×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки допълнително безшумно вибриращ лилаво безжичен

Обекти 33 до 64 от общо 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Ергономично, компактно и шепнещо тихо любовно яйце с безжично дистанционно управление.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II е дистанционно управлявано вибриращо яйце с външен стимулатор на клитора, има хипоалергенна текстура и предлага двойна стимулация: вътрешна и външна за клитора. Яйцето Smart Dream II е изработено от мек силиконов материал и има страхотно копринено гладко докосване. Това специално вибриращо яйце създава страхотна стимулация, насочена към ерогенните зони. Оборудван с два мощни и тихи мотора, той ще зарадва и най-взискателните потребители.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Този стимулатор за бикини има 2 много различни функции. Една от тях е вибрация, 5 режима на вибрация, които преминават през тялото на Donnyel, нейната 2-ра функция се намира на върха на Donnyel.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Акумулаторната вибро-топка RC Love Ball от You2Toys има 10 различни режима на вибрация, които осигуряват вълнуващо разнообразие по време на вагинална стимулация и тренировка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Rimini Kegel Ball Training Set Purple

    Луксозен комплект вибриращи и невибриращи кегелболи. Този комплект съдържа акумулаторна кегел топка с дистанционно управление, работещо на батерии, плюс 2 допълнителни обикновени любовни топки с движещи се тежести вътре. Различни топки с различни форми, идеални за трениране на тазовото дъно и за подобряване на сексуалното удоволствие.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Акумулаторни кегел топки с дистанционно управление на батерии. Вие носите този вибратор вътре във влагалището с издърпващия кабел навън. Можете да започнете да тренирате, като носите играчката по няколко минути всеки ден и увеличавайте продължителността на тренировката, докато укрепвате интимните мускули. Много приятно за подобряване на любовния ви живот и много полезно по време и след бременност. Дискретно, безопасно и голямо забавление на вечер.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Акумулаторни вибро-топки RC Love Balls with 2 Functions от Javida с вибрация и тласкаща функция във върха. 10-те тихи, но интензивно пулсиращи режима могат да се управляват удобно с бутоните на дистанционното управление.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Готови ли сте за невероятно удоволствие? Make My Orgasm Egg-plode ще развълнува вашите ерогенни зони с мощната си вибрация и въртящ се връх. Това висококачествено любовно яйце разполага със 7 режима на стимулация и пулсация, с лесно управление с едно натискане на бутон. Тази красота е изработена от безопасен за тялото, мек на допир силикон и се предлага с дистанционно управление за забавление със свободни ръце. Поглезете се с изключителното удовлетворение от този първокласен дизайн!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Adrien Lastic Kegel Vibe Тренажор за тазово дъно. Силни вибрации. Включено дистанционно управление. Цвят Лилав. Изработен от материали без фталат.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Стимулация и тренировка за начинаещи, напреднали и експерти!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Joanne Purple

    Pretty Love Joanne е интимен вибратор за яйца с батерии и дистанционно управление с 12 вибрационни функции.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Търсите играчка, която е универсална и лесна за използване? Този акумулаторен вибратор за яйца е страхотно допълнение към вашата самостоятелна игра, но е идеалният размер за ръкохватка и за игра на двойки. Изработено от лилав силикон с гъвкава корда, яйцето е идеално за външна стимулация, но е подходящо и за вътрешно носене. Защо не опитате да носите това стимулиращо яйце по време на любовната игра с партньора си или дори да го поставите за палаво пътуване до магазините?

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Готови ли сте за яйчено удоволствие? Knock Knock Eggstavagant ще зарадва вашите ерогенни зони със своята мощна вибрация и елегантни извивки. Това висококачествено любовно яйце разполага с 8 режима на стимулация и пулсация, с лесно управление с едно натискане на бутон. Тази красота е изработена от безопасен за тялото, мек на допир силикон и се предлага с дистанционно управление за забавление със свободни ръце. Поглезете се с удоволствието като яйце от този първокласен дизайн!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Проектиран за максимално споделено удовлетворение Cocktail е мощна играчка за двойки с двоен двигател, създадена за доставяне на удоволствие на ануса и вагината, като същевременно стимулира пениса по време на секс.

    269 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Търсете нещо, с което да подправите връзката от разстоянието? Приложението за смартфон на Irena 1 позволява на вашия партньор да контролира вашия играч, независимо колко далеч е!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Debby Purple

    С това компактно и лесно за използване 12-функционално яйце с дистанционно управление можете да добавите допълнителна стимулация към вашия сексуален живот. Това дистанционно яйце има великолепно заоблени контури за перфектна текстура спрямо кожата. Яйцето се доставя с безжично ръчно дистанционно, така че можете да променяте интензитета по време на употреба. Вибрациите се предлагат с 12 променливи скорости, което ви позволява да изпитате широка гама от усещания само с една играчка.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna е вибриращо яйце с кегел топка, изработено от безопасен за тялото силикон и ABS, с безжично дистанционно управление. Мощният мотор предлага 3 нива на постоянна вибрация и 7 различни ритъма. Това осигурява интензивно удоволствие и в същото време е идеална тренировка за мускулите на тазовото дъно. Поставете яйцето, като го натиснете внимателно във влагалището. Не го притискайте към задната част на вагината. Дръжте поне 2 см от шнура навън.

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Уредът Perifit Care+ Kegel е предназначен за всеки с вагина на всеки етап от живота, който иска да възстанови, регенерира и укрепи тазовото си дъно. Този анатомично интелигентен тазов тренажор се движи заедно с тялото ви, като предлага повече възможности за движение, укрепва тазовите мускули и ги подготвя за реални ситуации. Нашата патентована технология с двоен сензор ви предоставя най-прецизните измервания от всички Kegel тренажори на пазара.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Достатъчно смели сте да предадете чувствата си да контролирате партньора си? Бихте ли искали да бъдете изненадани по най-красив начин?

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Приложение Intensity Plug Connect – щепсел вибратор

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато се свържете с iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, като ви дава уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Clara е идеално вътрешно носене, което можете да използвате със или без дрехи, ръчно или дистанционно чрез приложението Vibio. Снабден с шумни вибрации, които ще ви дадат усещане за пълнота и удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Проектиран за лесна употреба, ще откриете, че работата е лесна дори и в най-тъмната нощ. Без разочарование и идеален за удоволствие, само едно натискане носи интензивна стимулация по вашия начин.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser е уникално оформеният тийзър за задната врата на вашите мечти. Примамливата анална сонда има възхитителен връх с ролкова топка, ръбест ствол и 12 функции на вибрации, направени да вълнуват при всяко дразнещо докосване. Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    За ефективна тренировка на тазовото дъно!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Desire Purple

    Сложният и деликатен дизайн Desire е миниатюрен, но мощен щепсел за тези, които искат да изпитат удоволствието и тръпката от аналната игра. Превъзходно оформена, за да пасне на тялото ви, твърдата кадифена докосваща основа ще предизвика дълбоки пулсиращи вибрации, за да дразни и дразни бузите ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули