×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки 10 - 14,9 cm вибриращ безжичен

Обекти 33 до 64 от общо 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Този анален вибратор и стимулатор на G-точката/клитора се използват както от жени, така и от мъже. Мъжете могат да използват вибратора анално за стимулиране на простатата. Жените могат да използват Jamba по два начина: като стимулатор на G-точката и клитора, като използват вибратора вагинално или като анален вибратор.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Нашият водещ продукт все още се включва по-феноменално от всякога! b-Vibe Rimming 2 промени играта, като е единственият щепсел на пазара, който върти, докато вибрира за двойно усещане, причиняващо оргазми извън този свят. Ние преразглеждаме нашия Rimming 2 в колекцията ни за 5-та годишнина с невероятен нов искрящ цвят, лимитирана серия калъф за носене и други юбилейни вещи.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    ОУЧ! Представя нова линия играчки за изследователи на уретрата! Ако уретралното сондиране е вашият проблем, тогава оставете тези гладки сонди, за да добавите най-доброто удоволствие! Уретрата е покрита със чувствителни нервни окончания, които могат да бъдат изключително приятни, когато бъдат засегнати. Освен това, дълбоката уретрална игра е единственият начин за директен масаж на простатата.

    149,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Набийте ракета в задника си и изчакайте експлозията! Разширете удоволствието си с тази надуваема и вибрираща анална играчка, различна от никоя друга. Тази копринено гладка силиконова тапа нежно ще се издуе във вас за невероятно усещане за пълнота.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Стъклените тапи са страхотни. Вибриращите свещи са вълнуващи. Така че защо не комбинирате тези свойства във вибрираща стъклена тапа за още повече удоволствие!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Тази гладка, първокласна силиконова играчка без фталат ще ви даде интензивна вибрация и ще добави обиколка на тялото ви! Използвайте дистанционното, за да промените настройките и да изберете между 2 скорости и 8 модела на вкусна вибрация.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Акумулаторната вибро-топка RC Love Ball от You2Toys има 10 различни режима на вибрация, които осигуряват вълнуващо разнообразие по време на вагинална стимулация и тренировка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT е вибриращо яйце с дистанционно управление. Неговата функция за гласово управление, идеална за двама играчи. Този с дистанционното определя правилата. Дискретно и практично, яйцето има 2 връвчици за лесно сваляне.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Всички знаем в какво са най-добри зайчетата! Превърнете се във възхитителен заек с тази очарователна розова тапа за опашка, за да откриете 3 скорости и 7 функции за блаженство от бръмчаща плячка! Дистанционното управление прави този щепсел супер лесен за използване, когато играете соло, но е супер забавен за използване, когато предадете властта на партньор. Те ще обичат да усещат вашата чувствено мека опашка, докато това бръмчи във вас.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Тапата Meteoroid е специално проектирана за любителите на риминга. Тапата има въртящи се перли в стеблото, което симулира усещането за римване. Щепселът разполага с не по-малко от 4 скорости и 6 модела, които лесно се регулират с безжичното дистанционно управление. Тапата е изработена от мек силикон за удобна употреба. Почистете старателно тапата след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Стимулация и тренировка за начинаещи, напреднали и експерти!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Тази традиционно оформена силиконова анална тапа крие наелектризираща тайна! Отдайте се на света на електро играта без нужда от захранваща кутия, кабели или електроди с този удобен анален пакет "всичко в едно". Тази първокласна вибрираща E-Stim силиконова анална тапа е върхът на шокиращата анална игра - задоволявайте жаждата си за анално запълване, докато се наслаждавате на дразнещи електрически шокове дълбоко в дупката ви!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Тази двойна вибрираща играчка се предлага в комплект с вибриращо дистанционно управление/стимулатор и вибриращ куршум за напълно безжична и дистанционна стимулация. Не само това, но и играчката, и дистанционното управление могат да се използват самостоятелно, без да е необходимо другото, осигурявайки две наистина различни изживявания на цената на едно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули