×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

БДСМ и фетиш стимулиращ

Обекти 33 до 64 от общо 398

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug Extra Long Urethral Sounding Black

    ОУЧ! Представя нова линия играчки за изследователи на уретрата! Ако уретралното сондиране е вашият проблем, тогава оставете тези гладки сонди, за да добавите най-доброто удоволствие! Уретрата е покрита със чувствителни нервни окончания, които могат да бъдат изключително приятни, когато бъдат засегнати.

    116,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Nipple Teasers са палав, достъпен набор от скоби за зърна на начално ниво. Унисекс дизайнът е изработен от качествено желязо, лесен е за използване и дава шанс на любителите да изследват света на BDSM.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Уморени ли сте от всички обикновени играчки и готови ли сте за ново предизвикателство? Тогава може би този щепсел за пенис е правилният избор за вас. Запушалката на пениса се поставя в уретрата и главичката и долната част на уретрата.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Поддържайте зърната си твърди и чувствителни с този комплект за повдигане на зърната и изпитайте удоволствие от изцеждането! За да започнете, вземете помпата с най-малкия отвор.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Розов дилататор със 7 мощни нива на вибрация с натискането на един бутон.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Rodeo Robin

    Mystim Rodeo Robin е комплект каишки, идеално подходящ за особено интензивна стимулация на пениса и тестисите и предизвиква изтръпващо, чувствено удоволствие, което може или да ви отведе бързо до най-неочаквани висоти, или може да му се наслаждавате с часове.

    116,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 6mm

    Този красив основен високополиран саунд от неръждаема стомана е един от 3 размера, започвайки с този звуков стик с диаметър 6 mm. Започвайки с гладка сълза на ръба с гладка плътна пръчка от 3 мм.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Пригответе се за десет невероятни дни на сексуални интриги и наслада с тази изкусителна подаръчна кутия. Споделяйте тръпката от отварянето на мистериозна врата всеки ден с любовника си, за да откриете чувствено или робско лакомство с предмети за него, нея и двама ви.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Накажете и угодете на вашата играчка в този подъл отличителен обрат на ограда! Дръжте любовника си за врата, двете китки и глезените им, докато те са проникнати от жилест черен петел! Всички части на тази забележителна измишльотина са регулируеми, така че можете да удължите основната лента, да персонализирате височината на вибратора и яката и да промените местоположението на китките и глезените на вашите любовници. Конструкцията не може да бъде по-лесна с обикновени завинтващи се свързващи тръби. Всички луксозни, тежки маншети са завършени със заключваща скоба, за да се гарантира, че не могат да избягат, и D-образен пръстен за свързването им с оградата или дори за използване в други сцени на робство! Обогатете вашите BDSM фантазии, докато оживяват с уникален инструмент за заключено проникване.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Прокарайте меките, нежни пера по кожата на вашия партньор и дразнете нервите му, за да се внимава за чувствена прелюдия към играта в спалнята.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Насладете се на по-пълно и изправено зърно с пробити смукатели за зърна TABOOM. Тези смукалки са предназначени да увеличат притока на кръв към зърното - повишаване на чувствителността.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

    Rimba Electro Play ES Bi-polar Urtehral

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Комплектът Amazing Bondage Sex Kit разкрива скритите желания на вашите клиенти и им дава шанса да изследват игриво света на BDSM.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    За фантазията: Със своя 24K позлатен уретрален звук, ограден от две златни топки, нашият Plunging Pete стимулира главичката както отвън, така и отвътре.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Tweezers Pearl & Deluxe Chain Gold

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Дайте на зърната си вниманието, което заслужават, с елегантните, секси и стилни TABOOM Tweezers Pearl & Deluxe Chain. Идеален за начинаещи, лесният регулируем пръстен позволява на любителите да експериментират с различни нива на напрежение.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Ballstretcher от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен дизайн, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Тази солидна носилка с топка е вълнуващо допълнение към всяка колекция играчки и ще позволи някои палави БДСМ игри. Ballstretcher е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    116,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Клетката за петел с тапа за дупе от Black Velvets съчетава клетка за петел със сферичен пръстен, който е свързан чрез здрава верига с набраздена анална тапа. В допълнение към страхотното усещане, клетката за петел осигурява възбуждащ вид и е вълнуващ аксесоар за игра на контрол и целомъдрие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Magic Gloves

    Тези електропроводими ръкавици са идеални за изтръпващи електросексуални удари. Приложените винилови ръкавици трябва да се носят под магическите ръкавици, за да изолирате собствените си ръце от електричество.

    249 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Насладете се на невероятна стимулация без ръце с вибриращите силиконови ласота за зърна.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Temptasia Titilator

    Открийте един изцяло нов свят на удоволствието. Най-новото творение на Blush, Titillator е устройство за стимулиране на зърната като никое друго. Какво прави? Меките текстурирани гъделички във вътрешността на чашките са разположени директно над и около зърната ви. Гъделичкащите се въртят с различна скорост с различни модели, които ви масажират и галят. Да използвам. Поставете чашки върху гърдите си. Завъртете горната част на чашките и поставете гъделичкащите пръсти.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Насладете се на по-пълни и изправени зърна с вибриращи смукатели за зърна TABOOM. Тези смукалки са предназначени да увеличат притока на кръв към зърното - повишаване на чувствителността. Включете многоскоростния куршум за още повече удоволствие! Бутонът предлага 10 модела на пулсации и вибрации, които могат лесно да се регулират чрез управление с едно докосване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Възможно е уриниране и еякулация! Поставете го, почувствайте го и му се насладете – за мъже, които искат да изпитат нов вид удоволствие. Кухият черен разширител се вкарва в уретрата. Гъвкав. 11,8 см дължина, дълбочина на вмъкване 10,7 см. Ø 0,7-1,3 см. Материал: силикон, без съдържание на фталат, съгласно Регламента на ЕС REACH.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Време е да опитате тази нова играчка за забавление под формата на лачено камшиче от едната страна и пера от другата.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Надстройте колекцията си от скоби за зърна със скоби за пеперуди TABOOM! Тези скоби са идеални за тези, които искат да издигнат играта на зърната си на следващото ниво. Имайте предвид, че нерегулируемите скоби могат да бъдат твърде стегнати за начинаещи.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    За любителите на аналните и уретралните радости! Кухата, тежка анална запушалка е свързана с отворената запушалка на пениса с тръба. Включва черна резервна тръба.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Увеличете чувствената си чувствителност с Nipplets Play Nipplettes. Лесните за използване дизайнерски скоби са напълно регулируеми за удобна екзотична игра на зърната и са подходящи за него и нея. Изследвайте еротиката на удоволствието и болката с копринено гладките вибриращи скоби със сатенено покритие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 6mm

    Няма много утерални звуци, които са ковки, но този е един. Този уникален звук се огъва със завоите. Със своите 6 mm топки от неръждаема стомана, той може да съдържа тази функция. Така че той наистина е изработен от стомана, но все още е гъвкав за това допълнително усещане. Супер гладко полиран. Благодарение на дължината си от 30 см щепселни топки можете да се забавлявате много.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Black

    Sport Fucker представя чисто новия си Cock Plug. Време е да пренесете играта си на петел на следващото ниво! С еластичния, 100% медицински силикон, Cock Plug може да се използва, когато членът ви е в покой или се клати.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Защитете и стимулирайте вашите мъжествени форми с тази носилка за топка от течен силикон. Играчката разтяга топките и ги държи здраво. Това осигурява приятно усещане, както и по-голяма издутина. Носете го по време на интензивна нощ в спалнята или го скрийте под дрехите си, за да привлечете допълнително внимание с издутината си. Носилката за топка е изработена от много мек и гъвкав силикон за перфектно прилягане и страхотен комфорт при носене.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Icicles No. 47

    Елегантна, луксозна и ръчно изработена с невероятно внимание към детайла, тази луксозна линия стъклени масажори ще ви остави без дъх. Всяка ръчно издухана стъклена тапа Icicle е елегантна, уникална и направена да играе силно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Този дълъг и плавен уретрален звук е идеално подходящ за специална стимулация на пениса.

    269 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Търсите удоволствие и контрол? Опънете този чувал с мека, но здрава и гъвкава носилка за телешки топки. Удължете скротума си, докато усещате топките си дръпнати по време на игра с партньор или соло игра. Налични са множество диаметри и дължини – разгледайте всички!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 398

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули