×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

РАЗПРОДАЖБА вагинален

Обекти 33 до 64 от общо 83

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато е свързан към iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, давайки ви уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size B Grape

    Никога повече не искате да изпадате в това затруднение? FUN CUP SIZE B е по-големият размер от нашите две удобни за тялото силиконови менструални чашки, побиращи 6 пъти повече от тампон. Можете да го миете и използвате повторно в продължение на години, а всяка опаковка идва с две чаши, така че можете да държите една у дома и да вземете една със себе си в движение.

    74,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    По-силни оргазми, по-здрави интимни мускули, повишено лично удоволствие. Укрепете основните си тазови мускули с този комплект от две части, предназначен да ви свърже с личното ви сексуално аз. Разгледайте ползите за интимното здраве със сложни инструменти за тонизиране на таза, които помагат за укрепване на вагиналните мускули и мускулите на тазовото дъно на жената. Стоманените топчета във всяка гладка силиконова кегел топка създават естествени динамични вибрации в отговор на движенията на тялото ви. Вашият таен аксесоар ви доставя мигновено удовлетворение и положителни дългосрочни резултати. Интимно упражнение. Вътрешно здраве. Оргазмични резултати.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкава тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Включвайки елипсовидна форма, микровибрационен дизайн и чувствителен, лесен за почистване на външната страна, MYA Beads представлява мощна комбинация от практичност и удоволствие.

    166,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch дарител на радост!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложение, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Steel Climber Ball Stick е идеален за потупване върху тази простата, но всички тези гладки, твърди топчета също се чувстват невероятно, докато влизат във вас, като разтягат дупката ви повече, докато влизат. Лесни за задържане, със здрава дръжка, всеки може да се хване върху нашите стоманени играчки!

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • PicoBong Transformer Yellow

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате на себе си или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Включвайки елипсовидна форма, микровибрационен дизайн и чувствителна, лесна за почистване външност, MYA Beads представлява мощна комбинация от практичност и удоволствие.

    166,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Този веган вибратор от FUCK GREEN е 100% биоразградим и е направен от PLA пластмаса на основата на нишесте. Този най-продаван дизайн ви кара да се чувствате сякаш се носите в чист въздух.

    66,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Стоманената тънка пръчка е прост, но много ефективен инструмент за потупване върху тази простата! Има дебела дръжка, която го прави лесен за хващане и използване, докато бъркате в дупката на партньора си.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Glas Curved Realistic Glass Dildo With Veins

    Проветрете дупката си със 7-инчовия извит реалистичен стъклен дилдо с вени. Стратегически наклонен за чувствена стимулация, този жилест голиат е извит накриво за обилно свършване на вашето коитално царство. Намажете го с любимия си стимулиращ лубрикант за разнообразие от усещания, които ще ви накарат да капете от декадентско удоволствие.Изпразнете безпроблемно торбичките си със сперма със заострена основа, предназначена да ви позволи да продължите да достигате кулминацията си, без да се страхувате, че гладният ви задник ще погълне цялото това дълбоко гърло.

    299 лв.

    109,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Поразете всички правилни точки с Purple Rose Nubby Dildo, който, както подсказва името, разполага с приятни издатини по целия си дълъг ствол. Насладете се на вътрешна стимулация, различна от всичко, което някога сте усещали с този красив, изработен от занаятчии стъклен масажор, който се предлага в задоволителна дължина от 7 инча.

    319 лв.

    119,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Този тренировъчен комплект включва три кегел топки с различно тегло, диаметър и дължина за изграждане на мускули със собствено темпо. Упражненията с топката на Кегел помагат за укрепване на мускулите на тазовото дъно на жената, като подобряват вагиналното здраве, като същевременно носят сексуални ползи и удовлетворение. Всяка кегел топка е оборудвана със силиконова връв за лесно изваждане на топката след употреба. Започнете, като носите топката с най-лекото тегло и тренирайте често. Бавно увеличете продължителността на упражненията и след известно време преминете към по-тежка топка.

    191,90 лв.

    69,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Изкушете любовника си обратно в леглото с този комплект секс играчки за жужащо зайче. Препълнен с лакомства, които да развълнуват и двама ви, този комплект от седем части е предназначен да подобри соло играта и играта на двойка. Играйте с всяка играчка самостоятелно или ги използвайте в тандем, за да започнете истински фойерверки.

    369 лв.

    134,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Прекрасният Pavé™ Victoria е двоен масажор със заек с ослепителни кристални декорации, гъвкав тийзър и 35 сензационни настройки на вибрация за едно наистина луксозно удоволствие.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Позволете на NS Novelties 'Le Pointe' да стигнете до зоната на удоволствието с най-добрия клиторален стимулатор. Мултифункционален силиконов вибратор с концентрирани вибрации на вашия връх и в перфектен размер за ръчна употреба.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • MiaMaxx Mezz Sleeve G-Spot Black

    Mezz е глава с еротична форма, предназначена да стимулира вашите точки на удоволствие и да ви даде експлозивно, оргазъм.

    199,90 лв.

    51,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Взехме класическа FUN FACTORY форма и я обновихме с нашия новаторски BATTERY+ мотор. DIVA DOLPHIN има най-мощната вибрация от всички играчки, работещи с батерии, и може да приема както обикновени, така и акумулаторни батерии, за екологична играчка, която никога не трябва да чака за зареждане. Харесвате ли акумулаторни играчки? Технологията за интелигентно зареждане BATTERY+ ви позволява да зареждате акумулаторни батерии вътре в играчката, когато надстроите с HYBRID KIT. Да, ние изобретихме и патентовахме напълно нова технология, така че да можете да използвате мощен вибратор, когато пожелаете.

    249 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Интимността премахва всички граници... Както и доброто гушкане. Нашият масажор с двойна стимулация се прилепва към най-чувствителните ви места, за да ви помогне да достигнете нови висоти на удоволствието и да изследвате нови дълбини на страстта.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mister B Hardware Premium Steel Ribbed Stick

    Оребрената пръчка осигурява леко дразнене на вашата дупка, докато оребреното покритие се движи навътре и навън от вас. Има дебела дръжка, която го прави лесен за хващане и използване, докато бъркате в дупката на партньора си. Оребрени за ваше удоволствие.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибраторът Love Distance Reach G с наслагване е идеалната играчка за двойки. Този вибратор е изработен от безопасен за тялото силикон. Можете лесно да прикрепите вибратора към регулируемия колан и след като го поставите, ще се насладите на вкусна стимулация на клитора и G-точката. Изтеглете безплатното приложение и предайте контрола напълно!

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pasante Silky TLC 75ml - SALE exp. 12/2023

    Pasante Silky TLC Lube е лубрикант на водна и силиконова основа за нежно смазване.

    16,90 лв.

    2,39 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Deep Thrust е оборудван с технология за магнитно избутване, която позволява по-тихо движение нагоре и надолу в сравнение с класическите модели, предлагайки автентични усещания с дискретност. Независимо дали предпочитате вагинална или анална стимулация, заобленият, изпъкнал връх на Deep Thrust осигурява лесно и прогресивно въвеждане. Deep Thrust има 10 режима на вибрация и 3 режима на интензивност.

    369 лв.

    134,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    OMG има извит връх, който е идеален за стимулиране на g-точката. Единственият бутон е лесен за навигация между 10-те различни режима на вибрация. Ултрамекият силикон с кадифена текстура е гладък и безопасен за кожата.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Womanizer Duo Blueberry

    DUO осигурява перфектната комбинация от стимулация на клитора и G-точката. Клиторният стимулатор на DUO използва технологията Pleasure Air™, докато вашата G-точка се масажира с перфектна извивка и мощен вибратор. Пригответе се за смесен оргазъм, който винаги сте искали.

    499 лв.

    369 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Doc Johnson Signature Set Leolulu Leo ULTRASKYN Pocket Pussy & Lulu 8 Inch Cock

    Изпълнете фантазията си да се присъедините към мистериозната двойка LeoLulu. Този комплект включва ULTRASKYN Signature Stroker на Leo и 8-инчовия петел на Lulu, така че можете да си партнирате с един или с двамата членове на двойката.

    259 лв.

    94,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Jamyjob Turbo Double Masturbator

    Добре дошли в бъдещето, Turbo на Jamyjob ви поздравява. Позволете на този мъжки мастурбатор да ви покаже най-добрата страна на мастурбацията за мъже, защото Turbo включва два входа, устата и вагината и... и двете са невероятни!

    174,90 лв.

    64,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    Ô Mega е вибратор за клитора и вибратор за G-точка в 1. Стимулаторът за клитора има 7 режима на вибрация и има превключваема приставка, за да го превърне в вибратор за щифтове. Тънкият ствол е специално проектиран да стимулира G-точката. Вибраторът има 2 мотора, които се управляват независимо. Приставката с два накрайника е идеална за стимулиране на ерогенните зони като зърната или клитора.

    239 лв.

    89,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 64 от общо 83

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули