×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

БДСМ и фетиш прозрачен

Обекти 33 до 64 от общо 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Icicles No. 38

    Елегантен, превъзходен и ръчно изработен с невероятно внимание към детайла, този луксозен стъклен флогер ще ви остави без дъх. Всяко ръчно издухано стъкло Icicle е елегантно, уникално и създадено да играе силно.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Не е твърде тежка и не е твърде лека, ако никога не сте изпитвали секс, докато носите носилка за топка, това е перфектната играчка за тестване на водите. Супер еластична носилка за топка пасва на скротуми с различни форми и размери.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Cheek Retractor Dental Mouth Gag

    Използвайте това невзрачно изглеждащо устройство, за да отворите устата им и да ви даде неограничен достъп.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Този специфичен модел е оборудван с дилататор за уретрален звук. Изработен от гладък, гъвкав медицински силикон, който щраква в долната част на устройството и влиза в отвора на уретрата. Общата дължина на дилататора е 20,5 cm (8,07"), дължината на вмъкната е 20 cm (7,87"), а диаметърът е 3,5 mm (0,137")

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Mini Me отнема цялото пространство дори за най-малкото потрепване на заключения ви член. Открийте какво наистина означава да си безпомощен и приятен под крайното ограничение на желанията. Keyholder's и Sissies са чакали CB-X да им донесе това, което са искали. По-малък и готов да държи пакета ви по-близо до дома, отколкото някога сте мечтали.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Потопете се в блаженство на зърната с тези прозрачни вендузи за зърна! Тези бутала увеличават чувствителността и размера на зърната, за да можете да оцените по-добре вашите прекрасни зърна. Опростеният дизайн и първокласните материали създават надеждна играчка за зърна, на която можете да разчитате, когато настроението ви удари. Този комплект бутала с голям размер е идеален за тези с нипели от голямата страна с диаметър на отвора от 1,6 инча и 1,3 инча.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BETAtex PE Gloves Transparent 100 pack

    Груба повърхност и устойчива на разкъсване заварка.

    16,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Облечете ги, завъртете ги и изпитайте горещи смучещи усещания! За неговите или нейните зърна. Смукалки за зърна с изключително силно засмукване, благодарение на механизма за завъртане.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    MEATLOCKER е голяма, здрава екипировка за целомъдрие на Oxballs, обвива члена и сака ви в супер-еластичен гумен PLUS+SILICONE™, това е първото ни устройство за целомъдрие с пълно покритие – и е лесно за поставяне + удобно за дълготрайно носене. Това нещо се разтяга, за да пасне и ви хваща като ръкавица. Има усещането за топъл силикон, здравината и разтегливостта на TPR и вида на двойно пробит член.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за целомъдрие Lockdown прави невъзможно за този, който я носи, да получи ерекция. Прозрачната клетка все още ви позволява да гледате през нея. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Ако сте почитател на най-продавания Oxballs SACKSLING ELECTRO, но имате много стегнат чувал или искате повече сцепление върху вашите стоки, тогава ще харесате новия дизайн на Oxballs, NUTTER ELECTRO.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Обичате ли опасностите и нищо не ви вълнува така, както мъчението и болката? Ще се забавлявате много с този инструмент! Това е трошачка за тестиси, предназначена за всички, които обичат болката толкова много, че се осмеляват да правят шипове и искат да видят всичко това със собствените си очи през прозрачния материал. Просто правете това, което обичате!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за цялотохъдрие Lockdown прави невъзможно за това, което нося, да получи ерекция. Прозрачната клетка все още ви позволява да гледате през нея. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Следващото ниво в играта на отказ, изцяло новият г-н Стуб от CB-X въвежда нови ограничения, които ще тестват вашите граници и ще ви държат заключени още по-строго. Същото страхотно усещане за сигурност и комфорт е вложено в този малък пакет с всички отличителни белези на нашите награждавани устройства за целомъдрие. Вашият ключодържател ще поеме контрола по нови начини, без да ви дава място за бягство.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Chastity Cages са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Пренесете вашата BDSM игра на следващото ниво и заключете нещата! Независимо дали искате да контролирате или да бъдете контролирани, ManCage е тук, за да изпълни вашите желания. TPE конструкцията осигурява дълготрайна употреба, докато стратегически разположените отвори предлагат изкушаващ поглед към това, което се крие вътре.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Ако размерите Mini и Micro са твърде големи, Clitty е идеалната клетка за петел за вас! Clitty е най-малката клетка за петли от The Vice, дори по-малка от Micro, която е перфектната клетка за ентусиастите на цялото чъдрие, която иска възможно най-малката клетка. Малката клетка ще осигури най-доброто изживяване при отказ, отричайки способността дори да се „надуе“ вътре в клетката.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe Прозрачен калъф за ключодържател с ключалка Този прозрачен калъф показва динамиката на вашата сила! Създаден за тези, които се занимават с разширени BDSM сцени, включващи целомъдрие и държане на ключове – прозрачният дизайн и заключването на таймера за обратно отброяване поставят началото на дългосрочен обмен на сила и доверие за извратени двойки и BDSM ентусиасти. Заключете своя подводник в устройство за целомъдрие или чифт ограничители и заключете ключовете, докато не спечелят свободата си.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    BRUTUS Cock Cage е мъжка клетка за целомъдрие, изработена от издръжлив поликарбонат. Може да се адаптира перфектно към вашия личен размер и следователно е много подходящ за дълготрайно носене. Ключодържателят решава - осмелявате ли се да предадете ключа?

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    Клетката BRUTUS Airmesh е идеална клетка за целомъдрие за дългосрочно носене. Тъй като тази клетка Airmesh е изработена от лека пластмаса и има малки вентилационни отвори, тя е толкова удобна, че почти не забелязвате, че сте заключени.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни. Метална ключалка или ключалка за завързване може лесно да затвори клетката. Включените ключалки за вратовръзка гарантират, че няма да задействат алармата на метални детектори на партита, фестивали или дори летища! Тъй като хигиената е много важна при носене на клетка, превъзходната серия Man|Cage е оборудвана с различни вентилационни отвори и отвор за уриниране. Клетката прави невъзможно получаването на ерекция, но след освобождаването тя ще бъде супер интензивна, точно като освобождаващия оргазъм, който следва! Клетката за целомъдрие Man|Cage дава на ключодържателя оптимална власт над сексуалното удовлетворение!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    POWERSLING е ограничено издание на петела, моделирано след нашия прекратен, най-продаван NUTTSLING.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Игра на лекар с осветени интимни прозрения и вибрираща стимулация!

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparent

    Искате да добавите малко люлка към вашите ниски закачалки? Увийте SQUEEZE около чувала си за сериозно разтягане. SQUEEZE е дебела, пухкава обтегачка, предназначена да се облече с вашите боклуци като втора кожа.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    CB-3000 в Clear Finish е най-сладкото мъчение за вашата мъжественост; докато можете да видите пениса си, само Господарят или Господарката може да реши кога да бъде докоснат.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    HEAVY SQUEEZE носилка за топки с тежести качва тежестта на торба с топки, поставя три тежести директно върху чувала ви в гумени държачи, прикрепени към нашата най-добра оригинална носилка за топки SQUEEZE.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Mini Transparent

    Vice Chastity Device е първото и изключително неизбежно устройство за цял живот в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за цялото бъдеще. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпването е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Представяме ви най-новото допълнение към нашето най-продавано AIR предложение...AIRLOCK. AIRLOCK е супер пухкава, мека детска клетка, която е лека и вентилирана. Вградената ремня в основата създава плътно захващане и поддържа AIRLOCK на мястото.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Points of Intrigue Clear 3 pcs

    Points of Intrigue® добавя друго измерение на играта към изживяването на мъжкото целомъдрие и ви дава важен избор какво да правите по-нататък. Повечето двойки смятат, че това укрепва връзката между ключодържателя и партньора, дори увеличава комуникацията и послушанието. Наградете го, докато е затворен с по-кратки Points of Intrigue®, когато искате изкусително усещане. Дисциплинирайте го, докато е сдържан с по-дълги Points of Intrigue®, когато искате по-диво изживяване.

    309 лв.

    114,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 33 до 64 от общо 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули