×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки вибриращ гладкo двойна стимулация

Обекти 97 до 128 от общо 370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това стимулиране на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Този мощен стимулатор на G-точката има 2 мотора, безжично дистанционно управление с 10 метра обхват и стимулатор за клитора. Изработен е от безопасен за тялото силикон. И стимулаторът, и дистанционното са презареждащи се. Мощният мотор предлага 9 различни модела на вибрации.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon е реалистичен вибратор с 20 режима на вибрация, който можете да управлявате с безжичното дистанционно управление бързо и лесно. Има добавка за допълнителна стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys The Hammer Pink

    Силно текстуриран вибратор, с ясно изразена глава, гъделичкащ клитор във формата на заек и контролирани от бутона нива на интензивност на мощността.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Нашият заешки вибратор Embrace Me подчертава клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържания си пръстен, вибраторът събира практическо лекарство за използване с пълно удовлетворение на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE е създаден от професионалисти и се основава на научни изследвания и разработки.

    419 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Вибратор заек със стимулатор на клитора и анална тапа. Гъвкавият и леко огънат ствол с гладка горна част е чудесен за стимулация на G-точката. Стимулаторът за клитора има 2 меки гъделички за заешки ушички, а аналното разширение има форма на мъниста.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Minds of Love Timo Purple

    Мощен вибратор с гъделичкане на клитора и дистанционно управление. Върхът и гъделът на клитора са идеални за стимулиране на G-точката и клитора. 2 мощни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими) осигуряват изключителна стимулация. Включена е сатенена торбичка за съхранение. Материал: силикон, мек, еластичн, без мирис, лесен за почистване, водоустойчив, лесна работа с помощта на бутон за включване/изключване или удобно с помощта на дистанционно управление, зарежда се с помощта на USB кабел (адаптерът не е включен).

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Black

    Ако сте от типа хора, които смятат, че два оргазма са по-добри от един, ви очаква удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Елегантният Trinity от колекцията Caresse by TOYJOY е усещане за тройно удоволствие, което осигурява не веднъж, не два пъти, а три пъти невероятното удоволствие. Дизайнът има елегантен ствол, мощен стимулатор на клитора и секси гъделичкане на задната врата; което означава, че шикозният Trinity наистина покрива всички ваши горещи точки!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex White

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ние ви даваме причини защо сме тук и защо стартирахме марка за всеки и за всеки начин на живот.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Стимулаторът Renée от колекция Elite на Dream Toys е черен стимулатор със стилни златни акценти, заоблена глава и гъвкава връзка между двата края. Renée има 2 мощни мотора, по един във всеки край, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iRide Pink

    Яздете го, люлеете го или го карайте! iRide е мощно ново движение в играчките. Вие контролирате ритъма, скоростта и усещането със самото движение на тялото си, освобождавайки ръцете си за по-важни, вълнуващи неща! Има дори две независимо контролирани вибриращи зони на 3 нива, насочени директно към двете ви най-ерогенни зони! Естествено извитият дизайн позволява чувствено ритмично движение, докато подплатената възглавница осигурява меко и гладко возене. Предлага се в прозрачна опаковка. Създаден да издържи с най-висококачествените материали, познати на играчките, ще монтирате iRide удобно и ще се разтърсите до екстаз

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Pink

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, удовлетворяващи тези, които се наслаждават на удоволствието при поискване. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Представяме ви вибратора Satisfyer Heated Affair и ви гарантираме, че ще ви подлуди! Изпитайте неконтролируеми оргазми с този мощен вибратор, който осигурява едновременна стимулация както във вагината, така и по-специално в точката G и външно в клитора. Има 12 различни вибрационни функции, както и специална функция за нагряване, която се повишава до 40 градуса по Целзий, за по-реалистично потребителско изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    MiSS Bi – DER Vibrator съчетава феноменална стимулация на клитора с възбуждащи вибрации директно върху вашата G-точка. Двата отделно регулируеми мотора гарантирано ще ви отведат до вашата кулминация!

    299 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този силиконов пръстен за петел и двамата можете да се насладите на дълготрайна ерекция, което означава, че можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор със заешки уши и подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да достигне прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four се състои от 4 взаимозаменяеми най-продавани силиконови продукта. Насладете се на максимално разнообразие и многостранна стимулация със заешки, анален и натиск вълнен вибратор и с масажора.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel е универсален вибратор, който не искате да пропуснете! Той е мощен, талантлив и елегантен. Той е с ергономичен дизайн за лесно държане. Разполага с 2 супер силни мотора, които могат да се използват самостоятелно или в компания. Идеален е за стимулиране на клитора, G-точката и зърната. За изкусителна любовна игра или спиращ дъха полов акт, за соло секс или игра с партньор, Angel ще задоволи всяка ваша нужда.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Елегантният вибратор на G-точката разполага с два двигателя F1 с турбокомпресор, които осигуряват сериозна мощност. Едната е разположена на върха, а другата е като удължение, за да стимулира извиването на пръстите на клитора. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty е силиконов двоен вибратор с 2 вибриращи мотора и 30 вида вибрации. Може да стимулира едновременно g-точката и клитора, а меката му повърхност от висококачествен силикон ще достигне до всяка жена. Вълнувайте се!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули