×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки 3 - 3,9 cm вибриращ безжичен

Обекти 65 до 96 от общо 194

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Оргазмичният шум продължава! Вирусният OG PRO беше надграден с дистанционно управление и по-силни, по-дълготрайни засмуквания, които може да ви отпратят в отвъдното.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Влезте в бъдещето на секс играчките с blueMotion NEX|2. Второто поколение на този управляван от приложение вибратор на g-точката е идеален за соло игра или игра по двойки. Известен като "швейцарския армейски нож на секс играчките", нашият най-популярен дизайн вече е с активиран Bluetooth и е идеален за партньори на дълги разстояния! Започнете, като изтеглите безплатното приложение OhMiBod Remote, след това стартирайте, сдвоете и играйте. Веднъж свързани, възможностите са безкрайни! Опитайте множество режими, от клубния режим, отговарящ на звука, до предварително програмираните импулси на режим Rhythm, или дори докоснете и запишете свои собствени модели на пулса!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    MR BOSS пуска новата колекция от вибратори и ротатори, които имат ново поколение двигатели, постигащи увеличаване на мощността с по-голяма издръжливост. Неговото първокласно супер меко силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми. Всички вибратори и ротатори от новата колекция MR BOSS се зареждат през USB, те са елегантни и тяхното първокласно, супер меко и хипоалергенно силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Само добри емоции. Комплектът Smooth Vibrating Pleasure включва всичко, от което се нуждаете, за да имате стимулиращо, удовлетворяващо изживяване със страпон. USB-акумулаторен вибриращ Vac-U щепсел, включващ вграден вибратор със 7 функции и безжично дистанционно, се прибира перфектно в колана, за да превърне всяка приставка в мощен вибратор.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Love Balls на Dorcel ще удължат вашата вагинална мускулна тренировка без усилие и ще осигурят по-здраво вагинално тазово дъно. Магнитното мънисто, разположено в кегеловата топка, автоматично създава движение "magnetic tech", осигурявайки ви силен оргазъм. Благодарение на връвта за извличане, Love Balls се отстраняват лесно.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифицирана за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lust Love Balls Pink

    Топки от удоволствие!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Вибриращ куршум с дистанционно управление.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Освободете стимулираща буря с вибриращото любовно яйце на George с дистанционно управление. Новият експлозивен, копринен силиконов екстериор има множество влакна за удоволствие, покриващи цялата обиколка на яйцето, за невероятно интензивни и оргазмени усещания. Тази възхитителна играчка ще ви остави слаби и ще ви треперят коленете.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Това е малък и сладък интелигентен забавен вибратор. Тя предизвиква техническото ограничение за интегриране на външна антена в частта с бутоните, избягване на блокирането на сигнала, доколкото е възможно, и постигане на контрол по всяко време и навсякъде. Мека, здрава, самодвижеща се напред структура, без значение САМ или с вашия партньор, бързо и бавно, възходи и падения, насладете се на различно щастие

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Насладете се на вашето сладко, но функционално устройство с форма на фъстък, наречено Slay® #ThrustMe

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Акумулаторен вибро-куршум Shaking Love Ball (RC) от Javida с треперещ/пулсиращ магнит вътре, който се движи нагоре и надолу с 8 различни скорости. Режимите се регулират лесно с бутона на дистанционното. Дистанционното управление има обхват от 5 метра, което означава, че може да се използва и от партньор – за изненадващи моменти на удоволствие и вълнуващи игри на управление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Maia Toys Syrene Purple

    SYRENE е USB акумулаторен вибратор с куршуми с дистанционно управление, работещо с батерии. Syrene включва силата на куршум с дълга, гъвкава шия, която ще ви достигне навсякъде, където пожелаете.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Ocean Breeze 2.0 се различава от вашия предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително силни, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Този елегантен анален вибратор от колекцията на Hueman е специално разработен за ентусиасти по стимулация на простатата. Валът на вибратора е извит и заострен за оптимална стимулация на простатата. Вибраторът е лесен за използване благодарение на тясната горна част, а мекият силиконов материал е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Те се настройват лесно с безжичното дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за играчки и топла вода.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Подготвена и готова за следващата ви тренировка за тазовото дъно, Remote Dual Motor Kegel System е тук, за да интензифицира вашата рутинна тренировка. Изцяло женският екип за разработка на продукти на CalExotics го направи отново, като проектира двоен кегелов вибратор, колкото удобен, толкова и вълнуващ с 12 функции за интензивна вибрация, двойни мотори и 32,5 фута обхват на дистанционното управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Двойна и тройна стимулация!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Remote Control Egg

    Потопете се в изисканите усещания на това напълно акумулаторно вибриращо яйце! Не само, че разполага с десет различни скорости и функции за дразнене и дразнене, но има и дистанционно управление, което позволява забавление със свободни ръце и игра на двойки! Можете да оставите тази играчка да се плъзне вътре безопасно с удобната й примка за изваждане и да вземете яйцето си във ваната или под душа със себе си, тъй като е напълно водоустойчиво и потопяемо! Почистването става бързо с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Ще бъдете погъделичкани, докато отваряте нови врати с Bfilled Classic Unleashed. Този миниатюрен, но мощен щепсел е внимателно заострен с разширена основа за любопитни начинаещи или опитни професионалисти. Изработен от непореста, безопасна за тялото ABS пластмаса с PU покритие, почистването му е лесно, така че винаги е готово за следващото ви приключение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Луксозен акумулаторен вибратор за простата с дистанционно управление. Това е правилното описание за тази конкретна форма на вибратори за простата. Неговата фина подплата, която не е твърде голяма, но не и твърде малка, създава огромно усещане за вибрации. Можете също така да използвате този вибратор за простата без дистанционно управление, ако искате, но разбира се е по-забавно да го използвате с дистанционното управление за вълнуващи поводи.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Увеличете играта си на задната врата с уникалното усещане за магнитна тяга! Докато въртите през 7-те мощни скорости на двигателя, изпитайте нежно бръмчене нагоре и надолу по целия път до пълна тяга на газта и разклатете дупето си с интензивно удоволствие! Дайте на партньора си дистанционното за еротична игра на двойки или се насладете на аналните си приключения под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Използвайте много лубрикант за най-добри резултати!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elvira Pink

    Доставяйте си удоволствието отново и отново. Изработен от супер мек силикон от медицински клас, 12 настройки на вибрация, гарантиращи, че винаги можете да намерите идеалното усещане за вибрация!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Акумулаторните вибро-топки RC Duo Vibrating Love Balls от You2Toys имат 10 различни режима на вибрация, които осигуряват вълнуващо разнообразие по време на вагинална стимулация и тренировка. Всички режими могат лесно да се регулират с бутона в края на гъвкавата лента за прибиране или с дистанционно управление. Дистанционното управление има обхват от 5 метра, което означава, че партньорът може да го използва! Вибро-топките могат да се наслаждават и под вода, защото са водоустойчиви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Влюбете се в Amour Remote Bullet, универсален дистанционен мини вибратор с 16,5' дистанционен обхват и дискретно вибрационно тяло. Този сензационен водоустойчив куршум е пълен със 7 функции на вибрация с 5 скорости за всяка функция за разнообразие от игриви пулсации.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Нашият Bnaughty Premium Unleashed не може да бъде опитомен. Предайте се на куршума Bnaughty и предайте пълния контрол на всеки, който държи безжичното му дистанционно. Малка, но мощна, тази играчка е идеална за насочване към сладките места, които ви подлудяват. Водоустойчив и изработен от непорести силиконови материали, ABS пластмаса и PU покритие, вие ще се чувствате уверени, когато го използвате, където и да ви отведе въображението. Независимо дали под завивките или на обществено място, неговата тиха вибрация няма да ви издаде...но успех в удържането на възбудата ви.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Отличаващ се с патентована технология Sliding Ring, този изключителен Thunder Plug е специално създаден за динамична анална стимулация! Вътрешният изпъкнал пръстен се плъзга нагоре и надолу по средата на силиконовия ствол, за да разтрие вътрешностите ви и да угоди на дълбините, ануса и всичко между тях.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 194

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули