×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки пенис 5 - 9,9 cm

Обекти 65 до 96 от общо 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Искате ли да повишите състоянието? Bcharmed Basic Plus е двоен масажиращ пръстен със силен мини мотор, перфектен както за соло игра, така и за игра с партньор. 100% безопасен за тялото силикон му осигурява еластично разтягане за цялото плътно прилягане, че ще бъдете на пътя да издържите по-дълго за нула време. Неговото копринено гладко усещане, съчетано с пет пищни вибрационни модела, осигурява по-силни ерекции за него и едновременно с това удоволствие от клитора за нея.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно взехме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Sex Shot Xtra

    Дискретно, но много ефективно! Малкият секс шот мастурбатор Xtra от Dorcel за еднократна употреба, изключително ефективен, който се плъзга навсякъде, за да отговори на вашите нужди по всяко време!

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    „Ако сте почитател на супер меката клетка на Oxballs, COCKLOCK, ще ви харесат MEAT BALLS…това е изцяло нов начин да поставите боклуците си в режим на блокиране. Вече се предлага @ Mister B. MEAT BALLS ръкохватки зад главата на вашето подуто свиня, докато създава усещане за дърпане на набъбналите ви ядки… усеща се като ръка, увита добре и плътно около вашите боклуци.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device е първото и единствено неизбежно устройство за целомъдрие в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за целомъдрие. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпванията е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Мощен и неустоим Cockring. 3 режима на вибрация. 1 Мощен мотор. Изработена от супер мек силикон. Ергономичен. Шепни тихо. Водоустойчив. Батериите не са включени.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Готови ли сте за екстремно удоволствие? Тогава трябва да опитате този пръстен за петел с каишка с топка!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции със страхотни вибрации!

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Създаден, за да подобри, ескалира и засили екстаза всеки път, когато поставите силиконова усилваща клетка със стоманени перли. Здравата, но еластична силиконова двойна усилваща клетка поддържа, докато подвижните стоманени мъниста за удоволствие вълнуват вас и вашия любим.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Masturbator Egg Crunchy

    Благодарение на еластичния материал, мини мастурбаторът е изключително разтеглив и целия пенис. Яйцата са създадени изцяло от хидроактивен TPE - което позволява на потребителя просто да навлажни яйцето с пръскане на вода за гладко изживяване. Мини мастурбаторите са предназначени за еднократна употреба и могат лесно да се изхвърлят след удоволствието.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Вибриращият пръстен Thor на Feelztoys прави вашата ерекция по-дълга и по-силна, има силни вибрации и може да се използва за соло игра или двойки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Този комплект за трениране на уретрата от неръждаема стомана съдържа 3 тапи, започващи от 6 mm до 10 mm в диаметър. Перфектният комплект за начинаещи във фетиша със звук или пениса. Тапите на пениса са твърди, така че вашите мъжки сокове не могат да избягат. Имат един бал за невероятно усещане. С дължина на вмъкване от 44 мм това е перфектната дължина, за да започнете.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Създаден със силата да влияе, CONTROL предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. CONTROL Vibrating Silicone Edging Trainer е проектиран за върховна соло стимулация, като обгражда целия ствол с гъвкави FlexFit крила и мощна вибрация. И двете FlexFit крила се увиват и позволяват персонализирано прилягане и персонализиран натиск, докато акумулаторният мотор винаги е готов да усили удоволствието. Водоустойчивият дизайн може да се ползва във всяка мокра среда.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Горещо вибриращо забавление за върха на пениса ви!

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Новият GoodHead Vibrating Helping Head Pro на Doc Johnson е 3-инчов мини stroker и bullet vibe, специално проектиран за ръчна употреба, за да засили усещанията и удоволствието по време на фелацията. Мека отвън и със стимулиращи масажиращи перли отвътре, тази еластична гладилка с уникална форма е направена от нашия прозрачен, ултрареалистичен ULTRASKYN, а вибраторът пасва точно, за да осигури по-интензивно усещане. Превърнете GoodHead в страхотна глава тази вечер!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Устройствата за целомъдрие на World Cage са лесни за поставяне и използване, проектирани са за продължително носене и са снабдени с иновативен силиконов предпазен щит против издърпване. В сравнение с други устройства за целомъдрие, които са изработени от поликарбонат, който съдържа пластификатори, клетките на World Cage са изработени от ABS пластмаса, без BPA. Освен това комплектът включва по-големи пръстени, така че няма нужда да купувате скъпи добавки.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Този интензивен тийзър за глава включва два мощни куршума, прикрепени към TPR ръкава, за да обхванат напълно върха на пениса ви за незабравимо усещане за дразнене! Използвайте самостоятелно или върху партньора си, за да увеличите сексуалното им желание.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Създаден, за да подобри, ескалира и засили екстаза всеки път, когато облечете двойния силиконов максимайзер със стоманени перли. Здравият, но същевременно еластичен силиконов двоен усилващ пръстен поддържа, докато подвижните стоманени мъниста за удоволствие вълнуват вас и вашия любовник.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно вземаме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Подарете си истинска закачка за петел с този двоен закачка за петел! Еластичният, TPE ръкав има изпъкнала вътрешност, която реагира на мощните вибрации на куршума, за да дразни и дразни тялото ви! Двойните вибриращи куршуми се плъзгат в успоредни джобове от двете страни на ръкава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Доверието е страхотно, но проверката е още по-добра!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Малка играчка за разнообразни забавления!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Подобрете споделеното си удоволствие с тази закачлива играчка за двойки, която доставя тласък на усещане за него – и за нея! Той ще остане по-твърд, по-дълго – благодарение на супер-разтегливия пръстен на пениса, плътно прилепнал в основата на тялото му. В същото време, целенасоченото бръмчене от клиторна вибрация ще я изпрати през ръба с всеки тласък!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • CRUIZR CA09 Holder with Suction Cup

    Използвайте държача CRUIZR с 1 от мастурбаторите CRUIZR. Силната вендуза е лесна за закрепване към равна, гладка повърхност, за да можете да се насладите на изживяване със свободни ръце. Гъвкавата система гарантира, че ще намерите оптималната позиция,

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Оборудван със своята нова и революционна технология за самосмазване, този джобен мастурбатор наистина се откроява в пренаселения свят на устройства за самозадоволяване. SLT Onacup винаги е готова, когато сте и вие! Не е необходим лубрикант! Просто добавете малко вода или дори слюнка върху гостоприемната вътрешност и сте готови!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Plus Chrome

    Vice Chastity Device е първото и единствено неизбежно устройство за целомъдрие в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за целомъдрие. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпванията е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Понякога удоволствието се нуждае от нещо повече от ръка. Bhandy Classic осигурява здраво захващане при интензивни оргазми с копринено мека вътрешна текстура. Използвайки 100% безопасен за тялото TPE, той е идеален за соло стимулация или засилване на оралната игра с партньор. Дискретният и компактен дизайн го прави идеален приятел за пътуване, особено след като не са необходими батерии. Лесно закопчаващи се защитни капачки, подвижна втулка и водоустойчиво почистване поддържат Stroker подреден, докато сте в движение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Plus Black

    Vice Chastity Device е първото и изключително неизбежно устройство за цял живот в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за цялото бъдеще. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпването е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Ново от OXBALLS: Екипировка NIGHT EDITION с кадифено силиконово покритие PLUS+silicone™ смес…силен TPR за невероятно разтягане + копринен силикон за гумено еластично топло усещане.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули