×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки вибриращ черно безжичен

Обекти 129 до 160 от общо 362

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но ще направи най-добре да я приемете като вълнуващо пътешествие с този стимулатор на простатата и перинеума! Има удобна форма за удобно насочване на P-точката и текстуриран участък на външната част на ръката, за да дразни перинеума. Функциите му се избират удобно чрез дистанционно управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    БЪДЕТЕ всичко, което искате да бъдете. The Body Extensions Hollow Strap-On System от Doc Johnson® е унисекс колекция от колани и кухи силиконови приставки, предназначени да стимулират тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на носещия.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Луксозна RC вибрираща E-Stim Love Ball от XOUXOU за дълбока електрическа стимулация и изтръпваща, вълнуваща тренировка на мускулите на тазовото дъно.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    Тапата Anal beads е много гъвкава и е изработена от медицински силикон. Тези анални перли осигуряват допълнителна стимулация по време на любовната игра или по време на кулминацията. Могат да се използват както за вагинална, така и за анална игра. Следователно те са подходящи както за мъже, така и за жени.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Първата в света страпон без презрамки с дистанционно управление, тази играчка за двойки осигурява по-удобно вибриращо удоволствие по време на фиксиране или проникване, което не включва пенис. Формата позволява на единия партньор да вмъкне по-малкия край вагинално, като го държи с кегел мускулите си или като добави колан за допълнителна опора. Подложка с ръб осигурява блаженство на клитора, докато те се притиска към него.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Аса Акира е всичко, което можете да си представите... и още! Тя е звезда на над 500XXX филма, публикуван автор, поет, носител на множество награди и е обявена за жена изпълнител на годината от XBIZ и AVN.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT е вибриращо яйце с дистанционно управление. Неговата функция за гласово управление, идеална за двама играчи. Този с дистанционното определя правилата. Дискретно и практично, яйцето има 2 връвчици за лесно сваляне.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith HS25-APP Mini Love Machine Black

    Създадохме Hismith, за да направим върховното удоволствие достъпно за всеки, навсякъде, с едно натискане на бутон. Гордеем се със създаването на нашите първокласни секс машини. Изживейте по-силен, по-добър, по-бърз и по-дълъг секс, отколкото всеки човек може да ви предложи.

    1 999 лв.

    1 249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Невероятното яйце с безжично дистанционно управление носи изцяло ново измерение на чувствената игра за вас и вашия партньор. Отделното дистанционно управлява десетте различни скорости и позволява на яйцето тихо да бръмчи или да се развихри абсолютно на максимална скорост!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black L

    Подчертавайки наследството на Strap-on-me с емблематичния си дизайн, Multi Orgasm съчетава елегантност и модерност.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe е уникална, напълно гъвкава, многофункционална мъжка каишка и анален стимулатор, който може да бъде оформен за перфектно прилепване към тялото. Експертно изработен с абсолютно внимание към детайла The-Vibe ще гарантира, че вие и вашият партньор ще се насладите на споделено удоволствие. Тънкият вмъкващ се анален ствол е проектиран да побере партньора ви до него и да подобри играта ви и на двамата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов кран! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на този тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерт, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Пристигнете в TardeNoche Yiggo, вибриращото яйце, което не сте знаели, че имате нужда в сексуалния си живот.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Гамата ARKADIO включва набор от функции, невиждани досега в пенис стимулатор: предназначени за висококалибърна стимулация както на главичката, така и на перинеума. Има осем режима на вибрация, супер мощен мотор и супер мек на допир силикон, в допълнение към това, че е ергономично проектиран за безопасна и удобна употреба. Той е идеален както за начинаещи, така и за по-опитни потребители. Този масажор ще добави ново измерение към вашите сесии за удоволствие, както сами, така и с придружител. В допълнение, той е съвместим с новата технология за дистанционно управление Watchme.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Тази традиционно оформена силиконова анална тапа крие наелектризираща тайна! Отдайте се на света на електро играта без нужда от захранваща кутия, кабели или електроди с този удобен анален пакет "всичко в едно". Тази първокласна вибрираща E-Stim силиконова анална тапа е върхът на шокиращата анална игра - задоволявайте жаждата си за анално запълване, докато се наслаждавате на дразнещи електрически шокове дълбоко в дупката ви!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL е вибратор за двойки, както за нея, така и за него. Специалната му форма позволява и двамата членове на двойката да бъдат стимулирани със зрелищни вибрации по време на секс. Жената носи вибратора по време на секс, така че да стимулира не само G-точката и клитора, но и пениса на партньора. По-тънкият край на тази доставяща удоволствие сексуална уелнес играчка първо се вкарва във влагалището, а по-големият край се поставя върху клитора.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но най-добре е да я направите като вълнуващо пътешествие с този вибратор без презрамки! Има приятна форма, която се отнася както за G-точката, така и за клитора на потребителя, тъй като съдържа 3 мощни мотора! Поиграйте си с него като двойка, има вибрации и за двамата.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 362

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули