×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масаж на простата за жени

Обекти 33 до 51 от общо 51

  1. 1
  2. 2
  • You2Toys Prostate Massager

    Оставете този стимулатор да се завърти в ануса ви, да си поиграе с простатата и да ви покаже рая, наречен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ергономично оформеният анален вибратор Hyper-Pulse P-Spot Massager от Anal Fantasy Elite Collection е страхотен, защото лесно намира, достига и стимулира простатата по интензивен начин. На върха има мека силиконова мембрана, която удря директно върху P-точката, за да може да я масажира с допълнителни пулсиращи импулси.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Ако предпочитате анална стимулация, няма как да сбъркате с тази играчка с ергономичен дизайн! Оборудван с 10-скоростен USB акумулаторен режим на вибрация, GERON винаги ще бъде там за вашето най-голямо удоволствие! Гладкият 100% чист силикон и ABS гарантират, заедно с достатъчно смазване, за плавно влизане и излизане, всеки път, когато GERON е на повикване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Aneros Trident Helix

    Helix Trident е от нашата новоиздадена серия Trident, базирана на легендарната форма Helix, която беше използвана за Helix Classic и нашия най-продаван Helix Syn. Това е нещо красиво, с агресивно наклонена глава, нови тризъбци "W" рамена и контурно тяло, което е страхотно за начинаещи и напреднали потребители.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Анален стимулатор с въртящо се тяло и вибрираща глава, с 12 вибрационни функции и 3 ротационни функции от Pretty Love.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Мощен анален щепсел с дистанционно управление.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Сондата Eclipse е чувствена силиконова сонда, създадена, за да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Докато ергономичният дизайн и плюшеният силикон ви позволяват да играете с лекота, въртящият се връх и 12 мощни функции на вибрация доставят разтърсващо удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Разгледайте простатния масажор Mustang, самостоятелно или заедно с вашия партньор. Простатата е мъжката версия на G-точката и нейното стимулиране има множество сексуални ползи. Прилагането на натиск върху простатата укрепва и удължава ерекцията на пениса и дори може да създаде умопомрачителен оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Гамата G-Play [+] е наистина гъвкава за различни приложения. Предлага се в три размера поотделно или като комплект "Трио". Всеки размер разполага с 6 различни вибриращи функции, бавен, среден, бърз, бавен пулс, бърз пулс и ескалиращ. G-Play [+] е изработен от висококачествен силикон и има подвижен мотор. Това прави почистването супер лесно или ако искате да използвате ръкава като невибриращ пръст, можете! G-Play [+] също е водоустойчив и презареждаем.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Twist за 4 начина за игра! Nexus Revo Twist е взаимозаменяема въртяща се и вибрираща секс играчка, която може да се използва по 4 различни начина. От единия край има 6-степенна вибрираща задница, а от другата е 2-скоростен въртящ се вал. Поставете в двете посоки за едновременна стимулация на ануса и перинеума.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Тази тласкаща сонда със сигурност ще ви удовлетвори със своя силен мотор и 3 скорости. Стволът е оформен идеално за игра на точки G или P, а дръжката прави управлението лесно за използване с партньор или самостоятелно. Той е акумулаторен и водоустойчив/потопяем, което прави Thrust продукт с най-високо качество.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Гмурнете се дълбоко в неизследвани територии на удоволствието с тренировъчния комплект Admiral. Този вълнуващ анален тренировъчен комплект включва комплект от 2 ергономично извити анални тапи с пръстен за лесно издърпване и твърдо, гъвкаво усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Inflatable P-Spot Massager Black

    Надуваемият P-Spot масажор Anal Fantasy® Elite предлага чувствено усещане за ситост с напълно свободни ръце дизайн за носене. Докато топката с помпа в медицински стил ви позволява да напълните надуваемия тап до перфектния размер, който предпочитате, подвижният маркуч ви позволява да се наслаждавате на масажора без никакви тромави приставки. С многоскоростно дистанционно управление, което предлага мощни вибрации, възможностите за удоволствие са безкрайни!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    Неналичен

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Искате ли да се забавлявате максимално? Опитайте тройна стимулация с тази удобна играчка от марката Paloqueth. Средната част се плъзга във влагалището, където ще стимулира g-точката с вибрации, докато закачалката, образувана от топчетата, ще радва ануса. След това третата част ще се погрижи за клитора и няма да имате друг избор, освен да се поддадете на интензивни оргазми.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Гъвкава двойна втулка за пръсти, която включва вмъкващ виброкуршум. Дългият пръст има стимулиращи точки върху чудесно извития, удължен връх. Върхът може да достигне G-точката или P-точката. По-късият пръст има изпъкнал връх. С мека на допир текстура, която се усеща наистина приятно на кожата.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Когато искате да издигнете аналната си игра на следващото ниво, колекцията Anal Fantasy Elite е най-добрият избор за анална възбуда от висок клас и игра на простатата. Изработена от нашия ултра-хигиеничен силикон Elite, колекцията Elite е направена да играе силно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G-точка до P-точка и всичко между тях. Tilt е универсален вибриращ щепсел, предназначен за вагинално и анално удоволствие, с уникално изваяно външно рамо за едновременна клиторна или перинеална стимулация. Оформен за удобство и носене, той е перфектен за частно или публично заплащане, самостоятелно или с партньор. С дълбоки, тътнещи вибрации и успокояваща затопляща функция, Tilt е подходящ за пола щепсел, който предлага приятно изживяване при анална игра за всички нива на опит.

    629 лв.

    389 лв.

    Неналичен

  • Lux Active LX3 Vibrating Anal Trainer Black

    Продукт, който е специално проектиран за стимулация на перинеума, LX3 е анатомично изваян за нуждите на вашето тяло, със стратегически разположени извивки и извивки за подобряване на аналното удоволствие. Вземете нещата една крачка напред с опцията за независими или дистанционно управлявани вибрации, които да ви изпратят на ръба.

    259 лв.

    94,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 51 от общо 51

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули