×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Разтягачи на топки

Обекти 65 до 96 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Sport Fucker взе популярните си Ergo Ball Stretchers и ги зареди супер, като ги направи от Pure Liquid Silicone. Този превъзходен материал е приятен и кадифено мек на допир. Еластични, но здрави и издържливи, тези носилки за топки Ergo Balls са много удобни и никога не се прищипват.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher е носилка за топка, устройство за изтезания и страхотно изглеждаща играчка за прегъване в едно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS е уникално оформен супер мек държач за топка/кокеринг, предназначен да се придържа към вашите боклуци на всички правилни места.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Продуктите на Kiotos Steel са изработени от 100% неръждаема стомана, което гарантира най-високото качество на предлаганите днес стоманени продукти.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS е уникално оформен супер мек държач за топка/кокеринг, предназначен да се придържа към вашите боклуци на всички правилни места.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    ъх! Свети в мрака, бъдещето на робството е тук. Проектиран с автентична робска естетика, но с добавената наслада от светещите в тъмното свойства, флуоресцентните зелени детайли ще превърнат всяко събитие в част. С Ох! Свети в мрака, забавлението едва започва, когато светлините изгаснат.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Жадувате ли наистина дразнеща и вероятно дори малко болезнена стимулация? И смеете ли тази метална машина за изцеждане от Rimby? Можете да го използвате върху пениса, тестисите или гърдите. Просто го завийте и регулирайте налягането, докато достигнете своя максимум!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Махай го докато те боли! Бъдете злобни със здраво хващане на топката или дори на петлето с опънача на стоманена топка с тъпи шипове. Бавно завъртете винтовете навътре, докато престанат да се стискат. Това устройство за изтезания е разтегач на топка, но може да обикаля и дупка, така че бъдете креативни с жертвата си и я уведомете кой е шефът. Бъдете особено зли и го заключете с ключа.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Измъчването на петел никога не е било толкова забавно, отколкото със стоманения пръстен с шипове! Стиснете този член все по-здраво и по-здраво с шестте отделни шипа, бавно, докато не можете да издържате повече. Или не можете да го дадете повече - зависи от това в кой край на мъчението сте. Така или иначе, нечий петел е в голяма беда!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxballs обича топките, те са втората ни най-любима част от човек. Ballstretchers са взрив по време на соло JO игра или докато се чукате. Усещането за стискане на чувала ви, тежката тежест на гумения силикон, висящ върху ядките ви, разтягането, дърпането... толкова много добри усещания.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    NEO TALL е висока носилка, предназначена за момчета с повече опит или желаещи да увеличат разтягането си до следващия размер.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Тази тъмна висилка виси от короната, така че можете да добавите тежести към тялото си! Тествайте силата си с 4 различни стоманени тежести, вариращи от 0.8oz (22g) до 2.2oz (62g)! Пръстенът и чашата на държача за топка са изработени от еластичен първокласен силикон без съдържание на фталат. След употреба просто измийте с топла вода и сапун, след което напръскайте с препарат за почистване на играчки, преди да я приберете.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    Balldo Single Spacer Ring е разширение за началния комплект Balldo. Използвайте този мек, гъвкав и разтеглив силиконов пръстен в комбинация с другите 2 пръстена и конуса. Следователно можете да създадете повече стабилност, ако е необходимо. Разбира се, можете да запазите пръстена и като резервен. Пръстенът се почиства лесно след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    AIRBALLS ELECTRO е версия с електро-топка и най-новото допълнение към нашата линия продукти AIR. AIRBALLS ELECTRO е направен от мека, гладка смес plus+SILICONE™, така че е еластичен и елегантен, но достатъчно твърд, за да ви даде това солидно разтягане. AIRBALLSELECTRO има множество дренажни отвори, които правят по-леко износване и служат като държачи за електрически контакти. Ерго-дип дизайнът и мекият материал осигуряват удобно носене. Нашият уникален дизайн на носилка за топки не прилича на никой друг на пазара. Включва два електро контакта 4MM.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    BENT е извита опора за топка, която е подсилена с индустриални оребрени детайли. Изработен е от висококачествен чист платинен силикон, така че е супер еластичен, мек и гладък, идеален за удобно разтягане на топката. Всеки край на BENT е покрит с мек ръб, който притиска топките ви за усещане за разтягане. Уникалният извит дизайн държи топките ви дръпнати надолу и далеч от тялото ви за по-интензивен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Ново от OXBALLS: Екипировка NIGHT EDITION с кадифено силиконово покритие PLUS+silicone™ смес…силен TPR за невероятно разтягане + копринен силикон за гумено еластично топло усещане.

    74,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Тежка и ефектна носилка за скротум (разтягател за топка) или тежест за яйце в луксозен вариант. Завладяващият вид на прикрепената клетка за вашия скротум я прави уникален инструмент.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    AIRBALLS е версия за опъване на топки и най-новото допълнение към нашата линия AIRproducts. AIRBALLS е направен от мека, гладка смес plus+SILICONE™, така че е еластичен и елегантен, но достатъчно твърд, за да ви осигури тази солидна разтегливост. AIRBALLS има множество дренажни отвори, които правят по-леко износване и служат като държачи за електрически контакти. Ерго-дип дизайнът и мекият материал осигуряват удобно носене. Нашият уникален дизайн на носилка за топки не прилича на никой друг на пазара.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Системата ULTRACORE е за наистина големите играчи на топка, които копаят най-голямото разтягане на торбата! Получавате невероятната носилка за топка CORE – тя има външна ребра за супер дълго разтягане: остава по-висока на чувала ви с по-подплатена дръжка в средата за мазно стискане на торбата.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Комбинира два измамни начина за игра с вашата чанта за абонати! Използвайте включения гаечен ключ, за да прикрепите този тежък пръстен към скротума на вашия партньор и прикрепете включените маншети на глезена, за да ги принудите да коленичат, където им е мястото!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp е перфектният инструмент за любителите на BDSM и фетиша, които обичат да се наслаждават на игриво и болезнено сдържане. Това не е нищо друго освен опасна трошачка за тестиси, изработена от издръжлив материал. Можете да персонализирате интензивността на захвата и следователно да регулирате натиска при стягане, за да постигнете максимално вълнение. Това е страхотен инструмент за разширяване на вашите граници, подобряване на вашето еротично изживяване и достигане на нови нива на стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    BULLBALLS е нашата най-стара и най-продавана силиконова носилка за топки. Изработен е от висококачествен чист платинен силикон, така че е супер мек и мек за удобно разтягане. Елегантният индустриален дизайн е прост, но избутва топките ви надолу и далеч от тялото ви за по-интензивен оргазъм. BULLBALLS е проектиран с мисъл за комфорта, а мекият материал захваща и притиска чувала ви като втора кожа.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Най-дългата разтегателна SQUEEZE - STYLE по-голяма носилка за топки, GYROBALLS super - носилка от hünkyjunk.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    NEO ANGLE е къса носилка за топка с ъглова "устна", която е проектирана да избутва чувала ви нагоре и навън.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    he OXBALLS hünkyjunk Fractal Tactile Ball Stretcher in Clear Ice е направен от най-гладката гумено-мека разтеглива смес Plus+SILICONE, която е проектирана за по-дълга игра с разтеглива топка.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    Sport Fucker взе популярните си Ergo Ball Stretchers и ги зареди супер, като ги направи от Pure Liquid Silicone. Този превъзходен материал е приятен и кадифено мек на допир. Еластични, но здрави и издръжливи, тези носилки за топки Ergo Balls са много удобни и никога не се прищипват.

    116,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    Balldo Single Spacer Ring е разширение за началния комплект Balldo. Използвайте този мек, гъвкав и разтеглив силиконов пръстен в комбинация с другите 2 пръстена и конуса. Следователно можете да създадете повече стабилност, ако е необходимо. Разбира се, можете да запазите пръстена и като резервен. Пръстенът се почиства лесно след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    NEO SHORT е къса носилка, която е страхотна за момчета, които са нови за разтягане на топка или за подреждане с друга носилка за топка.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    AIRBALLS е версия за опъване на топки и най-новото допълнение към нашата линия AIRproducts. AIRBALLS е направен от мека, гладка смес plus+SILICONE™, така че е еластичен и елегантен, но достатъчно твърд, за да ви осигури тази солидна разтегливост. AIRBALLS има множество дренажни отвори, които правят по-леко износване и служат като държачи за електрически контакти. Ерго-дип дизайнът и мекият материал осигуряват удобно носене. Нашият уникален дизайн на носилка за топки не прилича на никой друг на пазара.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    GYROBALLS е мека, разтеглива, пухкава външна носилка за топки - пясъчен часовник - извита с осем супер - разтегливи ребра за максимално разтягане в по-висока носилка за топки - ребрата поддържат стискането надолу, така че да се чувствате като дърпане на дължината на вашия чувал.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 4in1 Pleasure Toy Skin

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Red Ice

    Системата ULTRACORE е за наистина големите играчи на топка, които копаят най-голямото разтягане на торбата! Получавате невероятната носилка за топка CORE – тя има външни ребра за супер дълго разтягане: остава по-висока на чувала ви с по-подплатена дръжка в средата за мазно стискане на торбата.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули