×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки безжичен с топки вибриращ гладкo

Обекти 65 до 96 от общо 476

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Multi P-Joy е истинска иновация в мъжкото удоволствие. Гъвкавата глава съдържа първия двигател с масажиращи топки, който се движи нагоре и надолу, за да поглади простатата с най-голяма прецизност благодарение на вълнообразния си вал. Вторият двигател има въртящи се топки за стимулиране на аналната стена, докато третият двигател е фокусиран върху удоволствието от перинеума. Благодарение на заоблената си форма е гарантирано лесно и меко проникване. Масажорът за простата има 5 режима нагоре и надолу, 5 режима на въртене и 7 режима на вибрация.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Ace е луксозна запушалка за тези, които искат повече от своите продукти за удоволствие. Изработена от копринено мек силикон, тя е оформена за комфорт с ръбове по тялото за допълнителна стимулация.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Vini

    Бъдете контролирани, независимо къде се намирате с нашето приложение Magic Motion.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Яйцето е ергономично и неговият внимателен дизайн стимулира G-точката едновременно с функцията си за ултравагинална вибрация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser използва стимулиращите подложки от цинкова сплав за автоматично тонизиране и укрепване на тазовите мускули, отговорни за възбудата и кулминацията. Нашата изтръпваща кегел тежест има 7 вибрационни функции, 5 подложки за електростимиране и гъвкав шнур за изваждане. Тонизирайте, укрепвайте и стегнете мускулите на тазовото дъно, докато вие или вашият любовник използвате удобното дистанционно управление, за да преминете през мощни усещания от разстояние до 32,5' (10 м).

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Nora Vibrator

    Оригиналният Bluetooth заешки вибратор.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace току-що стана ПО-ГОЛЯМ! Nexus създаде гамата запушалка Ace, за да ви даде всичко, което някога бихте искали от запушалка.

    289 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Мини вибратор с двоен край с опционална подвижна обвивка на дилдо, идеална за игра на двойки!

    299 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Нашата Double Wand-er има за цел да ви помогне да изследвате тялото си с увереност. Снабден с две сменяеми глави: класическа, кръгла приставка за масаж, както и приставка за стимулиране на G-точката. Съвместим с безплатното приложение Satisfyer - Предлага се за iOS и Android Включва 2 сменяеми глави Благодарение на водоустойчивото (IPX7) покритие, тази играчка може да се използва безопасно във вода и е лесна за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Тази красива нова анална играчка ще накара тази плячка да потрепери с натискането на един бутон! Оставете удоволствието да поеме контрола с този лесен за използване дистанционно управляван, акумулаторен вибратор за простата! Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Rimming Hero Black

    Масажор за простата, въображаемо и интелигентно проектиран за двойна оргазмена стимулация. 2 мощни мотора с 10 вибрационни функции осигуряват вълнуваща стимулация на простатата и перинеума, докато трети мотор с 3 скорости и въртящи се перли осигурява изключително усещане на ануса.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Най-новото попълнение към семейството на Revo се възползва от пръстен с двоен петел, за да ви държи по-здраво и по-дълго!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Това е първият на пазара контролиран от APP анален щепсел с топка от заек рекс. Можете да контролирате или да бъдете контролирани, така че никога да не знаете кога идва следващият шум. Magic Bunny има мощен двигател от волфрамова стомана с дълбоки силни вибрации.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Подарете на своята мъжественост чувствено надграждане с нашия Mighty One. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и обгръща пениса ви, създавайки ефект на застой на кръвта за продължително удоволствие и чувствена издръжливост.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Alex Neo 2

    Готов да задоволи всичко отначало. Alex Neo 2 взема всичко, което обичате в оригинала, и добавя всичко, за което копнеете. Включващ мощни режими на тласък, интерактивни възможности, контрол на приложения и други – Alex Neo 2 е мастурбатор, който просто трябва да опитате.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Преносим и дискретен, Winx от Revel разполага с вибриращ куршум и безжично дистанционно за самостоятелна употреба или с партньор. Куршумът Winx е акумулаторен и е изработен от платинен клас силикон. Bullet е водоустойчив/дистанционното не е. Батерията CR2032 за дистанционното е включена.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Удвоете удоволствието и удвоете забавлението с невероятния двоен пенетратор с дистанционно управление! Спрете да се карате за дистанционното и се насладете на тръпката от двойното проникване, без да въвеждате трети партньор в микса!

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Подложка с ръбове осигурява блаженство на клитора, докато те се притискат към него. Междувременно всеки тласък ще изпрати дългия, гладък ствол в техния партньор. Извитият край е насочен към G-точката или P-точката за директна стимулация. За по-голямо удобство безжичното дистанционно управление ви позволява да управлявате функцията за надуване и мощните двойни мотори. Изследвайте 3 скорости на бръмчене и 7 модела на пулсация за всеки партньор. Дори е водоустойчив за мокро, горещо забавление във ваната, душ или басейн.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Когато искате да издигнете аналната си игра на следващото ниво, Anal Fantasy® Elite Collection е най-добрият избор за висококачествена анална възбуда и игра на простатата. Изработена от нашия ултра-хигиеничен Elite Silicone™, колекцията Elite е безопасна за тялото, без фталат, без латекс и е създадена да играе силно. Използвайки най-новата USB акумулаторна технология, щепселите и сондите от Elite Collection са ергономично проектирани за максимален комфорт и гарантирано удовлетворение. Идеална за всеки пол, унисекс колекцията е пълна с умопомрачителни функции, които предлагат невероятна тръпка и експлозивни резултати!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Вибрации, които да зарадват топките, доставяни от този вибриращ уред за скротум Mr Pleasure, за максимално удоволствие! Вибриращият скротум стимулатор е изработен от мек силикон и има удобни каишки за члена. Просто натиснете бутона на стимулатора или дистанционното и се насладете на вълнуващите усещания от вибрации, стимулиращи топките ви! Промяната на ритъма на вибрациите е лесна с безжичното дистанционно управление. Или го дайте на вашия партньор, който може да ви изненада, като управлява дистанционното от разстояние за вълнуваща игра!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Освен интензивни вибрации, които също могат да се контролират чрез приложение, Satisfyer Men Vibration+ ви предлага елегантен дизайн и ергономична форма, която пасва удобно в ръката ви. Привлекателният отвор е изработен от приятен за тялото силикон.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bill Purple

    Ако нещата са се охладили малко в спалнята, Бил е това, от което се нуждаете. Стимулатор на двойки с нещо различно. Този стимулатор за двойки, в допълнение към 12 вибрационни функции и дистанционно управление за повече комфорт, има допълнителен стимулатор за клитора със заешки уши, който ще ви остави без думи.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се е чувствал толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Оставете диджея да завърти пътуването. Club Vibe 2.OH на OhMiBod ще ви отведе до дестинацията...

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Качеството и ергономичността са отличителните белези на strap-on-me®. Изработена от мек на допир силикон и снабдена с 3 ултрамощни и независимо контролирани мотора, тази вибрираща лента е изключително лесна за носене благодарение на огъващата се шия, оборудвана с памет за позиция, за да пасне идеално на всяка интимна анатомия. Предлагайки двоен клитор и стимулация на G-точката, той се предлага в различни размери, за да задоволи всички желания.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Създаден да шокира вашата система, този вибриращ E-Stim масажор за простата е върхът на интензивното мъжко удоволствие - отдайте се на наелектризиращия свят на електроиграта с играчка, която я прави лесна за поставяне и наслаждаване, без захранващи кутии или системи за свързване задължително! Оформен за прецизна стимулация на простатата и вибрации на перинеума на цялото тяло, за да доведе оргазма ви до умопомрачителни нива - отличен за самостоятелна употреба или с партньор.

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Пръстенът Strong One cock, изработен от приятен за тялото силикон, ще ви даде повече издръжливост и твърдост и ще забави еякулацията. Дълбоките вибрации също така стимулират и двамата партньори и могат да се контролират чрез приложение.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 476

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули