×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Електро секс тапи, подложки, играчки

Обекти 97 до 128 от общо 166

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Нашите Mystim Sultry Subs са истински екипни играчи: Всеки от тях ще се подчинява на своя господар, Mystim Cluster Buster, и ще изпраща електрически импулси към една, две, три или неограничен брой играчки Mystim, за да ви поглезят или измъчват. безплатно – точно както искате. За да можете да избирате различни програми, трябва да се уверите, че използвате Sultry Subs с различни номера на канали (1–8).

    207,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    За палавниците, бунтуващи се в клетката на пениса си Pubic Enemy No 1 или 2, е необходимо подходящо наказание.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Надграждайки успеха на оригиналния Vyper™, сега пуснахме - Vyper2™ Четириполюсна система за електрокомпресия с допълнителна захапка и най-добрата CBT играчка.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Sleek Freak е истинска класика. С прав ръб и без излишни украшения, той може да ви даде всичко, което има значение в една наистина страхотна играчка: мощен и много тих двигател, 8 програми за вибрация и 5 програми за e-stim плюс програма за тренировка на тазовото дъно. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Наелектризирайте сетивата с вълнуващия Volt™ Electro-Spark. Този уникално гъвкав масажор за електростимулация е снабден с 5 независими функции за нива на e-stim и 7 функции за вибрация за наелектризиращо удоволствие. Тънката и гъвкава пръчка може да се огъне в почти всяка позиция, за да достави пулсираща стимулация от всякакъв сензационен ъгъл.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 pack

    Този артикул пасва директно към всички 3 електрически кутии на Rimba (7850 / 7880 / 7890). Заедно при употреба тези скоби са биполярни.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Изработени от нашия патентован проводим силикон, тези гъвкави силиконови звуци са усъвършенствани, за да доставят най-приятното електро усещане от такъв малък аксесоар.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Leather Penis Article Bi Polar 7884

    Черен кожен пенис ръкав за електросекс, биполярен електрод, универсален размер - регулира се с шипове.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    Flex Capacitor е една от най-интензивните електросекс играчки, излизали от нашата ElectroErotic линия продукти досега. Няма да имате нужда от повече от стандартен електрически контакт в САЩ, за да захранвате вашата Neon Wand, да електрифицирате този аксесоар и да доставите свой собствен личен „Страхотен Скот!!” момент, въпреки че може да се почувства като 1,21 гигавата, когато ви докосне!

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    ELECTROSHOCK извежда света на E-stim на следващото ниво, като въвежда този революционен ELECTROSHOCK SPANKING в гамата! Тази играчка е страхотно допълнение към всяка достойна BDSM колекция, както за начинаещи, така и за напреднали играчи! „Дяволът“ е в детайла и в този случай това е възможността за USB зареждане, което прави този артикул да стои с глава над останалите! Докато други все още са свързани с жици, ЕЛЕКТРОШОКОВОТО ПЛЯСКАНЕ КРОП е БЕЗЖИЧНО! Заредете играчката с включения USB кабел за 60 минути и ще получите 120 минути шокиращо вълнуващо време за игра.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Той често се бърка с колело за макаронени изделия, но въпреки че да кажем - той е почти подходящ за използване върху юфка - това не е основната цел на нашия Extra Spiny Spencer: той е монополярна e-stim играчка с малки колелца, които осигуряват нежно интензивна стимулация на всички части на тялото.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Електризирайте сетивата с вълнуващия Volt™ Electro-Charge. Този уникално гъвкав масажор за електростимулация е снабден с 5 независими функции за нива на e-stim и 7 функции за вибрация за наелектризиращо удоволствие. Чувствената гъвкава пръчка може да се огъне в почти всяка позиция, за да достави пулсираща стимулация от всеки сензационен ъгъл. https://www.youtube.com/watch?v=uv_Gbu_RUVk

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Тази изпитана и тествана мъжка секс играчка предлага уникално и пристрастяващо сексуално изживяване, което може да ви доведе до оргазъм без ръце (HFO). Разклатете тялото си срещу 4-инчовата дължина на Сириус, докато стимулаторът на перинеума дразни чувствителната ви сладка точка със своя опит. Отдайте се на усещането, докато Sirius кара дупето ви да пулсира чувствено и да се свива, притискайки извития връх към вашата P-точка с безупречен ритъм.

    299 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Penis Tube Leather 7866

    Electro Sex естествена кожа с качествено зашити ръбове. Регулируеми с връзки. Захранващата кутия не е включена. Най-добре се използва с артикул #3000 контактен гел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    С този дву-в-едно e-stim и вибрация на бикини ще стенете в екстаз! Комбинирането на електростимулация с мощна, бръмчаща вибрация в дискретна, лична вибрация на гащичките, която вие или вашият партньор контролирате, може да доведе до такива уникални усещания, че сетивата ви дори няма да знаят как да се справят с интензивността!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Ако имате нужда от интензивност, мощност и вид електро игра, за която ще мислите в следващите дни; новият масажор за простата ElectraStim 'Rogue' е тук, за да надмине всички ваши очаквания.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Plug Big Bi-Polar 155mm 7868

    Мека силиконова електро секс тапа с 2 черни проводящи части. Този щепсел е двуполюсен и се доставя с проводник с 2,5 mm щепсел жак, който се свързва към нашите 3 различни модула на захранваща кутия ref. # 7850, # 7880 и # 7890.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim New Black Collection Large

    Третата в новата Black Collection е Black Collection Large. Насочен към по-напредналите играчи, които искат малко повече по-пълно усещане и се наслаждават на още повече разтягане Black Collection Large отговаря на изискванията.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Clamps Uni-Polar 7873 2 pack

    Пластмасови електро скоби с включен кабел. Тези артикули пасват директно към всички 3 захранващи кутии на Rimba (7850 / 7880 / 7890). Всеки канал в захранващата кутия е двуполюсен, но черният кабел разделя + от -.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Electro Straps

    Класически електрод. Чифт регулируеми платнени ленти за плътно прилепване около главата и основата на пениса. Може да се използва и около китката за пляскане и други еротични контактни точки.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim ElectroRing 55mm

    Проектиран като част от нашата система ElectroRing, но може да се използва като единичен монополен електрод или дори като обикновен метален кран.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim ElectroRing 35mm

    Проектиран като част от нашата система ElectroRing, но може да се използва като единичен монополен електрод или дори като обикновен метален кран.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Spiny Spencer е монополярна e-stim играчка с малки колела, които осигуряват нежна до интензивна стимулация на всички части на тялото.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rimba Electro Ballstretcher Parachute Bi Polar 7856

    Регулируеми с катарами. Единицата десетици не е включена. Най-добре се използва с артикул #3000 контактен гел.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    всички най-смущаващи изглеждащи секс играчки са най-приятните! Създаване на нашите еднополярни електроуретрални звуци от неръждаема стомана 316 с напълно гладко покритие за подобрен комфорт по време на игра. С дължина 5,1 инча, той е идеален уретрален дилататор за начинаещи.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

    Ако обичате усещането за метални пръстени за петли, но жадувате за по-подходящо прилягане за вашия размер и форма, тогава металните регулируеми пръстени E-Stim за петли ElectraStim могат да бъдат перфектната ви комбинация. Изработени от неразтеглива метална намотка, те предлагат отлична проводимост и пълен комфорт по време на носене. Плъзнете примките около която и да е част от тялото си, за да засилите сексуалните усещания, които изпитвате по време на мастурбация, любовна игра, орален секс и секс.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-stim MicroSound 6mm

    Произведени от солидна неръждаема стомана и след това огледално полирани, тези ултра гладки, ултра лъскави MicroSounds™ са идеални за тези, които искат да свирят точно около главата на петела, тъй като с дължина само 75 мм, те просто удрят това място. Те са идеални и за жени, които търсят звук за игра, който не е твърде дълъг за тях.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Leather Penis Strap 7855

    Това е оригиналната проводяща каишка за петел, както я проектирахме и направихме в края на 90-те години. Тази лента за пенис е направена от 2 слоя естествена кожа и всички метални шипове вътре са свързани с проводници. Тази каишка се доставя с 2,5 мм моно жак и е двуполярна. Ръчна изработка в Холандия.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Този Mystim small Lustegg е особено възхитителен, поради факта, че позволява много дълбоко проникване.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 3

    Нашите Mystim Sultry Subs са истински екипни играчи: Всеки от тях ще се подчинява на своя господар, Mystim Cluster Buster, и ще изпраща електрически импулси към един, два, три или неограничен брой играчи Mystim, за да ви поглезят или измъчват. безплатно – точно както искате. За да можете да избирате различни програми, трябва да се уверите, че използвате Sultry Subs с различни номера на канали (1–8).

    207,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • KinkLab NeonWand Electro Whip

    Този проводим силиконов Neon Wand аксесоар съчетава електросекс и класически BDSM флъгер, за да създаде наелектризиращо еротично изживяване за вас и вашия партньор.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 166

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули