×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки анално вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 708

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Разгледайте всеки инч от легендарния реалистичен вибратор с кралски размер от LoveToy.

    124,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Никога силиконовото покритие не е било толкова реалистично, гъвкаво, топлинно и с неуморните функции, за които винаги сте мечтали.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim е въртящ се масажор за простата и перинеум, идеален за начинаещи в масажа на простатата или за тези, които искат нещо малко по-малко. Използвайки същата технология като останалата част от световно известната гама revo, revo slim ще осигури интензивно, целенасочено стимулиране на простатата и перинеума. Slim има допълнителни опции за многопосочно въртене на вала, както и водоустойчивост за лесно почистване.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Anal Lover

    Вълнообразен вибратор със заоблен, леко извит връх. Вибрацията се регулира непрекъснато.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Когато искате нещо по-голямо от средностатистическия донг, задоволете всички тези желания с гигантския вибратор Seven Creations King Kong. Този масивен вибратор ви дава 32 сантиметра дълбоко удоволствие, с реалистична форма и гъвкава текстура. Огромната обиколка от 6,5 сантиметра ще ви накара да се отворите широко, чакайки вибрациите на удоволствието да ви доставят това, което искате. Всичко, от което се нуждаете, са две АА батерии, за да стартирате тази PVC секс играчка.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Пригответе се за рокендрол с масажора за простата P-Rock™. Този иновативен нов масажор за простата за мъже е перфектната секс играчка за използване, независимо дали сте сами или с другарка. Неговият уникален, извит дизайн е идеален за едновременна стимулация на простатата и тестисите, така че се пригответе да взривите ума си напълно!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Мислите ли, че няма заместител на пъргавите пръсти? грешно! Този уникален простатен стимулатор е вдъхновен от най-сръчните пръсти и може да ги имитира с лекота. Насладете се на докосването на мекия силикон и 10 режима на вибрация, които няма да ви оставят студени.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Double Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Двойна сила на дилдо за жени!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Вие сте диво животно или добре обучено кученце? Превърнете се във вълк, виещ от удоволствие, докато откривате 3 скорости и 7 функции за бръмчащо блаженство! Дистанционното управление прави този щепсел супер лесен за използване, когато играете соло, но е супер забавен за използване, когато предадете властта на партньор. Изключително меката и пухкава изкуствена козина е толкова неустоима, че любовникът ви няма да може да държи ръцете си далеч от вас, докато тапата бръмчи в дупката ви.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Искате ли нещо и търсите ново приключение? Разгледайте всичко наведнъж с Bring It On. Събудете всяко нервно окончание с перлистия, забиващ Butt Plug, докато топките ви се наслаждават на мощните вибрации от крилата люлка. Еластичният силиконов пръстен за петел ви помага да издържите по-дълго и да се почувствате по-силни, завършвайки изживяването за умопомрачително трифектно удоволствие.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    БЪДЕТЕ всичко, което искате да бъдете. The Body Extensions Hollow Strap-On System от Doc Johnson® е унисекс колекция от колани и кухи силиконови приставки, предназначени да подсилят тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на носещия.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Драго, твоята нова анална тапа от марката Intouyou.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Запознайте се с първия първокласен щепсел, който включва въртящи се перли за усещане за рамкиране и вибрация на върха за оргазма. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен, силиконов щепсел е мощно зареден, за да стимулира всички правилни точки.

    459 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Никога не сте усещали нещо подобно на интензивната сила на тласкане на този секс трион! Този ол инклузив пакет има всичко, от което се нуждаете, за да бъдете удряни от жилест вибратор с до 2000 RPM. Вашето натискане на спусъка контролира скоростта, така че можете да играете с бавно, чувствено завинтване или бързо, яростно цакане. Предпазен превключвател гарантира, че нещата няма да излязат извън контрол! Включеният вибратор е дебел и текстуриран за огромно удовлетворение, но също така се огъва драматично в идеалната ви форма!

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    Pro II току-що получи огромен супер шибан ъпгрейд и сега е изцяло новият Pro3! Той е по-здрав, по-бърз, по-стабилен, по-лесен за регулиране, по-твърд, по-гъвкав и се предлага в собствената си чисто нова чанта за дискретно транспортиране и съхранение.

    2 659 лв.

    1 659 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy 9" Vibrating Hollow Strap-On with Balls Flesh

    Не сте ли винаги искали да се чувствате по-уверени в размера си и да се наслаждавате на удовлетворяващ секс с партньора си достатъчно дълго, за да достигнете и двамата до оргазъм? Вашият любовник знае, че размерът има значение - и нищо не може да изпълни вашите фантазии и да угоди на партньора ви така, както уверен мъж, който знае какво прави! Сега можете да имате дължината и обиколката, за които винаги сте мечтали, и да бъдете мъжът, който можете да бъдете с Fetish Fantasy Series 9" Vibrating Hollow Strap-On with Balls. Кажете сбогом на неудобните разочарования по средата и кажете здравей на задоволителна усмивка от твоя любовник!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Vibrating Fantasy Double Prober

    Изпитайте повишена възбуда и по-силна ерекция с тази вибрираща силиконова каишка върху прикрепен перлистен ствол и сферични пръстени. Насладете се на лек натиск върху основата на пениса и блестящо двойно проникване от вибриращата сонда.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Изключително дебел и жилест 6-инчов вибриращ пенис. Здрав кръгъл надуваем стол с дръжки. Вентил за надуване. Многоскоростни вибрации и контролер за набиране.

    66,90 лв.

    48,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Където и да е, сам или сам, изследвайте всички видове оргазми с нашето ограничено издание HAVE IT ALL BOX. С не един, а три първокласни бестселъра от немските експерти по играчки за възрастни FUN FACTORY, КУТИЯТА HAVE IT ALL BOX е не само стилен подарък, но и страхотна оферта. Страхотни спестявания и оргами - можете ли да си представите нещо по-добро? Поглезете себе си или любим човек и се насладете на стимулация както никога досега.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Този анален стимулатор има като основна характеристика много гъбест и мек на допир благодарение на своята система от двуслоен силикон. С много атрактивен синкав тон, ергономична форма и особено двуслойната си система, Little Rocket осигурява лесно поставяне, като се адаптира идеално към анатомията.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Забавление с пръсти (не само) на задната врата!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ако искате лудо, несравнимо изживяване, търсенето приключи! Представяме ви най-новото допълнение към семейството на Naked Addiction! Този донг се движи за разлика от всеки друг въртящ се, вибриращ или тласък донг във въдицата. Как така? Защото кога за последен път видяхте донг, който може да прави и трите едновременно!? С височина от 7,5 инча с дължина на вмъкване от 6,2 инча, този донг носи много характерни черти на линията Naked Addition.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Черен реалистичен вибратор за перфектна стимулация на простатата. Има заострена форма и ви предлага различни режими на вибрация, между които ще се ориентирате с крайното колело. Изработен е от PVC материал и изисква 2 батерии АА, които не са включени.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Отворете нови врати с безжичния щепсел за дистанционно масажиране Bfilled Classic Unleashed. Внимателно проектиран със заострен връх, който е идеален за начинаещи и ненатрапчива основа.

    107,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibrating Butt Plug

    С малък, гъвкав връх, този супер тънък, мек, вибриращ дупе на изгодна цена е идеален за начинаещи в аналното удоволствие.

    28,90 лв.

    22,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Bruno Black

    BRUNO е всичко за простота, сила и изтънченост. Чрез 6 променливи настройки за удоволствие, неговата елегантна силиконова форма доставя своята удивителна сила точно там, където взискателният мъж я иска най-много за по-големи, по-добри, по-дълги и по-интензивни оргазми.

    439 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 708

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули