×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

CBT (изтезание с пенис и топки) сребро

Обекти 33 до 64 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Cock Cage Snake

    Вашият палав роб има ли твърде много свобода? След това го дръжте под ключ с тази истинска метална змийска клетка за целомъдрие. Заключете го и го принудете да се предаде, като поставите клетката и пръстена върху ствола на пениса. Тук започва играта. С неговата мъжественост, заключена в метална крепост, той няма да може да постигне пълна ерекция, неговото удовлетворение и стимулация са ограничени, докато вие го задържате доброволно. Да живее господството! Пръстенът е 45 мм, а входът е 32 мм за пениса.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Това Ultimate устройство за изтезание с топка е разтегач и трошачка на топка, всичко в едно със специална функция за изтезание, шипове.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    His Ringness The Earl е пръстен за петел Mystim, изработен от 100% хирургическа неръждаема стомана, и той не е просто еротична бижу: той също може да ви помогне да имате по-дълъг и по-интензивен секс.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Разтегнете топките си с ръб.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Как бихте искали да го заключите здраво и сигурно, буквално? Тази клетка за целомъдрие от неръждаема стомана ще накара да изглежда, че принадлежи на вас!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Мъжкото устройство за целомъдрие CB-6000 - хромирано покритие е нов иновативен дизайн, предлагащ най-голям комфорт и сигурност. Устройството за мъжко целомъдрие CB-6000 предлага най-голям комфорт и сигурност. T

    599 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Изработена от здрава неръждаема стомана, тази носилка с топка в стил парашут се затваря с мощен магнит около вашия скротум. Изпитайте 8,6 унции, които дърпат надолу чувствителните ви топки, докато мастурбирате, правите секс или се дразните и измъчвате от партньора си. Гравитацията ще вземе своето, създавайки дърпащото усещане, за което жадувате, и усилвайки всяко сексуално изживяване.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Jestli potřebujete vyzkoušet něco nového, tato hračka je idealním řešením. Ако запушите пениса, ако ще стимулирате силната си тръба да се насладите, ще се насладите на нежния си цитлив и доконален оргазъм. Navíc je dutý, takže jím pohodlně projde sperma. Snadno se s ním manipuluje, můžete jen zahřát či ochladit v teplé nebo naopak ve studené vodě a okusit tak ještě daljší rozmanitější prožitky.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Удивителната тапа за пенис от неръждаема стомана е оформена като кука за захващане, вдъхновена от известен супергерой в черно! Веднъж поставен, той не само се чувства и изглежда страхотно, но вашият партньор ще изпита допълнително удоволствие, когато вкара пениса ви вътре с тази невероятна поставена тапа!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Заключете този безполезен пишка и не го изпускайте! Капанът за петли Steel Teardrop Cock Trap е злобен инструмент за заключване на члена ви. Умело е наречен капан за петли, защото не го пуска навън. Дори и да не е заключено, поради дългата повтаряща се капкообразна звукова пръчка, която минава през центъра и в уретрата ви, не можете да излезете от него. Заключете го с ключа и изобщо не го изпускайте, ако смеете.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Затворете мъжкия си член и топки в тази напълно регулируема клетка за целомъдрие! С подобен на маншет дизайн, основният пръстен на това устройство побира 4 различни размера. Заключете пръстена на място със системата от плочи с игла в дупка, за да хванете топките му в границите на този пръстен от неръждаема стомана.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Това дълго извито устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 60 до 80 mm.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Насладете се още повече с този стик за пенис от неръждаема стомана и направете своя оргазъм още по-интензивен и пръскащ. Стоманеният тап за пенис е гладко полиран и лесен за поставяне за равномерен интензивен оргазъм.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Тази клетка за целомъдрие от kiotos е направена от неръждаема стомана, без хромирано и никелово покритие, само ръчно полирана. С поставянето на пениса в клетката се получава диаметър 35 мм. Огънатият пръстен от 45 мм трябва първо да се постави върху топките и след това лесно да се прикрепи към клетката с магнитен ключ.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Насладете се на изживяването на изключително дълга твърда щепсела Trainer с тази твърда тапа за пенис от неръждаема стомана с плавен модел стъпка по стъпка.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Това е много ефективно устройство за целомъдрие: поставете го около ствола на пениса и по време на ерекция точките ще се впият в най-чувствителната плът. Като пръстен за петел с шипове: поставете го в основата на петела и топките и го заключете с катинар. Като брутално устройство за разтягане на топка: увийте го около скротума. Методът на мъчение зависи от вас! Пръстенът има два реда зъби от неръждаема стомана с дължина 0,25 инча. Това не са самозаключващи се пръстени, тъй като ще ви е необходим малък катинар, за да го закрепите.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Заключващата се опора за топка с пръстен за топка от Rebel се поставя и след това се заключва здраво с включения шестостен ключ. За още по-вълнуващи усещания може да се охлади (в хладилник) или затопли (в гореща вода).

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Mister B Hardware Sounds Devil е екстремно заострен разширител за опитен играч.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Дръжте члена си в капан под ключ с тази истинска стоманена клетка за целомъдрие. Това модерно устройство за целомъдрие е изработено от неръждаема стомана. Затворете члена си в това прекрасно футуристично устройство. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 65 mm.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Този комплект за уретрален звук е много подходящ за игра на уретрата. Звуците от неръждаема стомана преминават лесно и плавно в разтягането на уретрата ще ви доставят голямо удоволствие. Открийте интензивните удоволствия от играта с уретра! Уретрата има най-високата концентрация на нервни окончания в цялото ви тяло.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Вибриращите уретрални звуци на Mister B са чудесен начин да пренесете звучащата си игра на следващото ниво. Тази изключително дълга, вибрираща пръчка е идеална за тези, които се нуждаят от този допълнителен тласък. Той има 7 мм диаметър в най-дебелата си част, така че не е за начинаещи, но е чудесен за всеки, който вече харесва звука с метални пръчици. Ще бъде силно и интензивно и със сигурност ще бъде подходящ момент за извратен звук. Идеален за потребители, които жадуват за интензивност.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Насладете се на изживяването на леко извитата тапа за душ на пениса с тази куха тапа за пенис от неръждаема стомана с модел на перли и направете оргазма си още по-интензивен.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Вашият палав роб има ли твърде много свобода? След това го дръжте под ключ с тази истинска метална клетка за целомъдрие на лъвове. Заключете го и го принудете да се предаде, като поставите клетката и пръстена върху ствола на пениса. Тук започва играта.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Бъди лош. Бъдете наистина зли и го прецакайте, докато не боли! Хванете здраво чувала с топката или дори дръжката на стоманената топка с остри шипове и почувствайте това здраво сцепление с остри шипове върху кожата си. Бавно завъртете винтовете навътре, докато престанат да се стискат. Това устройство за изтезания е разтегач на топка, но може да обикаля и ствол на петел, така че бъдете креативни. Бъдете особено зли и го заключете с ключа.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Това екстремно тегло на топка от стомана kiotos е истинско произведение на изкуството. Теглото на плешивото е 649 грама, можете ли да се справите? Можете да направите тежестта на топката още по-тежка, като окачите още повече тежест върху пръстена. Благодарение на дебелия пръстен от 39 мм, тази тежест ще виси добре на топките ви и може да бъде закрепена с шестостенни гаечни ключове. Ръчно полирана стомана, не никелирана или хромирана. Осмелявате ли се да направите това?

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune Soaker Piss Plug

    Най-доброто допълнение за всеки, който се интересува от водни спортове. Спринклерната тапа за пениса, изработена от неръждаема стомана. Нека душовете започнат. Ще оставим употребите и възможностите на вашето въображение.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Това устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Заключващата се опора за топка с пръстен за топка от Rebel се поставя и след това се заключва здраво с включване на шестостен ключ. За още по-вълнуващи усещания може да се охлади (в хладилник) или затопли (в гореща вода).

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Насладете се още повече с този стик за пенис от неръждаема стомана и направете своя оргазъм още по-интензивен и пръскащ. Стоманеният кран за пенис е гладко полиран и лесен за поставяне за равномерен интензивен оргазъм.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Тази клетка за целомъдрие е изработена от неръждаема стомана, без хромирано и никелирано покритие, само ръчно полирана. Това е истинската бдсм работа за напреднали роби. С поставянето на пениса в клетката се получава диаметър 35 мм. Белезникът, който е прикрепен към него, може да се регулира от 50 мм до 70 мм. Винтовете с доста тъпи върхове могат да се завинтват, когато пенисът като цяло стърчи. Не смейте да получите кокал

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Това е наистина ефективна трошачка за топки с индустриален вид. Работи много просто: всяко завъртане на винта го затяга още малко. След като е стегнат, пръстенът в края на винта може да се използва за окачване на тежести за още повече CBT вълнение.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe е първокласен вибратор, създаден за тези, които се нуждаят от този допълнителен тласък. Той е силен, интензивен и достига толкова дълбоко, колкото е необходимо. Тази играчка е предназначена за най-взискателните потребители и може да достигне до всички правилни точки и да осигури интензивна стимулация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули