×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки вибриращ 15 - 19,9 cm

Обекти 65 до 96 от общо 413

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy е изключително умен стимулатор с двойна P-точка, който е толкова лесен за използване. Средната обиколка на Rude-Boy гарантира, че получавате стегната и стегната стимулация заедно с масаж на перинеума.

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Пълен силиконов вибратор. Фантастична функция за произволен ъгъл на огъване. Мощен, но тих двигател. Устойчив на пръски. 3 режима на интензивност. 4 режима на пулсация.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Освен интензивни вибрации, които също могат да се контролират чрез приложение, Satisfyer Men Vibration+ ви предлага елегантен дизайн и ергономична форма, която пасва удобно в ръката ви. Привлекателният отвор е изработен от приятен за тялото силикон.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    За приятно трениране на любовните мускули!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Качеството и ергономичността са отличителните белези на strap-on-me®. Изработена от мек на допир силикон и снабдена с 3 ултрамощни и независимо контролирани мотора, тази вибрираща лента е изключително лесна за носене благодарение на огъващата се шия, оборудвана с памет за позиция, за да пасне идеално на всяка интимна анатомия. Предлагайки двоен клитор и стимулация на G-точката, той се предлага в различни размери, за да задоволи всички желания.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U-образен вибратор за G-точка с двойна употреба. Изключително гъвкав и може да се използва по време на полов акт. Изключително гъвкав и регулируем, този стилен вибратор се задвижва от 2 отделни мощни мотора и предлага много ъгли, с които да експериментирате и да получите максимално удоволствие! Завъртете го направо, за да го използвате като традиционно излъчване, или го огънете наполовина за двойна G-точка и стимулация на клитора. 100% кадифен силикон.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    С по-твърд материал от оригиналния FLIP ZERO EV, вибриращият FLIP ZERO EV BLACK предлага по-силни усещания и по-здраво стискане. Насладете се на най-динамичното тътнещо стимулиране, което е налично с вътрешни детайли, усъвършенствани, за да съответстват на интензивните усещания от по-здравия материал, и тътнещата стимулация на двойните вибрационни ядра!

    749 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Двойна стимулираща вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LUV EGG Pink

    Предизвикайте себе си и партньора си с LUV EGG! Това вибриращо яйце с дистанционно управление е идеално за партньори, които търсят вълнуваща секс играчка. Вибриращото яйце е обвито в мек силикон, който е безопасен за тялото, приятен е на кожата и може да се почиства старателно. LUV EGG има изключително мощен мотор с 12 настройки на вибрациите. Яйцето е водоустойчиво, презареждаемо и може да се използва в комбинация с лубрикант на водна основа.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Премиум продукт на ненадмината цена!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Създаден, за да ви хвърли във вълнуващия свят на едно дълбоко удовлетворяващо удоволствие с Her Royal Harness™ The Royal Vibrating Set. Всеки комплект включва Regal™ Princess и вибриращата сонда ME2™ с 3 взаимозаменяеми пръстена на сондата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Класическият вибратор получава елегантно преобразяване с нашата модерна цветова палитра и супер гладко сатенено покритие. Многоскоростните вибрации се контролират чрез просто завъртане на диска в основата. Luxuriate не съдържа фталати и латекс и е водоустойчив за удоволствие под душа. Luxuriate е 7 инча чисто вибриращо удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Елегантният размер на Ейми ще я превърне в любимия ви масажор. Интелигентният дизайн на Ейми не е нито твърде голям, нито твърде малък. С лека извивка и нейното водоустойчиво силиконово тяло, Ейми нежно се плъзга там, където искате да бъде.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Golden Boy 2.0 е вибратор с куршуми, който ще направи времето ви за игра да блести като злато! Този акумулаторен вибратор има мощен мотор, който осигурява 10 режима на вибрация. Вибраторът с куршуми има заострен връх, който осигурява удобно поставяне. Неговата акумулаторна батерия произвежда по-малко отпадъци, което означава, че вашето удоволствие е по-добро за околната среда.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Играчките, направени за пениси, често са огромни, грозни и неудобни за използване с партньор. Елегантният, лесен за управление MANTA е проектиран да бъде перфектен за партньорски секс, както и за самостоятелна игра, плъзгайки се между телата ви и на практика превръща пениса ви във вибратор. Освен това е невероятен аксесоар за свирка, който обикаля задната част на пениса за усещане за дълбоко гърло. Не забравяйте за соло играта! Гребените на MANTA задържат смазка за по-добро усещане при поглаждане.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Търсите нещо, с което да подправите връзката от разстояние? Приложението за смартфон на Irena 1 позволява на вашия партньор да контролира вашата играчка, независимо колко далеч е!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Dream White

    Мекият бял и красив вибратор Dream от марката Vibe Therapy ще изпълни всички ваши мечти.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Изключително тих, доставящ удоволствие!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Този прозрачен вибриращ ръкав от Crystal Clear е направен от мек, еластичен материал и придава на пениса най-добра форма, така че да може да доставя пълноценно удоволствие. Плътно прилепващият ръкав подпомага ерекцията. Поставя се върху пениса и сферичният пръстен помага на ръкава да пасне сигурно и удобно, а също така гарантира, че няма да се изплъзне.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming XL

    Новият, подобрен и най-големият b-Vibe щепсел до момента е наличен при масово търсене — щепсел XL с рамки. Първият и единствен изключително голям премиум вибриращ заден щепсел, който съчетава усещането за ръбове чрез въртящи се перли и текстура в гърлото на щепсела с мощен вибриращ мотор във върха на щепсела.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Акумулаторна пръчица Adam and Eve Intimate Curves от Evolved Novelties. Изпитайте цялата сила на масажор в пълен размер в луксозна и лека опаковка. Тази акумулаторна глава от силиконови пръчици се огъва, за да насочи вашите сладки точки с 10 функции за интензивна вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Кажете здравей на Hydra, вибраторът с 3 мотора, който ще ви остави без думи. Както вече казахме, Hydra разполага с 3 мощни мотора за своите 3 мощни функции. Една от тях е тази, която всички познаваме и обичаме, функцията за вибрация и ни повече, ни по-малко от 7 режима, от тихо гъделичкане до земетресение на удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Когато търсите реалистична атмосфера, която винаги е готова за действие, King Cock Vibrating Stiffy е идеалният избор за максимално удовлетворение! Този реалистичен вибратор е произведен в Америка и разполага с мощен многоскоростен вибратор, който доставя умопомрачителни тръпки. Той е без фталат, безопасен за тялото и се усеща дори по-добре от истинското! Опитайте го под душа или спа и превърнете времето за къпане във време за удоволствие.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Оставете меките венчелистчета на Power Flower да танцуват около чувствителните зони, докато вибрациите в копринения силиконов ствол ви въвеждат в екстаз. Перфектен за потапяне в съкровищата на вашето тяло и за събуждане на вашите ерогенни зони!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Стимулирайте пениса си отвътре и отвън с тази комбинация от играчки със звук и закачка за глава. Мощната главичка ще вибрира върху главата на пениса ви, докато гъвкавата силиконова вложка на уретрата стимулира члена ви отвътре. Изработен от първокласен, без фталат, безопасен за тялото силикон, за да можете да играете спокойно.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Вибрационното яйце Virginia може да бъде толкова приятна тайна, че е трудно да не се покаже ефектът, който има. Когато жената, която го носи, подаде дистанционното на партньора си, това може да е дълбоко скрита тайна между тях двамата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    За интензивен оргазъм за нула време!

    199,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Този висококачествен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY е изработен от висококачествен силикон, усеща се много реалистично и осигурява реалистично изживяване с уникалното си магнитно пулсиращо тласкащо движение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Секс в кутия Вибриращ мастурбатор с тунел за издръжливост на вагината

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Retro Ultra Slimline от TOYJOY Classics е елегантен вибратор, създаден за игриво удоволствие. Този вълнуващ дизайн е изработен от хигиеничен ABS и има плавен, класически силует. Има лесен за работа контрол с въртяща се капачка и разполага с многоскоростни вибрации. Retro Ultra Slimline използва 2 AA батерии и е напълно безопасен за тялото.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 413

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули