×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Яки

Обекти 97 до 122 от общо 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Впечатлете с яка и каишка TABOOM Dona Statement. Яката и ризата са здрави, изработени от лъскав метал от розово злато и веган кожа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMama Restraint Leather Necklace and Metallic Chain Black

    Текущата употреба на фетиш се вписва в сексуалната сфера. На популярен език се отнася до удоволствието или възхищението от определени части на тялото или предмети по начин, който предизвиква вълнение или удоволствие. Ohmama ви предлага всички елементи и аксесоари, за да можете да ги изпълните както досега без комплекси, използвайки най-висококачествените материали

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Тази силиконова яка Deluxe ще ви даде усещане за лукс благодарение на гладкия и копринен силиконов материал на яката. Има включена красива сребърна верижка и каишка с шипове за задържане. Нека играта започне!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sex & Mischief Double Buckle Day Collar

    Превърнете обикновеното към необикновеното с дневната яка с двойна катарама! Изработена от мека и еластична изкуствена кожа, тази яка разполага не с една, а с две регулируеми катарами за персонализирано прилягане, което със сигурност ще привлече вниманието. И независимо дали го носите в града или се отдавате на най-смелите си фантазии, тази яка е проектирана да осигури най-добрия стил и сексапил. Добавете дневната яка с двойна катарама към вашата колекция и освободете вътрешната си лисица!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Украсете своя любим домашен любимец или собствения си врат в бляскавата яка! Украсена с кристали, които блестят на светлината, врата им ще изглежда перфектно бляскава.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Излъчете пънк енергия с това изтънчено сребърно колие! Това колие от неръждаема стомана без съдържание на никел разполага с 6 конусовидни шипа, за да добавите малко към външния ви вид. Перфектен за подарък за любители с малко пикантност в личността си или за класически пънкъри със склонност към BDSM забавление.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Stainless Steel Puppy Bone Necklace

    Тази напълно регулируема универсална яка с форма на кост от неръждаема стомана има уникален дизайн, изработен от връзки с форма на лопата, които могат да се премахват/добавят, за да се създаде идеалният размер. Тази универсална стоманена яка има голям О-пръстен за затваряне, след като бъде поставена около врата, прикрепете връзката с малък пръстен, този артикул може да се използва като извратена играчка или като бижу за завършване на вашето секси облекло.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Narrow Collar with Lock Reptile Gold/Pink

    Тази едноразмерна тясна златна/розова яка за влечуги се предлага с великолепна златна ключалка и ключ и е задължителна част от вашата BDSM колекция.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sex & Mischief Heart Day Collar

    Увеличете топлината с Heart Day Collar и добавете нотка мистерия и съблазън към ежедневната си визия. Изработено от разкошна изкуствена кожа, това колие в стил чокър е проектирано със свързани сърца и може да бъде заключено на място за максимален контрол и подчинение.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sportsheets Sex & Mischief Amor Collar and Leash

    Изследвайте неустоимата привлекателност на нашийника и каишката Amor, за да ви насочат към опияняващи усещания! Потопете се в свят на изкусително удоволствие с този изящно изработен аксесоар, украсен с пленителна червена веган кожа и украсен с ослепително сребърно сърце. Почувствайте как магнетичното привличане на желанието става все по-силно с всяка изминала секунда, докато се предавате на екстаза.

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Fluffy Inside Black Leather Collar

    Представяме Ви черната кожена яка със синтетична пухкава вътрешност – стилен и привлекателен аксесоар, който съчетава елегантната елегантност на кожата с мекия комфорт на синтетичната кожа. Тази яка е предназначена да подобри вашите BDSM изживявания, добавяйки елемент на лукс и чувственост към вашите интимни моменти.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sex & Mischief Pearl Day Collar

    Живейте в покорен лукс с Pearl Day Collar. Чувствайте се сякаш живеете на светло ниво с величествени изкуствени перли и златна верижка, обгръщащи врата ви, докато сте свързани с мистериозен ключ и ключ, който показва, че принадлежите към партньора си. Използвайте дискретност, като увиете перлите около китката си и я заключите към верижката, за да създадете нова яка на гривната и да разширите подчинението си в ежедневно носене.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Statement Collar Rose Gold

    Впечатлете с TABOOM Dona Statement Collar. Яката е здрава, изработена от лъскав метал от розово злато и е чудесна за извратено приключение. Или го носете като секси и модерен аксесоар.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sex & Mischief Sheer Day Collar

    Добавете нотка чувственост и привлекателност към вашето облекло с Sheer Day Collar! Тази зашеметяваща прозрачна яка се отличава с черна и златна халка и е деликатно завършена с луксозна кадифена панделка. Уникалната комбинация от материали прави Sheer Day Collar единствена по рода си част, която ще издигне всеки ансамбъл, във и извън спалнята. Отдайте се на Sheer Day Collar и изживейте върховното подчинение и блясък!

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Collar & Chain Black

    Тази извратена яка с каишка е идеална за всяка БДСМ игра! Яката е изработена от здрава изкуствена кожа и се регулира между 39-47 см. Дългата метална верижка е с дължина 73 см и разполага с удобна халка за носене около китката. Оживете най-смелите си фантазии!

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Addict Collar with Bow and Bell 29cm Size M Black

    Линия, предназначена за любимците на най-интензивните и мрачни удоволствия, потопете се във Fetish Addict и се насладете на своята сексуалност както никога досега.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Addict Collar with Heart Shaped Hoop Adjustable 41,5cm Black

    Линия, предназначена за любителите на най-интензивните и мрачни удоволствия, потопете се във Fetish Addict и се насладете на своята сексуалност както никога досега.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Addict Collar with Hoop Adjustable 38cm Black

    Допълнение, което не можете да пропуснете, е добрата огърлица. Завършете всяка визия с тази черна огърлица или добавете каишка и я вземете на своя страна по-кинки. Той е напълно регулируем благодарение на скобите си.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Addict Collar with Hoop and Bell Black

    Допълнение, което не можете да пропуснете, е добрата огърлица. Завършете всяка визия с това черно колие. Красива, елегантна, забавна и чувствена. Това са основните прилагателни за тази огърлица. Има пръстен и в центъра му сребърно звънче, идеално за онези еротични ролеви игри.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Addict Collar with Spikes Adjustable 43cm Black

    Линия, предназначена за любимците на най-интензивните и мрачни удоволствия, потопете се във Fetish Addict и се насладете на своята сексуалност както никога досега.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Стани на четири крака и лай! Този комплект Deluxe Pup Arsenal има всичко, от което вие или вашият партньор се нуждаете, за да се впуснете в играта на кученце! Независимо дали приемате нещата груби или нежни, можете да използвате тази екипировка, за да вдъхнете живот на фантазията си.

    489 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Когато играете като кученце, правилната екипировка е много важна! Вземете всичко необходимо, за да започнете, в един комплект и изживейте фантазията си! Включени в комплекта са качулка за кученце, нашийник и каишка, ленти за ръце и колан за гърди.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Tracer Tracking Collar Black

    Намерете телефона си? Какво ще кажете да намерите своя подводник с яка? С тази шикозна яка за проследяване от изкуствена кожа можете дискретно да проследявате вашия подводник, където и да се намира. Той е регулируем, заключващ се и има мека вътрешна подплата, за да им е удобно, докато го носят.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • STD Choker Metal Heart Fetish Love

    Търсите очарователен аксесоар, който казва всичко за вас? Тази яка с верига и сърце е сладка и секси едновременно. Изработен е от качествена изкуствена кожа и има регулируема дължина за удобно носене. Допълнете всяко облекло с него, той ще подчертае вашата личност по всяко време!

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    Неналичен

  • STD Metal Collar with Chains

    Какъв е вашият вкус и стил? Дали са яки, пръстени и вериги? Имаме аксесоар точно за вас! Тази изключителна и смела яка ще изрази вашите желания и ще подчертае вашия характер. Представлява комбинация от груба елегантност и изкусителна гъвкавост.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    Неналичен

  • Dominate Me Leather V-Collar D41 Black-Black

    Мека, но здрава и издръжлива кожена яка, произведена в Чехия. Подправете игрите си в леглото, прикрепете нашийника си към двойника си и го прикрепете към каишката. Във фантазията границите не са определени, така че зависи от вас да се насладите на тази красива яка. За удобно прилягане размерът му се регулира, а вътрешният филц ще направи кожата ви толкова удобна, че можете да запазите яката си спокойна с часове.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    Неналичен

Обекти 97 до 122 от общо 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули