×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

БДСМ и фетиш комплекти

Обекти 33 до 64 от общо 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Никога не знаеш какво може да се случи в тази вълнуваща игра на сила и подчинение. Бихте ли искали да държите всички въжета или предпочитате да сте този, който е вързан и със запушена уста? Вие ли отговаряте или искате да се подчинявате? Камшикът слиза ли върху задните ви части или ще наложите еротично бичуване на партньора си?

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Много възможности за избор в този комплект дилататори с 15 различни размера за жени и други цели. Опакован в практичен и красив черен кожен калъф за съхранение.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Ако главата ви се оплаква, трябва да я тренирате! Станете професионалист с дълбоко гърло с Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro! Започнете с малкия размер и преминете към дълбоко гърло на олимпийско ниво.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Жив цвят, който ви събужда, с лъскава текстура, подбрана да ви обгърне нежно. Този лазерно розов комплект от 8 части Vivid, включващ почти всички основи на вашите BDSM фантазии, може да даде отговори на всички ваши нужди като начинаещ или да добави свеж цвят в скоростната ви кутия като опитен играч.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Почувствайте върховната сила като ключодържател на най-интимните части на вашия партньор. Изпитайте най-освобождаващите чувства при отваряне на ключалката. Целият контрол е в ръцете на вашия Доминант. Този Mancage е абсолютно задължителен за хора, които обичат извратения BDSM! С този Mancage вие предотвратявате ерекция, като „ограждате“ пениса си - който се натрупва до екстремно освобождаване, когато бъде отстранен. Благодарение на медицинския силикон е безопасен за носене през целия ден и е еластичен под дрехите.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Дилататорите Hegar от неръждаема стомана предоставят възможност за дилататори с двоен край на равномерни милиметрични стъпки от 4 до 17 за по-голям диапазон на диаметъра в целия комплект.

    289 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Chastity Cages са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boneyard Piss Holer Black

    Vibrating Sounds е звуков комплект за начинаещи до напреднали ентусиасти. Комплектът включва три силиконови звукови пръта с градуирани дължини и дебелини. Гъвкавите звуци с мъниста се огъват с тялото, за да улеснят навлизането по-дълбоко и да ударят простатата. Дизайнът с перли позволява лубрикантът да остане между перлите, докато ги поставяте, за да улесните плъзгането, без да смазвате толкова често.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Горди сме, че сме първите, които ви представят спортната прашка за пътуване. Това устройство е достатъчно компактно, за да се побере в ботуш, и достатъчно здраво, за да отвори краката дори на най-мускулестите долнища!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Жив цвят, който ви събужда, с лъскава текстура, подбрана да ви обгърне нежно. Този лазерно розов комплект от 8 части Vivid, включващ почти всички основи на вашите BDSM фантазии, може да отговори на всички ваши нужди като начинаещ или да добави свеж цвят в скоростната ви кутия като опитен играч.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Почувствайте върховната сила като ключодържател на най-интимните части на вашия партньор. Изпитайте най-освобождаващите чувства при отваряне на ключалката. Целият контрол е в ръцете на вашия Доминант. Този Mancage е абсолютно задължителен за хора, които обичат извратения BDSM! С този Mancage вие предотвратявате ерекция, като „ограждате“ пениса си - който се натрупва до екстремно освобождаване, когато бъде отстранен. Този Mancage е направен от медицински силикон и се предлага в два размера.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Следващото ниво в играта на отказ, изцяло новият г-н Стуб от CB-X въвежда нови ограничения, които ще тестват вашите граници и ще ви държат заключени още по-строго. Същото страхотно усещане за сигурност и комфорт е вложено в този малък пакет с всички отличителни белези на нашите награждавани устройства за целомъдрие. Вашият ключодържател ще поеме контрола по нови начини, без да ви дава място за бягство.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Scandal Bed Restraints

    Красиво оформен, невероятно гъвкав комплект за робство, достатъчно иновативен, за да създаде цяла линия инструменти и аксесоари за игриви двойки, Scandal Bed Restraints превръща почти всяко легло в пълна s&m детска площадка, която може да стане толкова интензивна, колкото диктуват вашите желания.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Загрейте нещо с тези секси капкови свещи! Уникалната формула на парафиновия восък е идеална за усещане – без аромат и ниска температура на топене (122 градуса по Фаренхайт/ 50 градуса по Целзий), с очаквано време за изгаряне от 30 минути.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Доведете сексуалния си живот до ръба със сигурността на комплект CB-3000® клетка за петли. Научете своето място, когато се подчинявате на устройството за целомъдрие, което създаде индустрията.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Този комплект за уретрален звук е много подходящ за игра на уретрата. Звуците от неръждаема стомана преминават лесно и плавно в разтягането на уретрата ще ви доставят голямо удоволствие. Открийте интензивните удоволствия от играта с уретра! Уретрата има най-високата концентрация на нервни окончания в цялото ви тяло.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Bondage Board

    За завладяващи изживявания - по всяко време и навсякъде! С дъската за робство няма почти никакви ограничения за изживяване на вашите еротични фантазии. Черната робска дъска е сгъваема и почти не заема място у дома.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Загрейте нещата с тези секси капкови свещи! Уникалната формула на парафиновия восък е идеална за усещане – без аромат и ниска температура на топене (122 градуса по Фаренхайт/ 50 градуса по Целзий), с очаквано време на изгаряне от 30 минути.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Всичко, от което се нуждаете, за да освободите вътрешното си кученце, е включено в този комплект за игра за кученца! Този многофункционален комплект съдържа силиконова запушалка за кости, гъвкава тапа за задната част на опашката и омекотена регулируема яка – използвайте всеки елемент наведнъж за дива игра или използвайте всеки елемент самостоятелно за по-фин начин за игра на кученце.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Превърнете всяко легло в приказна страна на забавлението и нека игрите започнат! Издръжливите найлонови връзки се свързват с 4 супер меки маншета с неопренова подплата, които лесно се регулират, за да държат сигурно вашия партньор на място. Тези подвързии за легло под матрак отварят свят от възможности за вас и вашия любим. Просто закрепете под матрака, за да се наслаждавате. Разгледайте най-дълбоките си фетиш фантазии!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Следващата стъпка в чувственото задържане от CB-X®. Mr. Stubb® е вашият вход към заключването, което сте чакали. Дайте на своя ключодържател още повече контрол с това ново устройство, което ви държи заключени при по-строги ограничения.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    За онези двойки, които искат да пренесат своята фетиш игра на следващото ниво, това е комплектът. Всичко, от което се нуждаете, за да продължите да изследвате по-странната си страна. Предлага се с дишаща топка, кожени маншети за ръце и крака, сатенена маска за очи, флогер, 11-инчов гъдел с пера, 10-метрово въже от японска коприна, конектор за вратовръзка, скоби за зърна и кожена яка с метална каишка.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Нашийник и повод в комплект!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Робство за експерти!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Комплектът уретрални звуци на Hegar е колекция от първокласни уретрални звуци, създадени за много различни усещания.

    299 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Elastrator

    Първоначално тези клещи имат ветеринарна функция, но разбира се Mister B ги продава с друга цел.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Започнете вашите приключения в робство с този атрактивен стартов комплект, който има всичко!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Резервна брава за клетки за целомъдрие ManCage

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Големият стартов комплект!

    91,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    FETISH SUBMISIVE Представя този комплект маншети за ръце и глезени от веган кожа с метал без съдържание на никел! Заключете любовника си с тези секси, ефектни и удобни съпруги. Класически аксесоар за вашите робски игри.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Меко наказание за лошите момичета (и момчета)!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Внимавайте: ограничителят за легло Boundless™ може да свърже вечерите ви за дълго време! Тази играчка за възрастни се доставя с маншети за китките и глезените, които предлагат затваряне във вид на велкро и универсални закопчалки, осигуряващи максимален комфорт и задържане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули