×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

CBT (изтезание с пенис и топки)

Обекти 97 до 128 от общо 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Изключително гладкият силиконов усукан модел от медицински клас без фталат има гладък заострен връх за лесно поставяне, докато къдриците дават допълнителна стимулация на уретрата. Заобленото копче позволява безопасно и лесно изваждане.

    82,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Точкова вибрация директно към главата на пениса!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Този комплект силиконови пръстени за главичката на пениса от Kiotos X е идеален, ако искате да изпитате удоволствието от силиконов пръстен за главичката на пениса. Специално проектиран комплект пръстени за главичката за върха на вашия пенис. Този комплект съдържа 4 силиконови пръстена за главичка, започващи с 24 mm, след това 28 mm, след това 30 mm и накрая с 33 mm вътрешен диаметър.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Glans Ring Black

    Отворен пръстен от неръждаема стомана с 2 бижута топки, подходящ както за обрязан, така и за необрязан пенис. Тънкият пръстен е поставен директно на ръба на главичката.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Уморени ли сте от всички обикновени играчки и готови ли сте за ново предизвикателство? Тогава може би този щепсел за пенис е правилният избор за вас. Запушалката на пениса се поставя в уретрата и подчертава главичката и долната част на уретрата.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Тествайте границите си с уникална носилка за топка и две тежести от 8 унции! Започнете с управляемо издърпване, като плъзнете U частта на носилката върху скротума си над топките. Насладете се на издърпването на тежката неръждаема стомана, тъй като гравитацията взима жертви! Две съединителни вериги висят с удобни куки за добавяне на всяка от претеглените топки... или може би дори повече! Колко можете да понесете? Играйте сами или с вашия господар или господарка! Издръжливият материал е непорест, което го прави лесен за дезинфекция след всяка употреба.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fucktools Cock Nails

    Изработени от гладък висококачествен силикон, Mister B Fucktools Cock Nails са най-новото допълнение към кутията с инструменти на Mister B Fucktools.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14 x уретрална стимулация и разтягане!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Насладете се на изживяването на изключително дълга твърда уретрална тапа с тази твърда тапа за пенис от неръждаема стомана с шарка с големи перли. Стоманеният тап за пенис е гладко полиран и лесен за поставяне за още по-интензивен оргазъм, опитайте се да влезете възможно най-дълбоко благодарение на голямата дръжка, която може да се постави. Стоманата Kiotos е изработена от 100% неръждаема стомана и гладко полирана.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    За опитния любител на звука, който иска да прокара границите още по-далеч, Brutus излезе с вибриращ звуков инструмент, The Trembler. Укрепвайки усещанията от звука чрез добавяне на вибрираща функция, Trembler ще ви накара да почувствате всяка вибрация надолу по уретрата и извън нея. Готови ли сте за най-доброто звуково изживяване, като добавите малко вибрации?

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    За най-интензивна игра с трошене на топки вземете този акрилен кран и трошачка на топки.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    His Ringness The Earl е пръстен за петел Mystim, изработен от 100% хирургическа неръждаема стомана, и той не е просто еротична бижу: той също може да ви помогне да имате по-дълъг и по-интензивен секс.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Това Ultimate устройство за изтезание с топка е разтегач и трошачка на топка, всичко в едно със специална функция за изтезание, шипове.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Вашият палав роб има ли твърде много свобода? След това го дръжте под ключ с тази истинска метална змийска клетка за целомъдрие. Заключете го и го принудете да се предаде, като поставите клетката и пръстена върху ствола на пениса. Тук започва играта. С неговата мъжественост, заключена в метална крепост, той няма да може да постигне пълна ерекция, неговото удовлетворение и стимулация са ограничени, докато вие го задържате доброволно. Да живее господството! Пръстенът е 45 мм, а входът е 32 мм за пениса.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Не позволявайте на вашия подводник да се измъкне в следващата ви сцена на робство с този дървен генитален затворнически хомут. Гладкото черно дърво се увива около гениталиите ви, докато закопчавате китките му за ярема.

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Вибрации за дразнене на топките, доставяни от тази вибрираща закачка за скротум Mr Pleasure, за максимално удоволствие! Вибриращият тийзър за скротум е изработен от мек силикон и има удобна каишка за член. Просто натиснете бутона на едноскоростния вибриращ куршум и се насладете на вълнуващите усещания от вибрации, дразнещи топките ви.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Представяме ви SEVANDA Golden Metal Urethral Chastity Cock Cage, първокласен BDSM аксесоар, предназначен за тези, които търсят най-добрия контрол и сдържаност. Изработена с прецизност и елегантност от SEVANDA, надеждно име в света на играчките за възрастни, тази клетка за петел е олицетворение на лукса и удоволствието.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Гащи за целомъдрие от естествена кожа на седло с 2 катинара и подвижна запушалка отвътре (3,5 х 12 см.) Коланът има отвор за поставяне на пениса. Тези слипове са регулируеми от двете страни на 7 позиции от 78 до 115 см.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Разтегнете топките си с ръб.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт. Търсите удоволствие и контрол? Опънете този чувал с мека, но здрава и гъвкава носилка за телешки топки. Удължете скротума си, докато усещате топките си дръпнати по време на игра с партньор или соло игра. Налични са множество диаметри и дължини – разгледайте всички! За по-екстремна игра, подредете две носилки за говежди топки заедно! Изработен от безопасен за тялото TPE без фталат.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за цялотохъдрие Lockdown прави невъзможно за това, което нося, да получи ерекция. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра. Отворът отпред позволява на носещия да уринира, без да маха клетката.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Разтваря топките ви и ги избутва напред, правейки ги да изглеждат по-големи и изпъкнали. Каишката около пениса ви осигурява по-дълга и по-твърда ерекция, така че можете да се наслаждавате още повече на интимните моменти с партньора си. Диаметърът на пръстена на петела е 4,5 см, а диаметърът на пръстена на топката варира от 2-3 см.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Мъжкото устройство за целомъдрие CB-6000 - хромирано покритие е нов иновативен дизайн, предлагащ най-голям комфорт и сигурност. Устройството за мъжко целомъдрие CB-6000 предлага най-голям комфорт и сигурност. T

    599 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Изцедете малко време за малко CBT и обещаваме, че няма да останете разочаровани!

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Не е твърде тежка и не е твърде лека, ако никога не сте изпитвали секс, докато носите носилка за топка, това е перфектната играчка за тестване на водите. Супер еластична носилка за топка пасва на скротуми с различни форми и размери.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Това дълго извито устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 60 до 80 mm.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Как бихте искали да го заключите здраво и сигурно, буквално? Тази клетка за целомъдрие от неръждаема стомана ще накара да изглежда, че принадлежи на вас!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Jestli potřebujete vyzkoušet něco nového, tato hračka je idealním řešením. Ако запушите пениса, ако ще стимулирате силната си тръба да се насладите, ще се насладите на нежния си цитлив и доконален оргазъм. Navíc je dutý, takže jím pohodlně projde sperma. Snadno se s ním manipuluje, můžete jen zahřát či ochladit v teplé nebo naopak ve studené vodě a okusit tak ještě daljší rozmanitější prožitky.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Двоен пръстен за пенис, изработен от висококачествена кожа и гума, който ви позволява да забавите еякулацията, да задържите еректиралия си член много по-дълго и да удължите времето на половия акт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули