×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи гладкo 10 - 14,9 cm

Обекти 33 до 64 от общо 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Силиконовият тап Firefly Prince Glow-in-the-Dark е проектиран с мисъл за вашето удоволствие. Твърд, еластичен и подходящ за всички лубриканти. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Когато слънцето не грее, вие сами създавате своя блясък.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Черна тапа с вендуза.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bootie L Black

    Независимо дали сте се научили да обичате играта на дупето от оригиналния щепсел BOOTIE SMALL или сте ентусиаст, който търси нещо голямо, този щепсел съчетава сериозни размери с най-удобния дизайн.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Silicone Plug Large

    Иновативен и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, без мехурчета, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, дължина: 12см, Ø 4,1см

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibe, основата на линията A-Play, разполага с мощен вътрешен мотор с 10 различни вибриращи функции. Всеки от 10-те стимулиращи модела предлага на потребителите дълбоки, тътнещи вибрации, удобно контролирани директно от продукта или чрез включеното безжично дистанционно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Перфектно оформена вибро-задна тапа Inflatable Tapping Plug от Rebel с новаторска чукаща функция в перинеумния стимулатор. 3 мощни мотора гарантират интензивно анално забавление.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Pretty Love Sensitive Prostate Plug е перфектен за използване самостоятелно, за да подобрите вашите частни предприятия или с партньор за допълнителни усещания за изтръпване на гръбнака по време на любовна игра и секс.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Изпратете удар през задника си! Пригответе се за шокиращо анално удоволствие с тази електропроводима силиконова тапа за дупе. Насладете се на класическа заострена форма, която го прави лесен за поставяне и удобен за носене при дълги сесии на игра. Оловните проводници са включени, за да го свържете към вашата захранваща кутия Zeus, продава се отделно, което ви позволява да изпитате изтръпване и сътресения в дупката си! Колко можете да понесете? Този копринено гладък материал не съдържа фталати и е непорест, но не е съвместим със силиконови лубриканти. Почистете след употреба с мек сапун или почистващ препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Plugz е серия от красиви тапи, които са изработени от висококачествен медицински силикон и са напълно безопасни за човешкото тяло.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    Колекцията Switch Plug-in Dildo е възхитително трансгресивна. Минималистични и енигматични, линиите му дават разрешение за изследване на нови пътища и противопоставяне на конформизма.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Чисто анално удоволствие за начинаещи и експерти! Чудесно оформен анален вибратор RC Butt Plug от Sweet Smile с нежен връх. Покрит е с мек силикон, който се чувства страхотно върху кожата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    Snug Plug 4 е ултра-удобна, 257-грамова утежнена тапа за дупе, която е проектирана да осигури чувствено усещане за пълнота.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Най-добрата стимулация на аналното дупе. Изработен от медицински силикон и разполага с 12 функционални вибрации, той е много гъвкав и много удобен за потребителя. Задник с форма на висулка с тясно гърло за лесно поставяне, докато огъващата се основа позволява лесно изваждане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Thump and Roll в изискано удоволствие с Knock Knock от Renegade. Анатомично проектирана ъглова силиконова тапа със свободно плаваща стоманена топка. Заострен за лесно поставяне.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 12cm

    Чисто съблазън!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    Тази розова тапицерия Rose е идеална за вълнуващи ролеви игри. Силиконовата тапа е изцяло изработена от мек и гъвкав силикон, който е хигиеничен и удобен за използване. Тапата има красива форма на роза. Поставете го с фин анален лубрикант на водна основа и играйте на най-вълнуващите игри.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • AfterDark Dolmen Butt Plug Silicone Black Size M 10.5 cm x 3 cm

    Долмен в анална тапа за любителите на класиката. Има заоблен връх и тяло с традиционна, семпла и приятна форма. Основата му е правоъгълна, идеална за оптимално и сигурно захващане.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Неговият мощен мотор предлага 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. USB акумулаторна и водоустойчива, както играчка, така и дистанционно.

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Black

    Тази черна роза е идеална за вълнуващи ролеви игри. Силиконовата тапа е изцяло изработена от мек и гъвкав силикон, който е хигиеничен и удобен за използване. Тапата има красива форма на роза. Поставете го с фин анален лубрикант на водна основа и играйте на най-вълнуващите игри.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    Силиконовият кран Firefly Prince Glow-in-the-Dark е проектиран с идея за вашето удоволствие. Твърд, еластичен и подходящ за всички лубриканти. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Когато слънцето не грее, вие сами създавате своя блясък.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Snug Plug 2 е изключително удобна, 114-грамова утежнена тапа за дупе, която е проектирана да осигури чувствено усещане за пълнота.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Вътрешната тежест на Vibra Slim Plug се търкаля с вашето движение, за да стимулира мускулите и да добави усещане! Силиконът Ultrasilk™ със своето копринено гладко усещане затопля прекрасно с топлината на тялото ви. Вашите движения задвижват сачмен лагер вътре в този гладък силикон с удобна опорна тапа, идеална за добавяне на нови усещания и комфорт по време на носене. Този щепсел е с дължина 4 инча (с възможност за поставяне 3 инча) и ширина 1,5 инча. Изработен от гладък, безопасен за тялото силикон, този щепсел не съдържа фталати, парафини или латекс.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Thunder Plug Black

    След повече от година създаване, Sport Fucker пусна своя нов революционен Thunder Plug.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Управляваният с приложение Sweet Seal ще ви вдъхнови със своя мощен мотор, обемна, заоблена форма и интуитивно управление. Можете също така да използвате силиконовия анален вибратор по различни начини с приложението Satisfyer Connect.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Candy Heart Be Mine Pink

    Представяме ви Naughtier Candy Hearts, по-смела версия на супер популярните Naughty Candy Hearts. Първата в света тапа за дупе във формата на сърце! Вие поискахте това, затова ги направихме по-големи и по-палави! С размери над 4 инча (10,5 см) отгоре надолу, крушката е 3 инча (7 см) дълга и 1,6 инча (4 см) в диаметър, което я прави страхотна средна анална играчка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Pink S

    Колекцията Switch Plug-in Dildo е възхитително трансгресивна. Минималистични и енигматични, линиите му дават разрешение за изследване на нови пътища и противопоставяне на конформизма.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Kiotos-Vibez Viento Plug е надуваем анален вибратор за него и нея. Има 7 скорости на вибрация, когато включите вибратора, активирате и функцията за надуване, така че можете да регулирате размера по ваш вкус. Изцяло изработен от висококачествен силикон за безопасен секс и супер гладко проникване.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Вибро тапата Remote Controlled Butt Plug от ANOS е в класически дизайн на тапата. Въртящите се масажни перли в долната част на ствола директно стимулират ануса по интензивен начин. Върху основата има и малко, кръгло огледалце в златист цвят, което украсява по прекрасен начин ануса.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули