×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи за жени

Обекти 65 до 96 от общо 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera е пулсираща играчка за тези, които търсят алтернатива на вибрациите. Усещането е по-меко и се усеща повече като „том-том-том“, отколкото като „бррррррр“.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Roll Play Small Black

    ROLL PLAY МАЛКА ЧЕРНА

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Brave е вибрираща анална тапа и разполага с мощен мотор със 7 различни режима на вибрации и 3 скорости на вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Plug Black

    Вътрешната тежест на Vibra Plug се търкаля с движението ви, за да стимулира мускулите и да добави усещане! Ultrasilk ™ Silicone, със своето копринено гладко усещане, затопля прекрасно с топлината на тялото ви. Вашите движения задвижват сачмен лагер вътре в този гладък силикон с удобна закрепваща основа, идеална за добавяне на нови усещания по време на анална игра. Този щепсел е с дължина 3,5 инча (с възможност за поставяне 3 инча) и ширина 1,75 инча. Изработен от безопасен за тялото силикон, този щепсел не съдържа фталати, парафини или латекс.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bootie Fem Dark Taupe

    Вие сте човек с вагина, който търси анална тапа, която да отговаря на вашата анатомия? Или искате да изпитате вагинален секс, докато носите анална тапа? Вие сте на правилното място. Запознайте се с BOOTIE FEM, тапа за дупе с достъпна форма на лале. Той е достатъчно удобен за начинаещи с анална тапа и е направен за носене по време на секс, за ЗАБАВНИ мегаоргазми.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HookUp Panties Remote Princess Panty Black

    The Remote Princess Panty от HookUp Panties са красиви прозрачни гащи с дантелени детайли, които държат включената вагинална тапа в най-интимната зона на потребителя. Включен е и водоустойчив вибро куршум, който може да се постави във вагиналната тапа, така че да може стимулират човека с допълнителни вибрации.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Medium

    Изключително тих, доставящ удоволствие!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Kisses Rosegasm Butt Boutiquet Training Set Red

    Този комплект от 3 части е пълен с три тапи с различни размери. Подарете на партньор или на себе си красив набор от цъфтящи розови пъпки, които са направени да осигурят гладка, дълбока вътрешна анална стимулация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bootie S Purple

    BOOTIE – за всички любители на аналните удоволствия, ето една малка играчка, пълна с фантазия, която печели феновете с правилната твърдост и гъвкавост. С кадифено мека повърхност BOOTIE дава чисти моменти на блаженство и превръща най-дълбоките фантазии в реалност.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Extra Large Diamond Butt Plug Black

    Наслаждавайте се на постоянна стимулация, благодарение на теглото и класическата форма на тази дупе. Тази тапа е изработена от силикон, има гъвкаво гърло и красив диамант в изпъкналата си основа.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Започнете с малко и преминете към средно и голямо с този качествен анален тренировъчен комплект. Състои се от 3 супер гладки силиконови тапи за дупето в различни размери, всички с гъвкав ствол, който има малки ръбове за стимулиране там, където сте най-чувствителни.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Вибро тапата Remote Controlled Butt Plug от ANOS е в подчертан спирален дизайн за интензивен анален масаж. Въртящите се масажни перли в долната част на ствола и стимулиращите точки на ствола директно стимулират ануса. Върху основата има и малко, кръгло огледалце в златист цвят, което украсява по прекрасен начин ануса.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Snug Plug 2 е изключително удобна, 114-грамова утежнена тапа за дупе, която е проектирана да осигури чувствено усещане за пълнота.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Вътрешната тежест на Vibra Slim Plug се търкаля с вашето движение, за да стимулира мускулите и да добави усещане! Силиконът Ultrasilk™ със своето копринено гладко усещане затопля прекрасно с топлината на тялото ви. Вашите движения задвижват сачмен лагер вътре в този гладък силикон с удобна опорна тапа, идеална за добавяне на нови усещания и комфорт по време на носене. Този щепсел е с дължина 4 инча (с възможност за поставяне 3 инча) и ширина 1,5 инча. Изработен от гладък, безопасен за тялото силикон, този щепсел не съдържа фталати, парафини или латекс.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bootie S Black

    BOOTIE – за всички любители на аналните удоволствия, ето една малка играчка, пълна с фантазия, която печели феновете с правилната твърдост и гъвкавост. С кадифено мека повърхност BOOTIE дава чисти моменти на блаженство и превръща най-дълбоките фантазии в реалност.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    Силиконовият кран Firefly Prince Glow-in-the-Dark е проектиран с идея за вашето удоволствие. Твърд, еластичен и подходящ за всички лубриканти. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Когато слънцето не грее, вие сами създавате своя блясък.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goldplay Wave L

    "Goldplay" вибратор за вашата игра в дълбочина.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Неговият мощен мотор предлага 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. USB акумулаторна и водоустойчива, както играчка, така и дистанционно.

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Purple

    Вашата игра току-що стана красива с този сладък Bling Plug! Temptasia Bling Plug Large разполага с красиво проектирана основа във формата на сърце, вградена със златен скъпоценен камък. Този сатениран силиконов щепсел има заострен връх за лесно поставяне. Стегнатият врат предлага лек натиск и е идеален за продължително носене. Или покажете своя блясък по време на обичайната си еротична игра! За най-добро изживяване използвайте с любимия си качествен лубрикант на водна основа.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Управляваният с приложение Sweet Seal ще ви вдъхнови със своя мощен мотор, обемна, заоблена форма и интуитивно управление. Можете също така да използвате силиконовия анален вибратор по различни начини с приложението Satisfyer Connect.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    Колекцията Switch Plug-in Dildo е възхитително трансгресивна. Минималистични и енигматични, линиите му дават разрешение за изследване на нови пътища и противопоставяне на конформизма.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Special Anal Stimulation Plug Black

    Търсите хубава тапа за дупе на страхотна цена? Този от Pretty Love определено няма да ви разочарова! Той има сравнително малки размери, така че ще бъде по-подходящ за начинаещи или средно напреднали потребители и е изработен от висококачествен и мек на допир силикон. Заобленият връх улеснява поставянето, а практичната основа предотвратява прекомерното поставяне. Открийте магията зад задната врата!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Diamond Heart Butt Plug Regular Black

    Наслаждавайте се на постоянна стимулация, благодарение на теглото и класическата форма на тази дупе. Тази тапа е изработена от силикон, има еластично гърло и красив диамант в изпъкналата си основа.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • AfterDark Dolmen Butt Plug Silicone Black Size M 10.5 cm x 3 cm

    Долмен в анална тапа за любителите на класиката. Има заоблен връх и тяло с традиционна, семпла и приятна форма. Основата му е правоъгълна, идеална за оптимално и сигурно захващане.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    Afterdark е марката, от която се нуждаете, за да се насладите безопасно и приятно на най-палавите удоволствия.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Backdoor Friend Round Medium

    Приятел от задната врата!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Frisky Booty Poppers Silicone Anal Trainer Set Purple

    Този тренировъчен комплект за извивки е перфектен за разтягане на границите на вашата анална игра! Преминавайки от малки към големи, това трио от силиконови крушки е идеално както за начинаещи, така и за ветерани в аналната игра - запознайте се с най-малката крушка и загрейте дупката си за по-големите тапи!

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 12cm

    Чисто съблазън!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Thump and Roll в изискано удоволствие с Knock Knock от Renegade. Анатомично проектирана ъглова силиконова тапа със свободно плаваща стоманена топка. Заострен за лесно поставяне.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    Snug Plug 4 е ултра-удобна, 257-грамова утежнена тапа за дупе, която е проектирана да осигури чувствено усещане за пълнота.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Pink

    Комплектът за дупе Feelztoys Bibi е перфектен като въведение в аналните секс играчки, за допълнителна стимулация по време на секс или за използване при подготовка за анален секс.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Чисто анално удоволствие за начинаещи и експерти! Чудесно оформен анален вибратор RC Butt Plug от Sweet Smile с нежен връх. Покрит е с мек силикон, който се чувства страхотно върху кожата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули