×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Безжични анални тапи за жени

Обекти 33 до 64 от общо 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Тапата Meteoroid е специално проектирана за любителите на риминга. Тапата има въртящи се перли в стеблото, което симулира усещането за римване. Щепселът разполага с не по-малко от 4 скорости и 6 модела, които лесно се регулират с безжичното дистанционно управление. Тапата е изработена от мек силикон за удобна употреба. Почистете старателно тапата след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Всички знаем в какво са най-добри зайчетата! Превърнете се във възхитителен заек с тази очарователна розова тапа за опашка, за да откриете 3 скорости и 7 функции за блаженство от бръмчаща плячка! Дистанционното управление прави този щепсел супер лесен за използване, когато играете соло, но е супер забавен за използване, когато предадете властта на партньор. Те ще обичат да усещат вашата чувствено мека опашка, докато това бръмчи във вас.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug е специално разработен с мисъл за търсачите на допълнително удоволствие. Перфектен за мъже, жени и всички полове (всеки с дупе, което обича да бъде стимулиран!) за използване самостоятелно или с партньор. Можете да използвате G plug по време на любовна игра или проникване за това допълнително пълно усещане и стимулиране на p-точката и g-точката. Пригответе се за по-силни, по-дълги и по-интензивни оргазми, когато добавите играчки Gvibe и се включите в играта си.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    Remote Lace Peek-a-Boo от HookUp Panties са красиви прозрачни слипове, които задържат включената вагинална тапа в най-интимната зона на потребителя. Включен е и водоустойчив виброкуршум, който може да се постави във вагиналната запушалка, така че да може да стимулира човека с допълнителни вибрации. Слиповете също са отворени отзад за възбуждаща гледка. В областта на чатала има малък джоб за вибро куршума.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов кран! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на този тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерт, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Проектиран за максимално споделено удовлетворение Cocktail е мощна играчка за двойки с двоен двигател, създадена за доставяне на удоволствие на ануса и вагината, като същевременно стимулира пениса по време на секс.

    269 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker е наистина уникална и многофункционална играчка.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibe, основата на линията A-Play, разполага с мощен вътрешен мотор с 10 различни вибриращи функции. Всеки от 10-те стимулиращи модела предлага на потребителите дълбоки, тътнещи вибрации, удобно контролирани директно от продукта или чрез включеното безжично дистанционно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Plug Black

    Чук-чук! Някой ви чака на задната врата... Щепселът за захранване пристигна, за да достави тези силни анални вибрации, за които жадувате. Не е обикновеният анален щепсел, Power Plug оправдава името си с дълбоки вибрации, за да стимулира вашата задна врата.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Shaking Plug

    Нужен ли е пулсиращ анус?

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Приложение Intensity Plug Connect – щепсел вибратор

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Изпитайте екстремни вибрации с тази невероятна стоманена вибрираща тапа. Зарежда се през магнитен USB.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силиконов с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Перфектно оформена вибро-задна тапа Inflatable Tapping Plug от Rebel с новаторска чукаща функция в перинеумния стимулатор. 3 мощни мотора гарантират интензивно анално забавление.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Винаги искате повече?... Щепселът Intensity няма да ви разочарова. Проектиран за лесно поставяне, щепселът Intensity се доближава до аналната игра с лекота. Удобният за тялото, еластичен материал доставя сладки вибрации чрез ергономичен дизайн - което го прави перфектният щепсел както за начинаещи, така и за професионалисти.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    10 режима на вибрация и 7 надуваеми режима

    279 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HookUp Panties Remote Triple Teaser Black

    Дистанционният троен тийзър от HookUp Panties е връв без задник. Включената тапа е прикрепена към връвта. Включен е и водоустойчив вибро куршум, който може да се постави в тапата. Включена е и вагинална запушалка и виброкуршумът може да се постави и в тази запушалка.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Desire Purple

    Сложният и деликатен дизайн Desire е миниатюрен, но мощен щепсел за тези, които искат да изпитат удоволствието и тръпката от аналната игра. Превъзходно оформена, за да пасне на тялото ви, твърдата кадифена докосваща основа ще предизвика дълбоки пулсиращи вибрации, за да дразни и дразни бузите ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Вибро-заден щепсел RC Thrusting Massager от ANOS с мощна тласкаща функция. За интензивна анална стимулация с мек, заострен връх, който продължава да стимулира простатата директно с тласъците си. Вибрациите могат да се усетят и върху перинеума при носене на щепсела.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Чисто анално удоволствие за начинаещи и експерти! Чудесно оформен анален вибратор RC Butt Plug от Sweet Smile с нежен връх. Покрит е с мек силикон, който се чувства страхотно върху кожата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Увеличете играта си на задната врата с уникалното усещане за магнитна тяга! Докато въртите през 7-те мощни скорости на двигателя, изпитайте нежно бръмчене нагоре и надолу по целия път до пълна тяга на газта и разклатете дупето си с интензивно удоволствие! Дайте на партньора си дистанционното за еротична игра на двойки или се насладете на аналните си приключения под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Използвайте много лубрикант за най-добри резултати!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Вибрирайте като едно и споделяйте ултра-дълбоки усещания с Deep Secret. Само за дръзките, тази мека силиконова вибрираща анална верига е снабдена с дистанционно, което партньорът може да активира от разстояние до 10 метра... Задължително за тези, които се осмеляват да прекрачат границите на похотта.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Този елегантен анален вибратор от колекцията на Hueman е специално разработен за ентусиасти по стимулация на простатата. Валът на вибратора е извит и заострен за оптимална стимулация на простатата. Вибраторът е лесен за използване благодарение на тясната горна част, а мекият силиконов материал е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Те се настройват лесно с безжичното дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за играчки и топла вода.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули