×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи анално за жени

Обекти 65 до 96 от общо 237

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Вибриращата кристална сонда Power Gem® е ослепителна, гъвкава силиконова сонда, създадена да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Гъвкавият, ергономичен дизайн и мощните вибрационни двигатели позволяват на тази сонда да се огъва с вашите движения, като същевременно доставя интензивни вибрации. Отдайте се на персонализирано удоволствие, докато елегантната сонда пулсира с 10 жизнени вибрации, страстна пулсация и еротична ескалация. Контролирайте това разнообразие от опции за оргазъм с лесния за докосване бутон за скъпоценни камъни.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Нашата серия Prider е съставена от цветовете на прайд флага; Проектирана да се извива в тялото ви, изработена от най-фин силикон, колекцията Prider предлага кадифено докосване, елегантен и ергономичен дизайн за вашето сексуално удоволствие.

    141,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Силиконовият тап Firefly Prince Glow-in-the-Dark е проектиран с мисъл за вашето удоволствие. Твърд, еластичен и подходящ за всички лубриканти. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Когато слънцето не грее, вие сами създавате своя блясък.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Забавни, сладки и цветни, тапите за скъпи оценени камъни Glams внася малко блясък в банята. Изработен от безопасен за тялото и копринено гладък силикон, Glamst разполага със заострена задна част с ярък, искрящ скъпоценен камък. Предлага се в разнообразни привличащи около цветовете и подходящи с всички лубриканти, Glams са идеални за тези ценни моменти с партньора или за това да се чувствате бляскави!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Purple

    Конусовидна лилава тапа за дупе с красиво лилаво бижу! Не само ще стимулира задния ви проход, но също така позволява на партньора ви да улови някои наистина горещи и възбуждащи проблясъци...

    41,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set

    Този комплект от 3 гладки, меко градуирани тапи са чудесни за нежно въвеждане в аналната игра. Ергономичният дизайн имитира естествените извивки на тялото, а твърдият, но мек силикон е достатъчно удобен за дълготрайно носене. Меко заоблените върхове и незастрашаващият размер са идеални за тренировка или работа до следващия размер. Основата на вендузата ви позволява да залепите всеки щепсел към гладка, твърда повърхност за поставяне без ръце.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    SilexD предлага гама от висококачествени супер меки силиконови вибратори с двойна плътност и SILEXPAN, с изключително реалистична текстура и докосване за несравнимо удоволствие.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Черна тапа с вендуза.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Silicone Plug Large

    Иновативен и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, без мехурчета, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, дължина: 12см, Ø 4,1см

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    SilexD предлага гама от висококачествени супер меки силиконови вибратори с двойна плътност и SILEXPAN, с изключително реалистична текстура и докосване за несравнимо удоволствие.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Намерете средата! !

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug е специално разработен с мисъл за търсачите на допълнително удоволствие. Перфектен за мъже, жени и всички полове (всеки с дупе, което обича да бъде стимулиран!) за използване самостоятелно или с партньор. Можете да използвате G plug по време на любовна игра или проникване за това допълнително пълно усещане и стимулиране на p-точката и g-точката. Пригответе се за по-силни, по-дълги и по-интензивни оргазми, когато добавите играчки Gvibe и се включите в играта си.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goldplay Wave S

    "Goldplay" вибратор за вашата игра в дълбочина.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    Rainbow Booty Jewel е качествена тапицерия с многоцветен акцент от изкуствен скъпоценен камък в основата, който прави вашето забавление на задната вратичка да блести от наслада! Елегантният щепсел има заострен силует и изпъкнала основа, подсилена с брилянтен акцент от скъпоценни камъни в края.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Вашата игра току-що стана красива с този сладък Bling Plug! Temptasia Bling Plug Medium разполага с красиво проектирана основа във формата на сърце, вградена със златен скъпоценен камък. Този сатениран силиконов щепсел има заострен връх за лесно поставяне. Стегнатият врат предлага лек натиск и е идеален за продължително носене. Или покажете своя блясък по време на обичайната си еротична игра! За най-добро изживяване използвайте с любимия си качествен лубрикант на водна основа.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Проектиран за максимално споделено удовлетворение Cocktail е мощна играчка за двойки с двоен двигател, създадена за доставяне на удоволствие на ануса и вагината, като същевременно стимулира пениса по време на секс.

    269 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Sliding Buttplug

    С тази класическа анкерна тапа ще се насладите на прекрасна анална стимулация. Изработена е от гъвкав силикон за удобна употреба. Щепселът е лесен за използване: стиснете двата края заедно и поставете щепсела.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Изключителен дизайн, гъвкав и нежен към тялото. Адаптира се оптимално и плавно към анатомията.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Изразете себе си с Moji's. Тънки заострени мини тапи, изработени от копринено гладък, безопасен за тялото силикон. Сладка и причудлива игра с дупе никога не е била по-анимирана! Съберете ги всички! Предлага се в розово и черно.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Изследвайте радостта от аналната игра с новия b-Vibe Anal Training & Education Set.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов кран! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на този тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерт, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Sliding Buttplug

    С тази класическа анкерна тапа ще се насладите на прекрасна анална стимулация. Изработена е от гъвкав силикон за удобна употреба. Щепселът е лесен за използване: стиснете двата края заедно и поставете щепсела.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Plug Black

    Чук-чук! Някой ви чака на задната врата... Щепселът за захранване пристигна, за да достави тези силни анални вибрации, за които жадувате. Не е обикновеният анален щепсел, Power Plug оправдава името си с дълбоки вибрации, за да стимулира вашата задна врата.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Чудесно оформен анален вибратор Auto-Throb Inflatable Vibrating Plug от Anal Fantasy Elite Collection със стимулираща набраздена текстура и запушалка за безопасно боравене. Може да се надуе автоматично, така че да стане много голям – за невероятно пълно усещане. Също така е чудесен за разтягане на ануса.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 237

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули