×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки по-добра ерекция силиций

Обекти 65 до 96 от общо 275

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Вълнуваща стимулация за двойки!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Pivot

    Качете се на ринга и открийте цял нов свят на интимно удоволствие. Pivot от We-Vibe™ осигурява както комфорт, така и стабилност, позволявайки различни позиции по време на секс. Висококачествен пръстен, който осигурява стимулация на клитора по време на секс и повишава удоволствието и за двамата партньори.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    The Couple's Vibrator 2 от Couples Choice съчетава пръстен за пенис/тестис с много гъвкав вибратор и клиторален стимулатор. Пръстените се плъзгат върху пениса и тестисите, така че плоският вибратор с текстура на стимулация се прилепва към върха на пениса. Това увеличава обиколката на пениса и двамата се наслаждават на натоварените вибрации по време на секс. В допълнение, пръстенът на пениса поддържа ерекцията му за дълго време благодарение на ефекта на застой на кръвта, пръстенът на тестисите осигурява здраво и сигурно задържане, а вълнообразният стимулатор на клитора допълнително глези нейната гореща точка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Получете по-добър и продължителен оргазъм с този комплект от 7 силиконови пръстена за пениса.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Изградете по-голяма и по-здрава ерекция с най-новата технология на помпата. Достигнете пълния си потенциал за ефективност, измерете напредъка си и настройте фино настройката на помпата, която е подходяща за вас! Плъзнете вътре в мекия силиконов ръкав и накарайте циркулацията да се движи във вашия ствол с лекота на натискане на бутон безопасно и постепенно.

    199,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer Light

    Увеличава обиколката на пениса с 66% и поддържа ерекцията!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Large Cock Ring Set

    Насладете се на интензивно сексуално изживяване с този комплект пръстени за петел от 3 части! Пръстените са изработени от мек и гъвкав силикон за добро и удобно прилягане. Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ограничава притока на кръв за по-твърда и дълготрайна ерекция. Това също кара оргазмите да се чувстват по-интензивни.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Това е мечтата: вие и вашият партньор в прегръдките един на друг, вашето удоволствие подхранва взаимно. Получете изключително твърда ерекция, която изминава допълнителната миля или усетете тръпки на удоволствие през клитора. Тръпката продължава, докато едновременно и двамата не получите онзи вид оргазъм, който ви кара да виждате звезди.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Performance Silicone Camo Cock Ring е мек, еластичен пръстен, изработен за максимален комфорт. Плоският дизайн пасва около вашия вал за работа без приплъзване. Безопасният за тялото, хипоалергенен силикон Camo Cock Ring се отличава със сатенено гладък камуфлажен дизайн. Почиства се лесно: просто измийте със сапун и вода и оставете да изсъхне на въздух.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Комбиниран пръстен за петел/топка Triple Ball/Coc Ring с анални мъниста от Rebel с 2 здраво закрепени анални мъниста на каишка. Регулируемият пръстен на петела и двата гъвкави сферични пръстена захващат здраво най-добрите му активи и могат да поддържат ерекцията му ефективно благодарение на ефекта на кръвосъсирването.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Този P-Strap Milker е тапата за простата, която прави всичко - предназначена да подобри ерекцията със своя плътно прилепнал член и каишка за топка, да стимулира вашето петно с интензивни вибрации и да издои простатата ви с извратено масажиращо перло!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    PUMPED LINE Е ТУК, ЗА ДА ВПЕЧАТЛИ С ФАНТАСТИЧЕН АСОРТИМЕНТ ОТ УСТРОЙСТВА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНИСА!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Увеличава обиколката на пениса с 66% и поддържа ерекцията!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Създаден за комфорт, пръстенът Blush Performance Silicone Camo Cock Ring ще подобри времето ви за игра със своята неплъзгаща се дръжка и сатенено гладък силикон. Този безопасен за тялото пръстен е мек и разтеглив за по-голяма носене, така че вашият комфорт продължава толкова дълго, колкото и вие. Секси камуфлажният дизайн е уникален във всеки Performance Silicone Camo пръстен, тъй като всеки е направен от ръчно излят платинен силикон.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този силиконов пръстен за петел и двамата можете да се насладите на дълготрайна ерекция, което означава, че можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор със заешки уши и подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да достигне прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Превърнете партньора си в любимата си атмосфера на заек с Charged Ohare, уникален презареждаем пръстен с двоен петел, оформен като емблематичната секс играчка, на която се радват и обожават жените по света. Charged Ohare разполага с гъвкави „уши“, които изтръпват и треперят по целия път до върховете им за целенасочен масаж на клитора, различен от всичко, което някога сте усещали, а неговият дизайн с двоен пръстен помага да задържите заека на място: единият пръстен се простира около тялото и вторият се простира около тялото и тестисите, осигурявайки му плътно и сигурно изолиращо прилягане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Дайте тласък на тялото и тестисите си с този гладък силиконов пръстен за подобряване, който има двойна функция. Супер разтеглив за максимален комфорт, пръстенът здраво захваща члена и топките ви, за да помогне за подобряване на издръжливостта, като същевременно осигурява плътна опора на скротума. Вземете най-доброто от вашия пръстен за петел с лубрикант на водна основа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Отплавайте към морето от неизследвани удоволствия с Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. Супер големият усилвател обвива плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, да поддържа и да увеличи максимално възбудата. Докато вълнувате любовника си с увеличена обиколка и BEDDED текстура, пълноценният усилвател, мощна подкрепа за ерекция и стегната камера водят до експлозивни завършеци и за двама ви.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR е високомощен, тих, акумулаторен и водоустойчив накрайник с елегантен дизайн за безсмислено, сериозно удоволствие.

    182,90 лв.

    148,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Поддържайте стила си с този еластичен, разтеглив и стилен пръстен за петел, който й дава ездата на живота й! С мощен куршум, бръмчащ между вас, тя усеща издатините на удоволствието точно там, където ги иска, а ерекцията ви е по-твърда и продължава по-дълго, което прави всеки удар от значение. Лесният за използване единичен бутон означава, че няма да се занимавате с управлението на мотора, така че фокусът остава там, където трябва. Почистете с почистващ препарат за играчки или изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Вземете у дома PULSE SOLO ESSENTIAL и открийте цял нов свят на мъжката мастурбация. Наречен първият в света Guybrator™, нашата многократно награждавана мъжка секс играчка може да ви накара да свършите без ръце, без да е необходимо да го галите. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Този комплект пръстени за петел от 3 части е идеален за всеки мъж, който знае какво иска. Без безсмислени функции или опции, само качествени халки за петли в три различни размера. Пръстените са изработени от силикон без мирис, който е непорест и много издръжлив. Силиконовите пръстени за пенис са меки на кожата ви и са гъвкави и еластични, така че винаги пасват идеално. Пръстените се почистват лесно след употреба с вода и почистващ препарат за играчки.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Накарайте го да се почувства като тракийски гладиатор и водете война срещу скучната, безжизнена игра със Spartacus R. Осигурявайки кулминация след интензивна кулминация, този завладяващ, креативен вибриращ пръстен е конструиран да доставя четворна стимулация както за него, така и за нея.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 ще достави максимално удовлетворение както на вас, така и на вашия партньор. Супер разтегливият петел и пръстенът на топките ще ви държат по-твърди за по-дълго, докато ергономично оформеният вибриращ ствол и основа ще стимулират вашата простата и перинеума, докато натискате.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring е пръстен, който стимулира тестисите и пениса едновременно. Пръстенът осигурява лек натиск върху пениса, което ще подобри ерекцията и ще доведе до забавяне на еякулацията. Flux ring е разтеглив пръстен, водоустойчив и удобен за носене.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    Плъзнете перли за удоволствие около Lasso до желаната от вас позиция и се насладете на продължителни, по-твърди ерекции безопасно и просто по време на полов акт или соло игра!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Музика, звук и игри за дистанционно или локално управление на вибрациите

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Защитете и стимулирайте вашите мъжествени форми с тази носилка за топка от течен силикон. Играчката разтяга топките и ги държи здраво. Това осигурява приятно усещане, както и по-голяма издутина. Носете го по време на интензивна нощ в спалнята или го скрийте под дрехите си, за да привлечете допълнително внимание с издутината си. Носилката за топка е изработена от много мек и гъвкав силикон за перфектно прилягане и страхотен комфорт при носене.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Удоволствие и производителност с пръстен Renegade Infinity. Супер разтеглив силикон за вашия комфорт и удоволствие.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Заключването Armor Tug включва пръстен за петел Armor Tug, който е прикрепен към тапата с 14 см обиколка за допълнителна стимулация. Каишката дава на потребителя невероятно разделяне на вашия пенис и скротум, като същевременно дава по-голямо повдигане.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 275

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули