×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масаж на простата

Обекти 65 до 96 от общо 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Ace е луксозна запушалка за тези, които искат повече от своите продукти за удоволствие. Изработена от копринено мек силикон, тя е оформена за комфорт с ръбове по тялото за допълнителна стимулация.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но ще направите най-добре да я приемете като вълнуващо пътешествие с този стимулатор на простатата и перинеума! Има приятна форма за удобно насочване на P-точката и текстуриран участък на външната част на ръката, за да дразни перинеума. Функциите му се избират удобно чрез дистанционното управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Отключете тайните удоволствия от играта на простатата с този комплект, който преминава от начинаещи към напреднали с всеки стимулиращ етап между тях.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy е изключително умен стимулатор с двойна P-точка, който е толкова лесен за използване. Средната обиколка на Rude-Boy гарантира, че получавате стегната и стегната стимулация заедно с масаж на перинеума.

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Искате ли да откриете оргазмичния потенциал на вашата простата? Този стимулатор от масивна пластмаса е с ергономична форма за прецизно поставяне на простата и едновременно с това рамо за стимулиране на брадата. Освен това ще оцените лесното боравене и достъпната цена.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playhouse Fine Stimulation Plug S Silver

    Секс играчките от неръждаема стомана са задължителни за любимите на секс играчки!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote е усъвършенстван дистанционно управляван масажор за простатата с 20% повече мощност и два мотора в основата и висока за стимулация на перинеума и простатата. Неговият характерен шведски дизайн идеално пасва на всички анатомии, докато по-широката гама от настройките на вибрациите осигурява повече място за игра за интимно изследване.

    569 лв.

    439 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Най-новото попълнение към семейството на Revo се възползва от пръстен с двоен петел, за да ви държи по-здраво и по-дълго!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Когато искате да издигнете аналната си игра на следващото ниво, Anal Fantasy® Elite Collection е най-добрият избор за висококачествена анална възбуда и игра на простатата. Изработена от нашия ултра-хигиеничен Elite Silicone™, колекцията Elite е безопасна за тялото, без фталат, без латекс и е създадена да играе силно. Използвайки най-новата USB акумулаторна технология, щепселите и сондите от Elite Collection са ергономично проектирани за максимален комфорт и гарантирано удовлетворение. Идеална за всеки пол, унисекс колекцията е пълна с умопомрачителни функции, които предлагат невероятна тръпка и експлозивни резултати!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Тази красива нова анална играчка ще накара тази плячка да потрепери с натискането на един бутон! Оставете удоволствието да поеме контрола с този лесен за използване дистанционно управляван, акумулаторен вибратор за простата! Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    P-Spot Wave е революционен масажор за простата, който съчетава функциите на отопление, мърдане и вибрация. Това, което го отличава, е неговата усъвършенствана технология за нагряване, осигуряваща интелигентна и комфортна топлина в задната област без никакво усещане за чуждо тяло.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Аналния вибратор Ass-Gasm Pro P-Spot Milker от Anal Fantasy Elite Collection има стимулатор за перинеума и пръстен за член. Елегантният извит връх на вибратора също има интензивни кимащи движения, които не само карат простатата да пулсира – кимащите движения се прехвърлят и към набраздения стимулатор на перинеума и пръстена на петела за допълнително, вълнуващо триене.

    239 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Blue

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision XPANDER X4+ Large

    Най-новото поколение стимулатори на простатата, които предлагат възможност за изследване в допълнение към ефективно разширяване на собствената сексуалност. X2 осигурява перфектен баланс между стимулацията на простатата, ануса и перинеума.

    289 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Aneros Helix Syn Trident

    През 2012 г. Aneros представи Helix Syn. Отличаващ се с перфектната комбинация от отзивчивост и фокусирана стимулация, съчетани с комфорта и елегантността на силикона, Helix Syn се превърна в най-популярния мъжки масажор за G точки без ръце в света. Днес ние с гордост представяме Helix Syn Trident, синтезът на най-новите ни иновации от серия Trident с нашия най-пищен кадифен силикон досега.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Проектиран да покрие всички основи с дизайна на четирите точки на удоволствие, Simul8 осигурява насочена стимулация на простатата заедно с вибрации на перинеума и пръстени за петел/топка. Само сериозни оргазми!

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Този анален вибратор и стимулатор на G-точката/клитора се използват както от жени, така и от мъже. Мъжете могат да използват вибратора анално за стимулиране на простатата. Жените могат да използват Jamba по два начина: като стимулатор на G-точката и клитора, като използват вибратора вагинално или като анален вибратор.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Black

    Подгответе се за сензационна анална стимулация с HUGO™ 2 свързан с приложение масажор за простата с два мощни двигателя. HUGO™ 2 е идеален за тези, които искат да подобрят своята соло или двойка игра, тъй като позволява пълно отдаване без ръце на грандиозните вибрации. Той притежава повече мощност с удължен живот на батерията за неограничен достъп до простатни оргазми и е съвместим с приложението LELO, където можете да отключите допълнителни режими.

    469 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Удвоете блаженството на дупето с анален аксесоар, който бръмчи и се върти. 7x P-Gyro може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка. Междувременно върхът ще се върти в кръгове във вас, въртейки се срещу любимата ви точка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Поглезете се с този удобен извит масажор за простата. Това е идеалната играчка за начинаещ, който иска да експериментира с анала. Този масажор е изработен от пластмаса в комбинация с мек силикон. Извитите части гарантират, че вашият перинеум е масажиран. Здравата дръжка позволява лесна употреба. Предлага се в цветове черно и сиво!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    С подобна на лопата форма, този най-съвременен задник е заострен за лесен старт, но бързо се увеличава в обиколката. Подгответе се за дълбоки, мощни усещания! Вътрешната тежест вътре в този щепсел използва кинетична технология, за да създаде ултра-мощно туптящо движение.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Извикайте по-интензивен оргазъм от себе си с високотехнологичен масажор за P-точка. Този мощен анален инструмент не само вибрира, но стволът също се върти, за да осигури дразнеща стимулация на вашата простата. Двойните мотори ви позволяват да изпитате удоволствието отвътре и отвън, с дръжка, която бръмчи срещу перинеума ви.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Насладете се на всяка подутина в дупката си, но си представете усещането, когато една от тях започне да гали простатата ви! 7x P-Milker може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и пулсират във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Искате да стимулирате p-точката си, но искате нещо различно от пръста си? Масажорите за простата създават невероятна възбуда в дупето ви.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Създаден да шокира вашата система, този вибриращ E-Stim масажор за простата е върхът на интензивното мъжко удоволствие - отдайте се на наелектризиращия свят на електроиграта с играчка, която я прави лесна за поставяне и наслаждаване, без захранващи кутии или системи за свързване задължително! Оформен за прецизна стимулация на простатата и вибрации на перинеума на цялото тяло, за да доведе оргазма ви до умопомрачителни нива - отличен за самостоятелна употреба или с партньор.

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Ще се доверите на Thrust, след като изпитате силата на тази вибрираща и изтласкваща тапа. Изработен от гладък като кадифе силикон, този щепсел с дискретен размер осигурява нежна пълнота, докато изживявате разнообразието от 10 скорости и ритми. Изследвайте играта със свободни ръце с елегантно опростеното дистанционно. Свобода за игра!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Е-стимулация и вибрация – в една класна играчка!

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme не е за хора със слаби сърца!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Ние в Tardenoche знаем, че аналната стимулация е част от сексуалността, която обичаме да изпитваме, затова донесохме Ampex, уникален и несравним простатен стимулатор.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули