×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

БДСМ и фетиш сребро

Обекти 97 до 128 от общо 383

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14 x уретрална стимулация и разтягане!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Насладете се на изживяването на изключително дълга твърда уретрална тапа с тази твърда тапа за пенис от неръждаема стомана с шарка с големи перли. Стоманеният тап за пенис е гладко полиран и лесен за поставяне за още по-интензивен оргазъм, опитайте се да влезете възможно най-дълбоко благодарение на голямата дръжка, която може да се постави. Стоманата Kiotos е изработена от 100% неръждаема стомана и гладко полирана.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    His Ringness The Earl е пръстен за петел Mystim, изработен от 100% хирургическа неръждаема стомана, и той не е просто еротична бижу: той също може да ви помогне да имате по-дълъг и по-интензивен секс.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Това Ultimate устройство за изтезание с топка е разтегач и трошачка на топка, всичко в едно със специална функция за изтезание, шипове.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Тази невероятна здрава драскалка от неръждаема стомана с нокти е невероятна за достигане до ъгли, които обикновено не можете да достигнете, за вас или вашия партньор, драскането може да се използва по цялото ви тяло. Пасва идеално в ръката ви благодарение на заоблената дръжка.

    166,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Вашият палав роб има ли твърде много свобода? След това го дръжте под ключ с тази истинска метална змийска клетка за целомъдрие. Заключете го и го принудете да се предаде, като поставите клетката и пръстена върху ствола на пениса. Тук започва играта. С неговата мъжественост, заключена в метална крепост, той няма да може да постигне пълна ерекция, неговото удовлетворение и стимулация са ограничени, докато вие го задържате доброволно. Да живее господството! Пръстенът е 45 мм, а входът е 32 мм за пениса.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Неръждаема стомана, гладко полирана, този спекулум има три зъба отпред, които в затворено положение образуват кръгла сонда.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Този комплект за трениране на уретрата от неръждаема стомана съдържа 7 тапи, започващи от 5 mm до 11 mm в диаметър. Идеалният комплект за начало на фетиш със звук или пениса. Тапите на пениса са кухи, така че вашите мъжки сокове могат да излязат с лекота. Те имат 4 гладки мъниста, които ще се усетят невероятно. С дължина на вмъкване от 42 mm това е перфектната дължина, за да започнете.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Разтегнете топките си с ръб.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Готови ли сте да надстроите до по-коварни инструменти за ваше удоволствие и унижение за вашата игра? Принудете вашия покорен домашен любимец да отвори тези красиви малки устни с този уникален разпръсквач за уста!

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Пренесете аналното (или вагиналното) си изживяване на следващото ниво с това устройство за разпръскване на анално. Поставете 3-те накрайника в ануса (или вагината) и започнете да завъртате всяка махова гайка, за да разширите позицията на разпръсквача.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Насладете се на вълнуваща стимулация на зърната с този стимулатор за зърна с винтове. Това е красиво завършена кръгла секс играчка, която доставя голямо удоволствие.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Мъжкото устройство за целомъдрие CB-6000 - хромирано покритие е нов иновативен дизайн, предлагащ най-голям комфорт и сигурност. Устройството за мъжко целомъдрие CB-6000 предлага най-голям комфорт и сигурност. T

    599 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Електрошоковият вибриращ уретрален щепсел е създаден за мъже, които се осмеляват да преминават границите. Вибриращият дилататор осигурява несравнимо усещане върху и в гениталиите. Без усилие изпращате електро вълни в пениса и уретрата. Ако искате да изпитате напълно ново усещане, това е за вас.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zado Collar and Leash

    Комплект с тясна яка с шипове на прибл. Каишка с дължина 90 см. черен. Материал: цепена кожа, метал.

    74,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Поиграйте си и заключете любовника си с тези страхотни и палави „Белезници за начинаещи“. Заключващият механизъм има бутон за бързо освобождаване, в случай че загубите и двата ключа.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Това дълго извито устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 60 до 80 mm.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Как бихте искали да го заключите здраво и сигурно, буквално? Тази клетка за целомъдрие от неръждаема стомана ще накара да изглежда, че принадлежи на вас!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Jestli potřebujete vyzkoušet něco nového, tato hračka je idealním řešením. Ако запушите пениса, ако ще стимулирате силната си тръба да се насладите, ще се насладите на нежния си цитлив и доконален оргазъм. Navíc je dutý, takže jím pohodlně projde sperma. Snadno se s ním manipuluje, můžete jen zahřát či ochladit v teplé nebo naopak ve studené vodě a okusit tak ještě daljší rozmanitější prožitky.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Дайте на зърната си вниманието, което заслужават, с елегантните, секси и стилни регулируеми вибриращи скоби TABOOM. Идеален за начинаещи, лесният регулируем пръстен позволява на любителите да експериментират с различни нива на напрежение. Включете многоскоростния куршум за още повече удоволствие! Бутонът предлага 10 модела на пулсации и вибрации, които могат лесно да се регулират чрез управление с едно докосване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Продуктите на Kiotos Steel са изработени от 100% неръждаема стомана, което гарантира най-високото качество на предлаганите днес стоманени продукти.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Нашийник от естествена кожа на седло с декорирани нитове и прикрепена каишка за кучета.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Клетката за къс петел Chastity Cage от Fetish Collection не само изглежда страхотно, но също така осигурява несравнимо усещане за принудително въздържание! Клетката е изработена от висококачествена неръждаема стомана и полирана ръчно.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Подарете на зърната си вниманието, което заслужават, с елегантните, секси и стилни пинсети TABOOM Jewel. Идеален за начинаещи, лесният регулируем пръстен позволява на любителите да експериментират с различни нива на напрежение.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Този стик за пениса увеличава многото нерви в уретрата.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Изработена от здрава неръждаема стомана, тази носилка с топка в стил парашут се затваря с мощен магнит около вашия скротум. Изпитайте 8,6 унции, които дърпат надолу чувствителните ви топки, докато мастурбирате, правите секс или се дразните и измъчвате от партньора си. Гравитацията ще вземе своето, създавайки дърпащото усещане, за което жадувате, и усилвайки всяко сексуално изживяване.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Удивителната тапа за пенис от неръждаема стомана е оформена като кука за захващане, вдъхновена от известен супергерой в черно! Веднъж поставен, той не само се чувства и изглежда страхотно, но вашият партньор ще изпита допълнително удоволствие, когато вкара пениса ви вътре с тази невероятна поставена тапа!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Продуктите на Kiotos Steel са изработени от 100% неръждаема стомана, което гарантира най-високото качество на предлаганите днес стоманени продукти.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Заключете този безполезен пишка и не го изпускайте! Капанът за петли Steel Teardrop Cock Trap е злобен инструмент за заключване на члена ви. Умело е наречен капан за петли, защото не го пуска навън. Дори и да не е заключено, поради дългата повтаряща се капкообразна звукова пръчка, която минава през центъра и в уретрата ви, не можете да излезете от него. Заключете го с ключа и изобщо не го изпускайте, ако смеете.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Този пръстен Shibari е идеален за робство с въже.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Autobondabge Ice Ball lock - 70 мм топка, изработена от неръждаема стомана, The Ice Castle работи на принципа на топенето на лед. Идеален е за самозавързване. Просто го напълнете с вода, поставете 2 пръчки, излишната вода ще излезе. След това го поставете във фризерното отделение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallique Chain Handcuffs Silver

    Оригинални гривни за всеки повод и белезници за сбъдване на най-тайните ви фантазии. Подчинете се на мрежата си!

    66,90 лв.

    46,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 383

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули