×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Анални играчки 4 - 4,9 cm

Обекти 33 до 64 от общо 86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Pretty Love Sensitive Prostate Plug е перфектен за използване самостоятелно, за да подобрите вашите частни предприятия или с партньор за допълнителни усещания за изтръпване на гръбнака по време на любовна игра и секс.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Large

    Колекцията Gleaming Love представя тази голяма лъскава анална тапа със скъпоценен камък. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно, а разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    Snug Plug 4 е ултра-удобна, 257-грамова утежнена тапа за дупе, която е проектирана да осигури чувствено усещане за пълнота.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Large

    Разкрасете дупето си с тази мрачно зашеметяваща роза! Отличаващ се с гладко метално покритие от лек алуминий, той разполага с красива дълбока черна роза в края, която ще мига, когато се наведете и дразните любовника си. Тънкият ствол ще го предпази от изплъзване от място дори по време на интензивна игра.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coquette Anal Plug Metal L 4cm Turquoise

    Добре дошли в света на Кокетките! Тесният, но не остър връх на играчката не само лесно прониква в най-тесните места, но и се вписва възможно най-удобно вътре. С тази анална тапа Coquette можете да правите всякакви движения и пози, тя ще ви даде приятно усещане за пълнота, без да уврежда чувствителните места.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Вибрирайте като едно и споделяйте ултра-дълбоки усещания с Deep Secret. Само за дръзките, тази мека силиконова вибрираща анална верига е снабдена с дистанционно, което партньорът може да активира от разстояние до 10 метра... Задължително за тези, които се осмеляват да прекрачат границите на похотта.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    Колекцията Switch Plug-in Dildo е възхитително трансгресивна. Минималистични и енигматични, линиите му дават разрешение за изследване на нови пътища и противопоставяне на конформизма.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Large

    Украсете дериерата си с ослепителен скъпоценен камък! Тези стъклени анални тапи Booty Sparks са кристално чисти и супер гладки, за да осигурят солидна текстура само за вашата задна врата. Перфектен за разтягане на вашите анални граници и запълване на задната ви врата до капацитет - твърдото тяло и супер гладката повърхност се притискат здраво към стените ви за невероятно удовлетворяващо стискане!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    По-добре закръглена тапа, тази 3,5" кръгла тапа има еднаква сферична глава, която ви разтяга ефективно, изпълва ви напълно и удря всичките ви сладки места.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Неговият мощен мотор предлага 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. USB акумулаторна и водоустойчива, както играчка, така и дистанционно.

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Large

    Лукс и блясък – и забавление – за задната врата!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 40

    Този вибратор BEAST от Kiotos Monstar изглежда невероятно с ефект на боядисване на вратовръзка и модерен дизайн на вибратора. Този дилдо звяр има невероятни характеристики, които го карат да се чувствате много приятно, когато го поставите във вагината или задника си.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Заоблената форма и мощните вибрации правят силиконовия Satisfyer Backdoor Lover идеалният анален вибратор за начинаещи. Широката основа гарантира, че можете да се насладите на любовните си игри безопасно.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Large

    Украсете дериерата си с искрящо червено сърце! Покажете любовта си между бузите си с тези прозрачни стъклени тапи - твърдата маса и гладката повърхност изпълват задната ви врата със задоволително усещане за твърдост! Перфектен за загряване или като специална играчка за анално удоволствие.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Вибро тапата Remote Controlled Butt Plug от ANOS е в подчертан спирален дизайн за интензивен анален масаж. Въртящите се масажни перли в долната част на ствола и стимулиращите точки на ствола директно стимулират ануса. Върху основата има и малко, кръгло огледалце в златист цвят, което украсява по прекрасен начин ануса.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Thunder Plug Black

    След повече от година създаване, Sport Fucker пусна своя нов революционен Thunder Plug.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Extra Large Diamond Butt Plug Black

    Наслаждавайте се на постоянна стимулация, благодарение на теглото и класическата форма на тази дупе. Тази тапа е изработена от силикон, има гъвкаво гърло и красив диамант в изпъкналата си основа.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Medium

    Колекцията Gleaming Love представя тази средно голяма лъскава анална тапа със скъпоценен камък. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно, а разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Candy Heart Be Mine Pink

    Представяме ви Naughtier Candy Hearts, по-смела версия на супер популярните Naughty Candy Hearts. Първата в света тапа за дупе във формата на сърце! Вие поискахте това, затова ги направихме по-големи и по-палави! С размери над 4 инча (10,5 см) отгоре надолу, крушката е 3 инча (7 см) дълга и 1,6 инча (4 см) в диаметър, което я прави страхотна средна анална играчка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Plug Black

    Вътрешната тежест на Vibra Plug се търкаля с движението ви, за да стимулира мускулите и да добави усещане! Ultrasilk ™ Silicone, със своето копринено гладко усещане, затопля прекрасно с топлината на тялото ви. Вашите движения задвижват сачмен лагер вътре в този гладък силикон с удобна закрепваща основа, идеална за добавяне на нови усещания по време на анална игра. Този щепсел е с дължина 3,5 инча (с възможност за поставяне 3 инча) и ширина 1,75 инча. Изработен от безопасен за тялото силикон, този щепсел не съдържа фталати, парафини или латекс.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Large

    Украсете дериерата си с тази тапа Rainbow Prism във формат на сърце! Скъпоценният камък във формат на дъга с форма на сърце добавя ослепителна похотлива енергия към дупето ви, докато имат малък размер и задоволителното тегло квалифицират това брилянтно дупе като основно събитие или загряване за тези с повече анален опит.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силиконов с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa Gold Colt Bisley Large

    Представяме ви златната колекция от Dark Muscle!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Ако вие и вашият любим го правите като зайци, облечете се за частта с вибриращата тапа за дупе Happy Rabbit bunny tail. С пухкава опашка и ултра-гладка вибрираща крушка, този щепсел ви дава пълно блаженство, превръщайки гърлото ви в Бъз Бънси.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Пулсираща, туптяща вибрация в задната врата!

    239 лв.

    89,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Gender X Just The Tip

    Това искрящо стъклено съкровище свети в преливащи се златни, червени и оранжеви цветове, улавяйки светлината от всеки ъгъл на коронясващата си глава със заострен връх, тънък ствол и широка предпазна основа. Изпитайте колко невероятно хлъзгаво и хлъзгаво се чувства безопасното за тялото стъкло, особено с любимия ви лубрикант – и опитайте температурна игра, като потопите щепсела в студена или топла вода за вкусно усещане! Непорести и изключително хигиенични.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Тази гладка метална тапа е лесна за използване и вкусна за изживяване! Насладете се на лесното поставяне със заострения край. Насладете се на непорестия метал без съдържание на никел, докато се плъзга вътре. Тежкият, тежък метал е съвместим с всички видове смазочни материали и IP7X водоустойчив. Насладете се на хладния метал или го загрейте в топла вода, преди да поставите.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    Колекцията Switch Plug-in Dildo е възхитително трансгресивна. Минималистични и енигматични, линиите му дават разрешение за изследване на нови пътища и противопоставяне на конформизма.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Укрепва и стимулира отпред и отзад!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Max & Co Felix Adaptable Butt Plug 5.9" Flesh

    Felix е адаптивна анална тапа с дължина 15 см и с материали, които ще ви оставят без думи. Феликс има донякъде странно тяло, тъй като, въпреки че той, като останалите си братя, материалите му са меки, копринени и много гъвкави, както и твърди, дизайнът му е малко по-футуристичен.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug M/L Red

    Раздувайте тялото си и настроението според желанията на сърцето си с 15 уникални вибрационни модела и 6 интензитета на удоволствието, от меки пулсации до дълбоки и мощни.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Изведете аналната си игра на следващото ниво! Nexus Tornado има 6 режима на стимулиране на вибрация, пулсация и ескалация, плюс 3 скорости на въртене за наистина удовлетворяващо изживяване. Tornado е акумулаторно и водоустойчиво, както и дистанционното управление, с което се доставя. Обхватът е 8 метра, което означава, че е чудесен за използване с партньор. Tornado е малък по размер, което означава, че няма да ви сплаши.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули