×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Електро секс черно

Обекти 33 до 64 от общо 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    AXIS от ElectraStim е високоспецифичен електро секс стимулатор с двоен изход и е първият в света, който включва множество входни сензори за наистина персонализирано изживяване с e-stim.

    1 329 лв.

    829 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ако някога сте участвали в малко/много игра на задника или може би сте се подхлъзнали на вибриращ пръстен за петел в даден момент, вероятно ще се съгласите, че и двете неща могат да бъдат доста наелектризиращи, що се отнася до усещането. Добавете обаче малко истинско електричество и изкуството на аналната стимулация и вибриращото свиване преминава от метафорично цвъртящо до буквално шокиращо - по много добър начин! Комбинирайки класическа вибрация с изтръпване, почукване и удари на вълнуващо електричество, Ouch! E-Stim вибрираща тапа за дупе с пръстен дава на вас или на вас и вашия партньор не една, а две уникални възможности за усещане без ръце.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Винаги сте искали да ритнете задника си? Не търсете повече, защото този страхотен масажор за простата с двоен двигател е всичко, от което се нуждаете! Бутоните ви позволяват да регулирате 10-степенната вибрация, 5-степенната в електро-режим, както и 2-те леки електрошокови зони за допълнителна стимулация.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Луксозна RC вибрираща E-Stim Love Ball от XOUXOU за дълбока електрическа стимулация и изтръпваща, вълнуваща тренировка на мускулите на тазовото дъно.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Удвоете ефекта: Mystim Tingling Aparte комбинира пулсираща вибрация с изтръпваща електрическа стимулация в едно екстравагантно разклонено устройство. Всяко от двете му рамена включва не само пет програми за електрическа стимулация, с които да се поглезите, но и специален вибрационен мотор с осем различни програми и пет настройки на интензитета, за да осигури невъобразими върхове на удоволствие. Също така е безопасно да използвате Aparte във ваната. Нещо повече, този талантлив универсален играч подобрява шансовете ви за оргазъм с тренировъчна програма за тазовото дъно. В своето гладко, силициево тяло, Aparte има литиева батерия с дълъг живот, която може да се презарежда с USB кабела за зареждане с магнит Mystim, така че той винаги е готов и ви очаква.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Засилете сексуалната си игра с тази чисто нова линия играчки ELECTRO SHOCK! Използвайки електрически токове за стимулиране на нервните окончания в ерогенните зони, тези вибриращи стимулатори ще изведат вашите оргазми на съвсем ново ниво! Чрез насочване към най-интимните зони, но добавяне на електричество, по-специално еротична електростимулация, тази високотехнологична форма на секс ще изпрати ударни вълни в спалнята, генерирайки много бръмчене между чаршафите!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Тези биполярни електропроводими скоби за тяло създават изтръпващо, похотливо удоволствие на зърната, устните и различни други области на тялото.

    207,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    ElectraStim Rocker Butt Plug е проектиран за наистина свободни ръце. Уникалните извити основи на Rocker разполагат с вградени 2 мм входове, които ви позволяват да седнете, да се люлеете и да мелите срещу e-stim задната тапа по време на носене.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    Стартирахме E-Stim Systems през 2004 г. с оригиналната серия 1. Оттогава тя се превърна в класика и е опората на нашата начална електро гама, запознавайки много хиляди хора с удоволствията, които може да донесе електроиграта. Но като много неща, с течение на времето си мислите, че може да искате малко повече, може би малко по-малък, дори малко по-добър - резултатът е ElectroHelix™ или накратко "Helix".

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Тази традиционно оформена силиконова анална тапа крие наелектризираща тайна! Отдайте се на света на електро играта без нужда от захранваща кутия, кабели или електроди с този удобен анален пакет "всичко в едно". Тази първокласна вибрираща E-Stim силиконова анална тапа е върхът на шокиращата анална игра - задоволявайте жаждата си за анално запълване, докато се наслаждавате на дразнещи електрически шокове дълбоко в дупката ви!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Време е да преразгледаме значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето ще го изпълни всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 вибрационни програми. И сякаш това не е достатъчно, можете също да включите електростимулация и да се поглезите с меко изтръпване или интензивно мощно пулсиране – което работи за вас.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Мастурбаторът Opus E е истински шедьовър във всяко едно отношение. Доста занижена на пръв поглед, аналната версия по-специално има какво да предложи. Неговият привлекателен анус буквално чака да бъде инспектиран. С Opus E истинските любители на изкуството спонтанно посягат към инструментите си и се впускат с наслада в чувствено пътешествие на открития в по-дълбоки сфери.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    The Possessor ви снабдява с всичко необходимо за една много измамна сесия на игра.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Всеки, който се е отдал на малко/много игра на задника, вероятно ще се съгласи, че аналното изследване може да бъде доста наелектризиращо, що се отнася до усещанията. Добавете обаче малко истинско електричество и изкуството на масажа на вътрешните сладки точки преминава от метафорично цвъртящо до буквално шокиращо - по много добър начин! Комбинирайки класическа вибрация с изтръпване, почукване и удари на вълнуващо електричество, Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug предоставя на вас или на вас и вашия партньор не една, а две уникални възможности за усещане.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Cable 2mm

    Това е нашият стандартен свързващ кабел тип 2 mm/TENS, състоящ се от формован 3,5 mm моно жак щепсел с 1,5 M кабел, завършен в два формовани цветно кодирани 2 mm щепсела, и се предлага в две различни дължини.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Remote System

    Нашата нова чувствителна към движение и звук дистанционна система E-Stim предлага електронно базирано дистанционно управление в малък дискретен пакет. Лесен за използване и много ефективен.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Подчинявайте се или бъдете наказани с електрошоковата пръчка TABOOM PRICK STICK! PRICK STICK дразни със силна, но безобидна пращяща искра. Вашата половинка ще подскача от вълнение всеки път, когато светкавица погали интимните й зони.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Надграждайки успеха на своите скорошни продуктови версии, екипът на ElectraStim продължава да обновява и актуализира своята продуктова линия с чисто нов високоефективен стимулатор: Flux.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Изпратете електричество около основата на члена и топките си и направо в шахтата! Този комплект включва всичко необходимо, за да превърнете вашата Zeus Power Box в стимулатор на пениса, включително необходимите проводници, регулируема еластична лента, която се увива около опаковката ви за e-stim, и 14-инчов дълъг силиконов звуков прът, който провежда ток.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Шокирайте и бръмчете отвътре и отвън с това силиконово яйце E-Stim! С мощни вътрешни двигатели за интензивни вибрации и лесна електрическа стимулация без необходимост от захранваща кутия, кабели или електроди. Перфектен за хора, които искат прост начин за електроигра - шокирайте себе си или любовника си отвътре и отвън, докато се наслаждавате на интензивно жуженещо удоволствие и наелектризирайте сетивата си!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Интензифициране на вашата сексуална игра с този артикул ELECTRO SHOCK! Използвайки електрически токове за стимулиране на нервните окончания в ерогенните зони, тези вибриращи стимулатори ще изведат вашите оргазми на съвсем ново ниво! Чрез насочване към най-интимните зони, но добавяне на електричество, по-специално еротична електростимулация, тази високотехнологична форма на секс ще изпрати ударни вълни в спалнята, генерирайки много бръмчене между чаршафите!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Обичате ли истинските момчета? Тогава нашият Real Deal Neal трябва да ви хареса много. Мощен мотор и вълнуващ дизайн са настроени да ви зарадват както с e-stim, така и с вибрации. Можете да се насладите на лягане и замърсяване с Neal – той ще ви достави удоволствие с 8 вибрационни и 5 e-stim програми – или дори може да стане вашият нов любим тренировъчен партньор. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    Адаптирайте своя стимулатор ElectraStim да работи с 4 mm бананов вход.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    С вълнуващи електрически импулси за задната врата!

    216,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Добавете шум към вашата секс игра с тази чисто нова линия играчки ELECTROSHOCK!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Шокирайте и раздвижете простатата си с този Pro-Shocker! Pro-Shocker е оформен така, че да стимулира простатата с власт и е снабден с електричество, за да шокира и изтръпне цялата ви анална област - идеален за тези, които искат нещо повече от нормална вибрираща анална играчка. Заострената форма, извитият ствол и гъвкавата основа правят този тап за простата удобен и пълноценен, отваряйки вратите за e-stim игра за повечето нива на анални умения.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Пренесете контрола или да бъдете контролирани на друго ниво! Използването на ELECTROSHOCK COCK CAGE ще направи вашата BDSM игра още по-искряща! Тази висококачествена поликарбонатна клетка за целомъдрие е идеалният начин да ограничите пениса на вашия партньор и да контролирате неговата сексуалност. Той е лек, издръжлив и хипоалергенен, което го прави идеален за дълготрайно носене.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Гамата ElectraStim Rocker Butt Plug е проектирана за наистина свободни ръце. Уникалните извити основи на Rocker разполагат с вградени 2 мм входове, които ви позволяват да седнете, да се люлеете и да мелите срещу e-stim задната тапа по време на носене.

    349 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Луксозен eG-Spot вибратор от XOUXOU за електрическа вагинална стимулация, която достига и до G-точката. Той е чудесно извит, леко гъвкав и с вълнообразен дизайн за интензивни интимни масажи.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Без значение на какъв курс е, Флексинг Флавио винаги идва. Особено когато той обикаля около простатата ви. Невероятно колко далеч този простатен стимулатор (включително неговите прегради) може да бъде огънат и завъртян във всички посоки. Тайната на тази впечатляваща гъвкавост е технологията Flex & Stay от Mystim. Просто го натиснете във формата, която ви харесва, и той ще остане така, докато не му дадете нов горещ обрат. Опитайте това с вашия шлонг … или може би не!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim и вибрация – всичко в една играчка!

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Надграждайки успеха на оригиналния Vyper™, сега пуснахме - Vyper2™ Четириполюсна система за електрокомпресия с допълнителна захапка и най-добрата CBT играчка.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули