×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Кегел топки особено за жените силиций вагина

Обекти 33 до 64 от общо 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Откакто най-добрата й приятелка й беше казала колко невероятни (и много по-силни) са нейните оргазми, откакто започна да прави упражнения на Кегел, тя знаеше, че трябва да ги опита. Повишени усещания по време на секс игра? Само с помощта на сладък малък кегел я вълнуваш? Разбира се, тя трябваше да има дистанционен кегел, който да я вълнува за себе си!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Ако поддържате форма, получавате повече от живота. И това важи и за любовния ви живот! Благодарение на Satisfyer Balls можете да тренирате и да влезете във форма за вашия собствен маратон на похотта. Носенето на любовните мъниста за около 15 минути на ден тренира мускулите на тазовото дъно - мускулите, които ви позволяват да изпитате спиращи дъха оргазми. Това обучение е от полза не само за вас, но и за вашия партньор: ако тренирате мускулите на тазовото дъно, вашият партньор ще изпита върховното усещане за стягане - тези любовни мъниста ще ви катапултират толкова бързо обратно във фазата на първоначалното ви увлечение, че ще не можете да си държите ръцете далеч един от друг!

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Най-добрата тайна на Joyballs без конци – най-дискретните любовни топки в света!

    57,90 лв.

    48,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Love Balls

    Повече от стимулация!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Най-накрая тренировка, която ще очаквате с нетърпение, благодарение на нашите любовни топки Bfit Basic. Използвано за укрепване на кегеловите мускули за повишена възбуда, това умно и нахално устройство е проектирано да расте с вас.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    319 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Най-добрата тайна на Joyballs без конци – най-дискретните любовни топки в света!

    57,90 лв.

    48,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Този комплект за вагинални тренировки ще увеличи мускулите на тазовото дъно и може да се използва от начинаещи и по-опитни потребители поради различните тежести. Започнете с най-леката оцветена тежест и използвайте воден лубрикант, ако желаете, за по-удобно поставяне.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Adrien Lastic Kegel Vibe Тренажор за тазово дъно. Силни вибрации. Включено дистанционно управление. Цвят Лилав. Изработен от материали без фталат.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nova Kegel Balls Purple

    Топките SVAKOM Nova Ben Wa са изработени от силикон, който е 100% водоустойчив. Според теорията за упражненията на Кегел, ние разработихме тези курсове за упражнения, специално за да помогнем на тези, които имат отпуснатата вагина след раждане. Три комплекта топки Nova имат три постепенно увеличаващи се тежести за различни нужди от упражнения. Ефективното упражнение на кегел помага за укрепване на PC мускула на жената, като подобрява здравето, като същевременно носи сексуални ползи и удовлетворение. За ежедневни упражнения или следродилно възстановяване на топките SVAKOM Nova е идеалният избор за вас.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Тази двойна вибрираща играчка се предлага в комплект с вибриращо дистанционно управление/стимулатор и вибриращ куршум за напълно безжична и дистанционна стимулация. Не само това, но и играчката, и дистанционното управление могат да се използват самостоятелно, без да е необходимо другото, осигурявайки две наистина различни изживявания на цената на едно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    По-силни оргазми, по-здрави интимни мускули, повишено лично удоволствие. Укрепете основните си тазови мускули с този комплект от две части, предназначен да ви свърже с личното ви сексуално аз. Разгледайте ползите за интимното здраве със сложни инструменти за тонизиране на таза, които помагат за укрепване на вагиналните мускули и мускулите на тазовото дъно на жената. Стоманените топчета във всяка гладка силиконова кегел топка създават естествени динамични вибрации в отговор на движенията на тялото ви. Вашият таен аксесоар ви доставя мигновено удовлетворение и положителни дългосрочни резултати. Интимно упражнение. Вътрешно здраве. Оргазмични резултати.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Je Joue Ami Fuchsia

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    124,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO предоставя лесен и ефективен начин за трениране на мускулите на тазовото дъно, докато се занимавате с обичайната си ежедневна работа.

    66,90 лв.

    51,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Clara е идеално вътрешно носене, което можете да използвате със или без дрехи, ръчно или дистанционно чрез приложението Vibio. Снабден с шумни вибрации, които ще ви дадат усещане за пълнота и удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Най-накрая тренировка, която ще очаквате с нетърпение, благодарение на нашите любовни топки Bfit Basic. Използвано за укрепване на кегеловите мускули за повишена възбуда, това умно и нахално устройство е проектирано да расте с вас. Две претеглени силиконови любовни топки с тегло 24 g с единични и двойни колани предлагат опцията да тренирате с една или две тежести наведнъж, докато тежестите със свободна форма, обвити във всяка топка, доставят нежно секси усещане. Безопасният за тялото непорьозен силикон е сладко чувствен при контакт и осигурява лесно почистване, за да поддържа тази тренировка само игра и без работа.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    Неналичен

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    За ефективна тренировка на тазовото дъно!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Комплект любовни топки,състоящ се от 1 единична топка и 1 двойка. Има елипсовидна форма и прибираща се каишка с кристал Swarovski®. Любовните топки са напълно подходящи за упражнения на тазовото дъно: въртящите се тежести на топката вътре предизвикват вибрации при всяко движение, което води до засилване на мускулните контракции. Те също така привличат вниманието с елегантен си дизайн и модерен ватиран модел. С копринено мека повърхност.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Crystal Duo ви носи неограничено удоволствие със своето интерактивно дистанционно управление и чувствено трениране на мускулите

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Включвайки елипсовидна форма, микровибрационен дизайн и чувствителен, лесен за почистване на външната страна, MYA Beads представлява мощна комбинация от практичност и удоволствие.

    166,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Je Joue Ami Black

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    124,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Комплект любовни топки, състоящ се от 1 единична топка и 1 двойка. Имат елипсовидна форма и прибираща се каишка с кристал Swarovski®. Любовните топки са напълно подходящи за упражнения на тазовото дъно: въртящите се тежести на топката вътре предизвикват вибрации при всяко движение, което води до засилване на мускулните контракции. Те също така привличат вниманието с елегантния си дизайн и модерния ватиран модел. С копринено мека повърхност.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Силиконовите кегел топки са с гладка повърхност за непрекъснато еротично движение, което е гарантирано забавление с любимия човек или за соло забавление.

    28,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMARTBALL UNO предоставя лесен и ефективен начин за трениране на мускулите на тазовото дъно, докато се занимавате с обичайната си ежедневна работа.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Топките SVAKOM Nova Ben Wa са изработени от силикон, който е 100% водоустойчив. Според теорията за упражненията на Кегел, ние разработихме тези курсове за упражнения, специално за да помогнем на тези, които имат отпусната вагина след раждане. Три комплекта топки Nova имат три постепенно увеличаващи се тежести за различни нужди от упражнения. Ефективното упражнение на кегел помага за укрепване на PC мускула на жената, като подобрява здравето, като същевременно носи сексуални ползи и удовлетворение. За ежедневни упражнения или следродилно възстановяване топките SVAKOM Nova са идеалният избор за вас.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Изключително яйце, което доставя въртене и вибрация по най-удовлетворяващия начин! Използвайте дистанционното управление за игра с партньор или със свободни ръце и се насладете на интензивните еротични усещания, които само едно въртящо се кълбо може да създаде! С 9 мощни скорости и функции на вибрация и 3 различни темпа на въртене, перфектната комбинация зависи от вас с тази играчка с форма на фигура 8, дори под вода, тъй като е напълно водоустойчива и потопяема. Предпазната примка за изваждане ви осигурява спокойствие с вашето удоволствие, а почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Съживете и укрепете любовните мускули с уникалния тренировъчен комплект Lemon Kegel от 2 части. Дайте на мускулите на тазовото си дъно тренировката, за която жадуваха, с 6 упражнения с постепенно претегляне, за да увеличите леко интензивността на упражненията и сексуалното удоволствие. Комплектът от 2 части включва 60 g и 100 g и пълна тренировъчна програма.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Включвайки елипсовидна форма, микровибрационен дизайн и чувствителна, лесна за почистване външност, MYA Beads представлява мощна комбинация от практичност и удоволствие.

    166,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Тези фантастични силиконови конуси със свободно движещи се топчета (по 39 g всяка) вътре ще ви дадат невероятна стимулация през целия ден и същевременно ще работят за стягане и укрепване на вагината ви.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Съживете и укрепете любовните мускули с уникалния тренировъчен комплект от 3 части Lemon Kegel. Дайте на мускулите на тазовото си дъно тренировката, за която жадуваха, с 3 уреда с постепенно претегляне, за да увеличите леко интензивността на упражненията и сексуалното удоволствие. Комплектът от 3 части включва тежести от 45 g, 60 g и 75 g и пълна рутинна тренировка.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    SMARTBALL UNO предоставя лесен и ефективен начин за трениране на мускулите на тазовото дъно, докато се занимавате с обичайната си ежедневна работа.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Усъвършенстван комплект за вагинално обучение за жени.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули