×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мъжки колани за целомъдрие пенис

Обекти 33 до 64 от общо 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Устройствата за целомъдрие на World Cage са лесни за поставяне и използване, проектирани са за продължително носене и са снабдени с иновативен силиконов предпазен щит против издърпване. В сравнение с други устройства за целомъдрие, които са изработени от поликарбонат, който съдържа пластификатори, клетките на World Cage са изработени от ABS пластмаса, без BPA. Освен това комплектът включва по-големи пръстени, така че няма нужда да купувате скъпи добавки.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Устройствата за цялостно хранене на World Cage са лесни за поставяне и използване, проектирани са за продължително носене и са снабдени с иновативни силикони, предпазени от издърпване. В сравнение с други устройства за цялосъдържание, които са изработени от поликарбонат, който съдържа пластификатори, клетките на World Cage са изработени от ABS пластмаса, без BPA. Освен този комплект включва по-големи пръстени, така че няма нужда да купувате скъпи добавки.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Представяме ви SEVANDA Golden Metal Urethral Chastity Cock Cage, първокласен BDSM аксесоар, предназначен за тези, които търсят най-добрия контрол и сдържаност. Изработена с прецизност и елегантност от SEVANDA, надеждно име в света на играчките за възрастни, тази клетка за петел е олицетворение на лукса и удоволствието.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за цялотохъдрие Lockdown прави невъзможно за това, което нося, да получи ерекция. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра. Отворът отпред позволява на носещия да уринира, без да маха клетката.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Мъжкото устройство за целомъдрие CB-6000 - хромирано покритие е нов иновативен дизайн, предлагащ най-голям комфорт и сигурност. Устройството за мъжко целомъдрие CB-6000 предлага най-голям комфорт и сигурност. T

    599 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Как бихте искали да го заключите здраво и сигурно, буквално? Тази клетка за целомъдрие от неръждаема стомана ще накара да изглежда, че принадлежи на вас!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Това дълго извито устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 60 до 80 mm.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Mini Me отнема цялото пространство дори за най-малкото потрепване на заключения ви член. Открийте какво наистина означава да си безпомощен и приятен под крайното ограничение на желанията. Keyholder's и Sissies са чакали CB-X да им донесе това, което са искали. По-малък и готов да държи пакета ви по-близо до дома, отколкото някога сте мечтали.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Заключете този безполезен пишка и не го изпускайте! Капанът за петли Steel Teardrop Cock Trap е злобен инструмент за заключване на члена ви. Умело е наречен капан за петли, защото не го пуска навън. Дори и да не е заключено, поради дългата повтаряща се капкообразна звукова пръчка, която минава през центъра и в уретрата ви, не можете да излезете от него. Заключете го с ключа и изобщо не го изпускайте, ако смеете.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Този специфичен модел е оборудван с дилататор за уретрален звук. Изработен от гладък, гъвкав медицински силикон, който щраква в долната част на устройството и влиза в отвора на уретрата. Общата дължина на дилататора е 20,5 cm (8,07"), дължината на вмъкната е 20 cm (7,87"), а диаметърът е 3,5 mm (0,137")

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Дръжте члена си в капан под ключ с тази истинска стоманена клетка за целомъдрие. Това модерно устройство за целомъдрие е изработено от неръждаема стомана. Затворете члена си в това прекрасно футуристично устройство. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 65 mm.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Затворете мъжкия си член и топки в тази напълно регулируема клетка за целомъдрие! С подобен на маншет дизайн, основният пръстен на това устройство побира 4 различни размера. Заключете пръстена на място със системата от плочи с игла в дупка, за да хванете топките му в границите на този пръстен от неръждаема стомана.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Поставете любовника си под ключ с екстремния силиконов блокиращ петел! Закопчайте ключалката, скрийте ключа и се уверете, че партньорът ви държи члена си там, където му е мястото! Тази клетка за целомъдрие от висок клас е направена от нашия безопасен за тялото Elite Silicone без съдържание на фталат и е предназначена за удобно дълготрайно носене. Устройството за целомъдрие е леко, гъвкаво и дишащо, но след като заключването се приложи, обектът ви не може да стане твърд, независимо колко е възбуден!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Това устройство за целомъдрие е много по-усъвършенствана версия на класическото устройство за целомъдрие KTB, което ефективно предотвратява ерекцията. Удобно е, докато пенисът е отпуснат, но "хапе" при възбуда по каквато и да е причина, предотвратявайки всякакви забранени дейности. Шиповете на клетката са тъпи, не причиняват наранявания. Някои следи може да останат няколко дни след продължителна употреба, но е абсолютно безопасно за носене. Освен това има подвижна 7 мм тапа за пениса с отвор за пикане. / Заключваща се тапа за пениса - не може да се отстрани без ключа.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни. Метална ключалка или ключалка за завързване може лесно да затвори клетката.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Този стимулиращ пръстен за носене, управляван от приложение или дистанционно, празнува връзката между сексуалните партньори и подчертава важността на любопитната, изпълнена с приключения интимност. Носете Bond под дрехите си, за да направите всеки момент приятен и го използвайте, за да пренесете любовната си игра на друго ниво.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Вашият палав роб има ли твърде много свобода? След това го дръжте под ключ с тази истинска метална клетка за целомъдрие на лъвове. Заключете го и го принудете да се предаде, като поставите клетката и пръстена върху ствола на пениса. Тук започва играта.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    MEATLOCKER е голяма, здрава екипировка за целомъдрие на Oxballs, обвива члена и сака ви в супер-еластичен гумен PLUS+SILICONE™, това е първото ни устройство за целомъдрие с пълно покритие – и е лесно за поставяне + удобно за дълготрайно носене. Това нещо се разтяга, за да пасне и ви хваща като ръкавица. Има усещането за топъл силикон, здравината и разтегливостта на TPR и вида на двойно пробит член.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    „Ако сте почитател на супер меката клетка на Oxballs, COCKLOCK, ще ви харесат MEAT BALLS…това е изцяло нов начин да поставите боклуците си в режим на блокиране. Вече се предлага @ Mister B. MEAT BALLS ръкохватки зад главата на вашето подуто свиня, докато създава усещане за дърпане на набъбналите ви ядки… усеща се като ръка, увита добре и плътно около вашите боклуци.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Първи пръстен Ø 45 мм и входен отвор на клетката е Ø 35 мм.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Standard Chrome

    Vice Chastity Device е първото и изключително неизбежно устройство за цял живот в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за цялото бъдеще. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпването е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Това устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Следващото ниво в играта на отказ, изцяло новият г-н Стуб от CB-X въвежда нови ограничения, които ще тестват вашите граници и ще ви държат заключени още по-строго. Същото страхотно усещане за сигурност и комфорт е вложено в този малък пакет с всички отличителни белези на нашите награждавани устройства за целомъдрие. Вашият ключодържател ще поеме контрола по нови начини, без да ви дава място за бягство.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Почувствайте върховната сила като ключодържател на най-интимните части на вашия партньор. Изпитайте най-освобождаващите чувства при отваряне на ключалката. Целият контрол е в ръцете на вашия Доминант. Този Mancage е абсолютно задължителен за хора, които обичат извратения BDSM! С този Mancage вие предотвратявате ерекция, като „ограждате“ пениса си - който се натрупва до екстремно освобождаване, когато бъде отстранен. Този Mancage е направен от медицински силикон и се предлага в два размера.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device е първото и единствено неизбежно устройство за целомъдрие в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за целомъдрие. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпванията е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Клетката за пенис Black Chastity brutus от неръждаема стомана от Black Label, изработена от неръждаема стомана, доставя на вас и вашия секс партньор часове удоволствие. Поради леко извитата надолу форма, веднага става ясно, че тук едва ли е възможна ерекция.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lock a Willy

    Въздържанието води до по-високи и по-интензивни нива на възбуда. Lock-a-Willy е направен с намигване към оригиналния пояс на целомъдрието, който се е носил, за да не могат мъжът или жената да правят секс. Когато не можете да правите секс за известно време, натрупвате напрежение и отделянето е още по-интензивно. Коланът на целомъдрието от миналото също е бил използван за предотвратяване на изневяра. Ако мъжът или жената пътуват с колан за целомъдрие, сексът не е възможен.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Това устройство за целомъдрие Modern Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 70 мм.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули