×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Анални играчки простатата анален

Обекти 65 до 96 от общо 194

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Поглезете се с този удобен извит масажор за простата. Това е идеалната играчка за начинаещ, който иска да експериментира с анала. Този масажор е изработен от пластмаса в комбинация с мек силикон. Извитите части гарантират, че вашият перинеум е масажиран. Здравата дръжка позволява лесна употреба. Предлага се в цветове черно и сиво!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme не е за хора със слаби сърца!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Искате да стимулирате p-точката си, но искате нещо различно от пръста си? Масажорите за простата създават невероятна възбуда в дупето ви.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Този анален вибратор и стимулатор на G-точката/клитора се използват както от жени, така и от мъже. Мъжете могат да използват вибратора анално за стимулиране на простатата. Жените могат да използват Jamba по два начина: като стимулатор на G-точката и клитора, като използват вибратора вагинално или като анален вибратор.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Базиран на световноизвестния Rude-Boy, но този път с добавено контуриране, за да ви даде експлозивно удоволствие, което ще ви накара да искате още и още.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Набийте ракета в задника си и изчакайте експлозията! Разширете удоволствието си с тази надуваема и вибрираща анална играчка, различна от никоя друга. Тази копринено гладка силиконова тапа нежно ще се издуе във вас за невероятно усещане за пълнота.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Този P-Strap Milker е тапата за простата, която прави всичко - предназначена да подобри ерекцията със своя плътно прилепнал член и каишка за топка, да стимулира вашето петно с интензивни вибрации и да издои простатата ви с извратено масажиращо перло!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Знаете ли, че аналната област има толкова висока концентрация на нервни окончания, че дори и най-малката тапа може да се почувства невероятно? Масажиращият щепсел Bfilled Basic Plus е проектиран с тази мисъл.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    За интензивно задкулисно удоволствие!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ако някога сте участвали в малко/много игра на задника или може би сте се подхлъзнали на вибриращ пръстен за петел в даден момент, вероятно ще се съгласите, че и двете неща могат да бъдат доста наелектризиращи, що се отнася до усещането. Добавете обаче малко истинско електричество и изкуството на аналната стимулация и вибриращото свиване преминава от метафорично цвъртящо до буквално шокиращо - по много добър начин! Комбинирайки класическа вибрация с изтръпване, почукване и удари на вълнуващо електричество, Ouch! E-Stim вибрираща тапа за дупе с пръстен дава на вас или на вас и вашия партньор не една, а две уникални възможности за усещане без ръце.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Този първокласен масажор за простата използва иновативна технология и висококачествени материали, за да ви даде задното блаженство, за което жадувате. Изпитайте мощна вибрация в ануса и срещу перинеума с 3 скорости и 4 функции, с които да играете.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim е въртящ се масажор за простата и перинеум, идеален за начинаещи в масажа на простатата или за тези, които искат нещо малко по-малко. Използвайки същата технология като останалата част от световно известната гама revo, revo slim ще осигури интензивно, целенасочено стимулиране на простатата и перинеума. Slim има допълнителни опции за многопосочно въртене на вала, както и водоустойчивост за лесно почистване.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label The Rainbow Curvy Stainless Steel Double Ended G-Spot Dildo

    Заострен вибратор от неръждаема стомана за стабилна стимулация

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Винаги сте искали да ритнете задника си? Не търсете повече, защото този страхотен масажор за простата с двоен двигател е всичко, от което се нуждаете! Бутоните ви позволяват да регулирате 10-степенната вибрация, 5-степенната в електро-режим, както и 2-те леки електрошокови зони за допълнителна стимулация.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Yale Purple

    С приятна форма и еластична, гладка силиконова външност, тази нова анална тапа е идеална за начинаещи в аналната игра или за ветерани, които имат опит в аналната игра. Ергономичният дизайн я прави лесна за боравене и играчката може да се постави безпроблемно в ануса. Той е водоустойчив, следователно лесен за почистване. 12-те мощни вибрационни настройки на това бебе са предназначени за едно вълнуващо пътуване до върховното анално удоволствие.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Този черен анален вибратор от колекцията EasyToys предлага фантастична стимулация на простатата.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Поглезете простатата си както с вибрация, така и с усещане за галене. 7x P-Stroke може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Prostate Massager

    Оставете този стимулатор да се завърти в ануса ви, да си поиграе с простатата и да ви покаже рая, наречен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Смеем да не дойдете грандиозно с LOKI Wave™ 2, ново поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е сбъдната мечта за онези, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да отключите нови тайни на оргазма, като използвате повече настройки за удоволствие за несравнима игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Стимулира простатата, ануса и перинеума едновременно!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Отворете нови врати с безжичния щепсел за дистанционно масажиране Bfilled Classic Unleashed. Внимателно проектиран със заострен връх, който е идеален за начинаещи и ненатрапчива основа.

    107,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Най-новото поколение стимулатори на простатата, които предлагат възможност за изследване в допълнение към ефективното разширяване на собствената сексуалност. X2 осигурява перфектния баланс между стимулация на простатата, ануса и перинеума.

    249 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe е уникална, напълно гъвкава, многофункционална мъжка каишка и анален стимулатор, който може да бъде оформен за перфектно прилепване към тялото. Експертно изработен с абсолютно внимание към детайла The-Vibe ще гарантира, че вие и вашият партньор ще се насладите на споделено удоволствие. Тънкият вмъкващ се анален ствол е проектиран да побере партньора ви до него и да подобри играта ви и на двамата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 194

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули