium Rolling Head Cup

    Насладете се на първокласна стимулация от всички ъгли.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Играчките, направени за пениси, често са огромни, грозни и неудобни за използване с партньори. Елегантният, лесен за управление MANTA е проектиран да бъде перфектен за партньорски секс, както и за самостоятелна игра, плъзгайки се между тялото ви и на практика превръща пениса ви във вибратор. Освен това е невероятен аксесоар за свирка, който обикаля задната част на пениса за усещане за дълбоко гърло. Не сте сигурни за соло игра! Гребените на MANTA съдържат смазка за по-добро усещане при поглаждане.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Нововдъхновеният gorogel отскача, търкаля се и се блъска заедно!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Robin Masturbator White

    Вграденият изключителен мотор създава 5 различни вибриращи модела, предназначени да ви впечатлят с перфектни комбинации от движение и сила.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Подобрете представянето си в спалнята с Personal Trainer Zolo Cup. Създаден, за да ви даде практиката да ви превърне в любовник-шампион, Personal Trainer разполага с ергономична форма, която ви дава върховен захват и вие контролирате нивото на стегнатост на реалистичния вътрешен канал чрез регулиране на засмукването с докосване на пръст.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Rolling Head Cup Hard

    Мощно стягане с 360° стимулация.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Страхотен лесен за използване преносим мастурбатор, който разполага със супер мек тунел от пяна на любовта и се усеща като истински. Всичко, което трябва да направите, е да добавите лубрикант и готово.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Търсите това действие с дълбоко гърло? Gripper™ Deep Throat Grip е точно секс играчката, която търсите. Този мощен мастурбатор може да се използва самостоятелно или с помощта на партньор.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Лупата M for Men е пълна със забавление! Тази джобна количка е ясна, позволява ви да гледате, докато използвате! Лупата също се самосмазва. Добавете малко вода или слюнка и всичко става хлъзгаво, точно като истинското! Вътре има множество камери и уникални текстури, които спомагат за силно засмукващо усещане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Вибриращ мастурбатор Emily Black Pretty Love Марка: Baile – Pretty Love Мастурбаторът Emily има прозрачен прозорец, защото удоволствието е и визуално. Неговата подвижна вътрешна обвивка е изработена от TPR, много мек и еластичен материал като кожата.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Тя е винаги на една ръка разстояние. Серията мастурбатори Main Squeeze на Doc Johnson с твърди калъфи, в които участват нашите най-популярни форми за порно звезди, е проектирана да постави силата в ръцете ви, включваща свиваща се ръкохватка, която ви позволява да променяте стегнатостта на всеки удар и крайна капачка за регулиране на засмукването. Изработен директно от тялото на цвъртящата звезда Беладона, този ULTRASKYN™ stroker изглежда и се усеща точно като напъхване в идеалната й путка.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Gentle

    За първокласно засмукване.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Arcwave Pow е първокласен ръчен носач с контрол на засмукването, текстуриран силиконов маншон CleanTech и двоен вход. Интуитивният силикон на Pow се стяга приятно по време на употреба, докато вентилацията за освобождаване на въздушното налягане създава интензивно засмукване за нова и невероятна кулминация.

    249 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zolo The Girlfriend Cup

    Girlfriend Zolo Cup е тази, с която ще искате да се установите. Ергономично проектиран да осигури отлично захващане, The Girlfriend разполага с оребрен вътрешен канал, който имитира мекотата на женската вагина, а вие контролирате нивото на стягане с върховете на пръстите си.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Можете да изминете разстоянието! Методите за трениране на издръжливостта като ръбове са станали стандартни, тъй като мъжете навсякъде се учат да прилагат тази техника за повишена издръжливост и по-мощни оргазми. Включете се в действието с Main Squeeze Endurance Trainer, твърд калъф с вградена пластина за стискане, която позволява на потребителя да контролира натиска. Отличаващ се с реалистичен отвор и стегната, текстурирана вътрешност в реалистичния ULTRASKYN, Endurance Trainer се затопля до температурата на тялото с употреба и емулира усещането за истинска кожа.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Стискащият се мастурбатор е изработен от гладък силикон и предлага 6 ритъма на вибрация с 3 скорости. Той е мек и може да се стиска, така че потребителите могат да го държат толкова стегнат или разхлабен, колкото предпочитат, и сами да регулират натиска. Функцията за затопляне прави всичко още по-удобно за употреба, защото мастурбаторът ще се чувства толкова приятно и топъл с комфортната си телесна температура, че ще бъде удоволствие да проникнете.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Rolling Head Cup Soft

    Мощно стягане с 360° стимулация.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Турбо удоволствие на върха на вашия пенис! Този турбо зареден Head Pleaser е специално създаден за мъжка стимулация - увийте върха на члена си с този мощен силиконов ръкав или заслепете партньора си и го дразнете с интензивно жужене, за да го накарате да моли за още.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    За удоволствие директно на върха на пениса!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Premium Air Flow Cup

    Насладете се на контрастиращото първокласно удоволствие.

    82,90 лв.

    46,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Arcwave Pow е първокласен ръчен носач с контрол на засмукването, текстуриран силиконов маншон CleanTech и двоен вход. Интуитивният силикон на Pow се стяга приятно по време на употреба, докато вентилът за освобождаване на въздушното налягане създава интензивно засмукване за нова и невероятна кулминация.

    249 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули